Értékeld a legutóbbi meccset
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Azt azért nem mondanám, hogy nem volt bizonytalan, de mondjuk úgy kiegyenlítette a hülyeségeit a meccs végére.. már egyből a meccs elején volt egy hajneresztő kifutasa a 16-oshoz, Varanet le is koccolta faszán.. aztán utána is a hazaadásoknál, ezt az Nb1-es bazd előre/oldalra dolgot erőltette. Valamilyen szinten megértem, hogy ideges volt, hiszen De Gea állt a túloldalon! Ezen felül viszont Rashford lövésénél nálunk tartotta a kupát!
Jó meccs volt, de a Barca ellen ennél több kell... csak azt sajnálom, hogy a Digi közvetít, így még ki kell találnom, hogy hogy nézem..
Jó meccs volt, de a Barca ellen ennél több kell... csak azt sajnálom, hogy a Digi közvetít, így még ki kell találnom, hogy hogy nézem..
Nem volt ős bizonytalan, hanem 2szer rossz helyre paskolt. Mondjuk a gól előtti lövés takarásból jött és marha fosul csapódott előtte. Pogba fejesét viszont a legrosszabb helyre tolta ki, vagyis hát Lukaku elé annyira nem rossz.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
1x középre ütötte a labdát és emiatt szapulják. Az más kérdés, hogy mellette volt egy rakás kiváló védése, nem is kicsik. De azt az 1 hibát kell csak felróni neki.dannen írta:mikor volt bizonytalan? gyakorlatilag miatta nyertünk olyanokat védett.p.csabi1 írta:Navas bizonytalansága nem tetszett,reméljük belejön a hétvégéére.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Most en sem ertem a ketkedoket, teljesen jo ez az eredmeny. Sztem kb a meccs nagyreszet felgozzel nyomtak a sracok, ha ezen vegig szazszazalekon nyomatjak nem ez a vege. Es meg igy is lehetett volna 3-0 ha a nyomi Bél nem izombol rugja
viszont a united kellemes csalodas volt, masodik felidoben egesz sok helyzetet kialakitottak, erdekes lehet iden a Pl.

- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
Grat a csapatnak szép volt.
Amikor elkezdték járatni a labdát nem sok esélye volt az MU-nak.
Utána már lazára vették a figurát jöttek is a hibák.
Navas bizonytalansága nem tetszett,reméljük belejön a hétvégéére.
Amikor elkezdték járatni a labdát nem sok esélye volt az MU-nak.
Utána már lazára vették a figurát jöttek is a hibák.
Navas bizonytalansága nem tetszett,reméljük belejön a hétvégéére.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Pont annyit fociztunk tegnap amennyit kellet. Amikor igazán játszott a csapat az MU-nak esélye sem volt, azt se tudták hol a labda. Az a MU lehetne egy jó csapat, de Mou-val sosem lesz. Remek játékosok ülnek majd a padon, amíg a világi szar Lukaku bohóckodik...nem is értem, szerintük Lukaku jobb mint Morata

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem meg ha összeállnak bedarálhatják a PL-t. Ellenünk is veszélyesek voltak, maradtak ki helyzetek, más kérdés hogy nekünk is volt 2 kapufa, és 2 ziccer még. De a PL sokkal fizikálisabb, ott ez a középpálya, és az ilyen nagy darabok mint Lukaku, Fellaini jól jönnek.Kerlon írta:Szerintem amúgy túl sok változtatás nem kellene, de házon belül is lehetne már javítani. Pl. Lukaku egy kalapszar volt, annyit se csinált, mint Benzema vagy Bale, ha a gólját nem számoljuk. Rashfordot kellene nyomatni középcsatárban, Martialt meg a bal oldalon. Ez a Pogba-Matic-Herrera 3-as meg támadásban rohadt kevés lesz szerintem.Caraway írta:Grat, siman megerdemelte a Real, sajnos az en csapatom nagyon tavol all es fog is allni ettol a szinttol meg egy darabig.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
"Nem közvélemény-kutatást kell nyerni, hanem választást" - szokta volt mondani Gatyaelhagyó Kovács Laci bácsi még a millenium környékén és ez a futballra is igaz.
Gratula a csapatnak. Akkor játszottak, amikor szükség volt rá.
Keep calm, a felkészülés nem egyenlő a bajnoki szezonnal.
Gratula a csapatnak. Akkor játszottak, amikor szükség volt rá.
Keep calm, a felkészülés nem egyenlő a bajnoki szezonnal.
Szerintem amúgy túl sok változtatás nem kellene, de házon belül is lehetne már javítani. Pl. Lukaku egy kalapszar volt, annyit se csinált, mint Benzema vagy Bale, ha a gólját nem számoljuk. Rashfordot kellene nyomatni középcsatárban, Martialt meg a bal oldalon. Ez a Pogba-Matic-Herrera 3-as meg támadásban rohadt kevés lesz szerintem.Caraway írta:Grat, siman megerdemelte a Real, sajnos az en csapatom nagyon tavol all es fog is allni ettol a szinttol meg egy darabig.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én a magam részéről baromi elégedett vagyok a látottakkal.A csapat továbbra is rendben van.Casemiro fantasztikus volt.Realista24 írta:Eddig sirtatok, mert az eloszezon szar volt. Most sirtok egy kupa győzelem utan, ami a fos eloszezon eredménye.
Különös állatfaj a madridista, főleg az itteni, hogy egy percig nem tudtok pozitívnak lenni. Tisztelet a kivételnek.
Bale lógott ki negatívan.Azt sem tudta mit kezdjen magával a csapatban.
Benzema szintén nem volt a toppon, de az ő szerepe már rég nem a csatár, hanem CR kiszolgálása.Balet próbálta kiszolgálni, de az elfutott előle, nem érezte a passzokat.
Jó volt egy kupagyőzelemmel nyitni ez erősíti a csapatot és motiválja az újakat.
Továbbra is nekünk van a világ legerősebb kp-ja!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ujabb trofea a vitrinbe, nem tudnak legyozni minket, mi a fszt akartok meg? HALA MADRID es Mourinho a vitrinben

- h3x0r
En az egesz eloszezonbol osszesen lattam vagy fel orat, kozben olvastam, hogy mindenki milyen gyenge, ugyhogy kicsit talan felve ultem le a tv ele. Viszont a fiuk MEGINT bebizonyitottak, hogy amikor igazan kell, akkor odateszik magukat es most sem okoztak csalodast.
Persze latszott, hogy mindenki mennyire faradt, foleg a masodik felido vegen sorra jottek a buta labdaeladasok, ami azert nem jellemzo rank, de remelhetoleg ennek tavasszal meglesz a gyumolcse es fizikalisan megint mindenkit bedaralunk.
A vedelemben voltak hibak, foleg Carvajalon erzodott nagyon az eloszezon, de azert tobbnyire hoztak a szokasost. A kozeppalya meg mindig brutalis, amikor lattam hogy passzolgatunk, teljesen megnyugodtan. Casemiro kellemes meglepetes volt, persze most nem volt ott egy Messi, aki ellen kijonnek a hibai, de mintha a "szokasosnal" osszeszedettebb lenne. A tamadok pedig.. Hatalmas szerencsenk, hogy barkiben ott van a gol, kulonben nagy bajban lennenk. En meg mindig tartom, hogy strategiailag hatalmas hiba volt Marianot mar juniusban elengedni, mikor pontosan tudtuk, hogy Morata es James szemelyeben 2 goleros jatekos fog tavozni es Mbappe leigazolasa sem 100 szazalek.
Persze latszott, hogy mindenki mennyire faradt, foleg a masodik felido vegen sorra jottek a buta labdaeladasok, ami azert nem jellemzo rank, de remelhetoleg ennek tavasszal meglesz a gyumolcse es fizikalisan megint mindenkit bedaralunk.
A vedelemben voltak hibak, foleg Carvajalon erzodott nagyon az eloszezon, de azert tobbnyire hoztak a szokasost. A kozeppalya meg mindig brutalis, amikor lattam hogy passzolgatunk, teljesen megnyugodtan. Casemiro kellemes meglepetes volt, persze most nem volt ott egy Messi, aki ellen kijonnek a hibai, de mintha a "szokasosnal" osszeszedettebb lenne. A tamadok pedig.. Hatalmas szerencsenk, hogy barkiben ott van a gol, kulonben nagy bajban lennenk. En meg mindig tartom, hogy strategiailag hatalmas hiba volt Marianot mar juniusban elengedni, mikor pontosan tudtuk, hogy Morata es James szemelyeben 2 goleros jatekos fog tavozni es Mbappe leigazolasa sem 100 szazalek.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tavaly szintén ez ment a fórumon... nem igazolunk senkit, kuka lesz a szezon.. aztán csak leesett egy bajnokság+BL kombó, az apróbb szuperkupáról és világkupáról nem beszélve.. gyakorlatilag kész a keret.. ha Bale megy jön Bappe, ha nem, akkor esélyes, hogy így megyünk neki a szezonnak, CRből pedig csatár válik, ott legelöl.. ez viszont jó hír Asensionak és Isconak is!
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Isco lett az MVP.
Aki pedig már öreg róka, az tudja, hogy a nyári felkészülési meccsek semmit sem jelentenek. Főleg, ha címvédő a csapat. Mindenki lelkesebben játszik ellenük, első szempont a sérülések elkerülése.
Aki pedig már öreg róka, az tudja, hogy a nyári felkészülési meccsek semmit sem jelentenek. Főleg, ha címvédő a csapat. Mindenki lelkesebben játszik ellenük, első szempont a sérülések elkerülése.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Eddig sirtatok, mert az eloszezon szar volt. Most sirtok egy kupa győzelem utan, ami a fos eloszezon eredménye.
Különös állatfaj a madridista, főleg az itteni, hogy egy percig nem tudtok pozitívnak lenni. Tisztelet a kivételnek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
De most kokolyan tényleg így van.Jim írta:ha az előző szezonbeli játékot hozza Bale és Benzema bajban leszünk idén...
ez gyenge tőlük...
és most Morata sem lesz, aki megmenti őket a meccsek végén
Még egy idényt nem fogunk kihúzni ezekkel.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Grat, siman megerdemelte a Real, sajnos az en csapatom nagyon tavol all es fog is allni ettol a szinttol meg egy darabig.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
hát igen
Carvajalnak nem tett jót Danilo elengedése...
nincs formában
Nacho ki kéne próbálni helyette
Carvajalnak nem tett jót Danilo elengedése...
nincs formában
Nacho ki kéne próbálni helyette

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
nekem még kicsit nehéz rá állni erre a szezonra valahogy még mindig a félelmetes juventuson röhögök mindenidők legjobb védelmével és az aranylabdás buffonnal
felőlem azt beszél az összes amit akar én csak azt a gyönyörű címert látom meg a sok csillogó kupánkat

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams