HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. augusztus 9., szerda 0:07
En az egesz eloszezonbol osszesen lattam vagy fel orat, kozben olvastam, hogy mindenki milyen gyenge, ugyhogy kicsit talan felve ultem le a tv ele. Viszont a fiuk MEGINT bebizonyitottak, hogy amikor igazan kell, akkor odateszik magukat es most sem okoztak csalodast.
Persze latszott, hogy mindenki mennyire faradt, foleg a masodik felido vegen sorra jottek a buta labdaeladasok, ami azert nem jellemzo rank, de remelhetoleg ennek tavasszal meglesz a gyumolcse es fizikalisan megint mindenkit bedaralunk.
A vedelemben voltak hibak, foleg Carvajalon erzodott nagyon az eloszezon, de azert tobbnyire hoztak a szokasost. A kozeppalya meg mindig brutalis, amikor lattam hogy passzolgatunk, teljesen megnyugodtan. Casemiro kellemes meglepetes volt, persze most nem volt ott egy Messi, aki ellen kijonnek a hibai, de mintha a "szokasosnal" osszeszedettebb lenne. A tamadok pedig.. Hatalmas szerencsenk, hogy barkiben ott van a gol, kulonben nagy bajban lennenk. En meg mindig tartom, hogy strategiailag hatalmas hiba volt Marianot mar juniusban elengedni, mikor pontosan tudtuk, hogy Morata es James szemelyeben 2 goleros jatekos fog tavozni es Mbappe leigazolasa sem 100 szazalek.