még nem jöttél rá, hogy VDB a spanyol EgerváriR.M.C.F írta:Kivetetem az egyik vesémet ha megint alonso busq kp-a lesz.

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. augusztus 31., szombat 23:07
még nem jöttél rá, hogy VDB a spanyol EgerváriR.M.C.F írta:Kivetetem az egyik vesémet ha megint alonso busq kp-a lesz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. augusztus 31., szombat 22:55
sztem simán benne van az alonso-busq-xavi-iniesta-silva-villa sor megspékelve pedro-cesc párossal padról... ja és persze hátul arbeloaR.M.C.F írta: Kivetetem az egyik vesémet ha megint alonso busq kp-a lesz.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 31., szombat 22:20
ziro4vr írta:az az érzésem, hogy Isco és Thiago közül az egyik mehet majd vb-re, de csak egyik. Alonso papa is érdekes lesz, gondolom felépül, aztán az öreg előveszi a buszkecc-xabi-xavi hármastGalacticos írta: ezért mondtam hogy kíváncsi lettem volna hogy behívja-e.szerintem behívta volna ha egészséges.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. augusztus 30., péntek 19:14
az az érzésem, hogy Isco és Thiago közül az egyik mehet majd vb-re, de csak egyik. Alonso papa is érdekes lesz, gondolom felépül, aztán az öreg előveszi a buszkecc-xabi-xavi hármastGalacticos írta: ezért mondtam hogy kíváncsi lettem volna hogy behívja-e.szerintem behívta volna ha egészséges.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 30., péntek 15:37
Nem feltetlenul. Siman elofordulhatott volna, hogy a jobb formaban levo jatekosokkal behuzza a konfoderacios kupat is es szebb jatekkal nyerik a VB-t meg EB-t is. De ezt mar soha nem tudhatjuk meg, szoval kar is rola beszelni. A nyari VB-n ugyis maradni fog a jelenlegi felallas es kezdo, max serules vagy nagyon rossz forma miatt kerulhet ki 1-2 ember. A VB utan pedig del Bosque lemond es vele egyutt tobb jatekos is tavozni fog ( valdes, reina, arbeloa, puyol, xavi, xabi alonso, villa). Az uj edzo pedig elkezdhet epiteni egy uj csapatot (de gea, ramos, carvajal/montoya, jordi alba, busquets, mata, silva, isco, thiago, iniesta, fabregas, javi martinez, illarramendi)pavel írta:Azért az élet eddig mindig a bajszost igazolta!
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 30., péntek 14:56
igen én is így tudom.Toti írta:thiago elvileg sérült, legalábbis én úgy tudom.arra viszont kíváncsi lettem volna hogy thiagot behívja-e az öreg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 30., péntek 14:34
Gipszben vanhiago elvileg sérült, legalábbis én úgy tudom.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. augusztus 30., péntek 14:33
thiago elvileg sérült, legalábbis én úgy tudom.arra viszont kíváncsi lettem volna hogy thiagot behívja-e az öreg.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. augusztus 30., péntek 14:31
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. augusztus 30., péntek 14:23
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 30., péntek 14:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 30., péntek 14:11
Az Arsenalosok körében biztos nemSose.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. augusztus 30., péntek 14:09
az igaz, hogy madridban benzema nem lő távolról.Marci77 írta:távoli lövéseket nem nagyon látni tőle.Azért az Henrynek erőssége volt.
meg ezHenry a valaha élt egyik legjobb labdarúgó.
komolytalan.Ja, és Benzema hozzá képest egy 0.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 30., péntek 14:03
Szeirntem inkább ott kéne egyeseket osztogatni ahol Henry csak a sebességéből élt..Egy újabb egyes.![]()
Sose.benzema lő pár gólt pályafutása végéig és ugyanaz a skatulya lesz, mint anri.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 30., péntek 13:59
Inkább volt atléta, mint focista szerintem. Nem véletlenül élt meg olyan jól Angliában.Hát nem tudom, szerintem elég jól bánt a labdával
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 30., péntek 13:50
Hát nem tudom, szerintem elég jól bánt a labdával (és bőven kitűnt a 2000-es évek elei felhozatalból; sőt R9 mellett szerintem a legjobb volt akkoriban csatárposzton).Henry parádés csatár volt, csíptem is, ugye Allez les Blues meg minden, de technikailag nem volt egy agyonképzett játékos.
Egyetértek.alaexoxlade.. azért nem a valaha volt egyik legjobb. De azért ti meg kicsit lenézitek.
Ugye 2006 nyarán Carlo-Henry pakk volt bekészítve (Perez hagyatékaként); Ancelotti első számú kívánsága lett volna a francia, hogy végre összeálljon a Ronaldo-Henry páros; ehelyett végül kaptunk egy Raúl-Van Nistelrooy duót!De a mai passzolósabb spanyolosabb (úgymond) fociba amit talán Carlo is szeretne,és más is próbál,abba Benzema jobban otthon van.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 30., péntek 13:29
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 30., péntek 13:26
anri 22 éves koráig: 126 meccsen 26 gól.Miért nem? Biztos azért lőtt több, mint 260 gólt az Arsenalban, azért lett 2. és 3. aranylabda választásokon, európai aranycipős, PL gólkirály. Ja, és Benzema hozzá képest egy 0.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2013. augusztus 30., péntek 13:25
Nem gondolom, hogy bunkó vagy lekezelő módon mondtam bármit is.Realista24 írta:http://www.fc-arsenal.hu/
Technikáról beszéltem nem góllövésről.Miért nem? Biztos azért lőtt több, mint 260 gólt az Arsenalban, azért lett 2. és 3. aranylabda választásokon, európai aranycipős, PL gólkirály. Ja, és Benzema hozzá képest egy 0.
A stíluson meg csiszoljál gyorsan.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 30., péntek 13:21
Technikáról beszéltem nem góllövésről.Miért nem? Biztos azért lőtt több, mint 260 gólt az Arsenalban, azért lett 2. és 3. aranylabda választásokon, európai aranycipős, PL gólkirály. Ja, és Benzema hozzá képest egy 0.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem