HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 9., szerda 13:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 9., szerda 13:11
1x középre ütötte a labdát és emiatt szapulják. Az más kérdés, hogy mellette volt egy rakás kiváló védése, nem is kicsik. De azt az 1 hibát kell csak felróni neki.dannen írta:mikor volt bizonytalan? gyakorlatilag miatta nyertünk olyanokat védett.p.csabi1 írta:Navas bizonytalansága nem tetszett,reméljük belejön a hétvégéére.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 9., szerda 12:50
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 9., szerda 11:05
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. augusztus 9., szerda 10:00
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 9., szerda 9:55
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 9., szerda 9:27
Szerintem meg ha összeállnak bedarálhatják a PL-t. Ellenünk is veszélyesek voltak, maradtak ki helyzetek, más kérdés hogy nekünk is volt 2 kapufa, és 2 ziccer még. De a PL sokkal fizikálisabb, ott ez a középpálya, és az ilyen nagy darabok mint Lukaku, Fellaini jól jönnek.Kerlon írta:Szerintem amúgy túl sok változtatás nem kellene, de házon belül is lehetne már javítani. Pl. Lukaku egy kalapszar volt, annyit se csinált, mint Benzema vagy Bale, ha a gólját nem számoljuk. Rashfordot kellene nyomatni középcsatárban, Martialt meg a bal oldalon. Ez a Pogba-Matic-Herrera 3-as meg támadásban rohadt kevés lesz szerintem.Caraway írta:Grat, siman megerdemelte a Real, sajnos az en csapatom nagyon tavol all es fog is allni ettol a szinttol meg egy darabig.
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. augusztus 9., szerda 9:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 9., szerda 7:26
Szerintem amúgy túl sok változtatás nem kellene, de házon belül is lehetne már javítani. Pl. Lukaku egy kalapszar volt, annyit se csinált, mint Benzema vagy Bale, ha a gólját nem számoljuk. Rashfordot kellene nyomatni középcsatárban, Martialt meg a bal oldalon. Ez a Pogba-Matic-Herrera 3-as meg támadásban rohadt kevés lesz szerintem.Caraway írta:Grat, siman megerdemelte a Real, sajnos az en csapatom nagyon tavol all es fog is allni ettol a szinttol meg egy darabig.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 9., szerda 0:37
Én a magam részéről baromi elégedett vagyok a látottakkal.A csapat továbbra is rendben van.Casemiro fantasztikus volt.Realista24 írta:Eddig sirtatok, mert az eloszezon szar volt. Most sirtok egy kupa győzelem utan, ami a fos eloszezon eredménye.
Különös állatfaj a madridista, főleg az itteni, hogy egy percig nem tudtok pozitívnak lenni. Tisztelet a kivételnek.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. augusztus 9., szerda 0:14
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. augusztus 9., szerda 0:07
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. augusztus 8., kedd 23:50
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 8., kedd 23:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 8., kedd 23:42
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 8., kedd 23:40
De most kokolyan tényleg így van.Jim írta:ha az előző szezonbeli játékot hozza Bale és Benzema bajban leszünk idén...
ez gyenge tőlük...
és most Morata sem lesz, aki megmenti őket a meccsek végén
HozzászólásSzerző: Caraway » 2017. augusztus 8., kedd 23:33
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. augusztus 8., kedd 23:30
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 8., kedd 23:23
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. augusztus 8., kedd 23:20
Közben a BBC:M1Ö írta:Közben a stúdióban kihozzák majdnem olyan jónak mára a MU-t mint a Madridot. Hát bravó... Jóccakát, elég volt ez mára...
Manchester United were outclassed as Spanish and European champions Real Madrid retained the Uefa Super Cup victory in a sweltering Skopje.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem