Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Oké tegyük fel megveszik dembelét 100ért,Coutinho-t 130ért.(ebből szerintem maximum az egyik lesz meg)
Neymar helyére megy dembelé ez mindenképpen visszaesés, iniesta meg rotálva Coutinhoval okés.És akkor hogyan tovább ? Ez a 2 igazolás max egy kicsit lendít rajtuk vagy egyáltalán nem és eddig sem a góllövéssel volt a bibi.A védelem és a kp ugyanúgy gyér marad és fizikailag gyenge a top csapatokhoz képest.
Egy verrattinál azt mondom egy izzadtság cseppet elhullajtok,de amíg csak neymart potólják azzal kb csak a szarnak adtak egy pofont.És akkor valverde is óriási lutri még.
Nincsenek jó helyzetben,nem világvége de eléggé benyelték ezt a nyarat Neymar miatt.
Neymar helyére megy dembelé ez mindenképpen visszaesés, iniesta meg rotálva Coutinhoval okés.És akkor hogyan tovább ? Ez a 2 igazolás max egy kicsit lendít rajtuk vagy egyáltalán nem és eddig sem a góllövéssel volt a bibi.A védelem és a kp ugyanúgy gyér marad és fizikailag gyenge a top csapatokhoz képest.
Egy verrattinál azt mondom egy izzadtság cseppet elhullajtok,de amíg csak neymart potólják azzal kb csak a szarnak adtak egy pofont.És akkor valverde is óriási lutri még.
Nincsenek jó helyzetben,nem világvége de eléggé benyelték ezt a nyarat Neymar miatt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyébként Barcánál még az is komoly gondot okoz, hogy a ballaszt is a nyakukon van még. Turan, Gomes stb. Elég nehéz nyaruk van.
Ennek ellenére a Nou Campban nehéz meccsre számítok de remélem behúzzuk.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Senki nem fog hatast dobni a Barca elso vagy masodik ajanlatatol, mindenki tudja, hogy a Barcanak van penze most dogivel, jatekos meg kell nekik, boldog boldogtalan 80-100 milla, es ha a barca kopogtat az ajton, en is jatszanek veluk, es a leheto legmagasabb arakat szabnam meg. Ha maradnak a jatekosok, az se gaz. Nincs kenyszerhelyzet. A barca szopoagra is kerulhet igy...Remy írta:Végiggondolva rohadt jó helyzetben van a Barca. Idén nyáron 2 játékos kell nekik.
Dembelét elviszik Neymar helyére, majd Cou-t Iniesta helyére. (Utóbbival meg is lenne a fiatalítás azon a poszton.) Pénz van. 100-120-ért Cou-t szerintem a Pool már el fogja engedni. Ezzel nem tudnak versenyezni. A Dortmund pedig nincs olyan helyzetben, hogy csak úgy nemet mondjon egy közel 100 millás üzletre.
Ezzel a 2 játékossal pedig szerintem jobb csapat lehet a Barca, mint Neymarral. Egyrészt nagyobb variációs lehetőség a 2 játékos miatt, illetve megoldották Iniesta posztját a következő évekre.
Rövidtávon nyilván gyengülhetnek (ez a szezon), de hosszabb távon erősödhetnek, ha ez összejön.Nem örülnék neki.

-
- Kedvenc játékosaid: Mascherano, Rakitic
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Pedig irtó szerencsések vagyunkKarim the king írta:Remy írta:Végiggondolva rohadt jó helyzetben van a Barca. Idén nyáron 2 játékos kell nekik.![]()
idáig olvastam, aztán 5 perc röhögő görcs
ők vannak jó helyzetben? Jó, hogy nem fossuk össze magunkat azért, mert eladták a második legjobb támadójukat
Ha ők vannak jó helyzetben, mi miben vagyunk? Hogy lehet így gondolkodni ? Cserélnél velük? Úgy gondolod nekik a tamadó oldalt kell megoldaniuk, akkor mikor ott van náluk egy olyan valaki, aki egyedül nyer egy classicot a Bernabeuban, 10 foshalmazzal magakörül? Ha a támadó játékkal lenne ott csak gond, akkor tavaly nem úgy zártak volna ahogy.... A végén még irigyeljük őket

Ezért is rossz a BL cimvédő helyzete, nincs semmi izgalom, nem életbevágó a legújabb focista celebet leigazolni

3,14159265358979323846264338327950288419716939937510
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Sokallják érte a 32 milliót...petiamadridista írta:A Barca mégsem veszi meg Inigo Martinezt??
Érdekes, pedig ő egy jó kis játékos.
Madridban is elférne a padon simán.

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
A Barca mégsem veszi meg Inigo Martinezt??
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért rosszul ne legyél.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Remy írta:Végiggondolva rohadt jó helyzetben van a Barca. Idén nyáron 2 játékos kell nekik.

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Jajj, de nagy kár!...Egybehangzó katalán és spanyol értesülések szerint Iñigo Martínez várhatóan mégsem lesz a Barcelona játékosa, miután a klubvezetés nem akarja kifizetni a futballistáért a 32 millió eurós kivásárlási árat. Korábban szinte biztosnak tűnt, hogy a Barcelona annak ellenére is leigazolja a baszk védőt, hogy ezt csak 32 millió eurót kifizetése mellett teheti meg.

- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Szerintem se engedik el. A Dortmund se fogja Dembelét. Egyik sem veri az asztalt, hogy márpedig én megyek! Valakit venni fognak, de az az érzésem, hogy felsülnek most.CS0ki írta:Miért engednék el? és miért kell versenyezniük. Nekik már ott van a játékos, nem kell versenyezniük senkivel. Ők is látják, hogy mi a helyzet a piacon, nem tudnának kit hozni a helyére. Szerintem nem fogja eladná a liverpool.100-120-ért Cou-t szerintem a Pool már el fogja engedni. Ezzel nem tudnak versenyezni.
A BArca teljes kényszerhelyzetben van, és ezt mindenki tudja.
Miért engednék el? és miért kell versenyezniük. Nekik már ott van a játékos, nem kell versenyezniük senkivel. Ők is látják, hogy mi a helyzet a piacon, nem tudnának kit hozni a helyére. Szerintem nem fogja eladná a liverpool.100-120-ért Cou-t szerintem a Pool már el fogja engedni. Ezzel nem tudnak versenyezni.
A BArca teljes kényszerhelyzetben van, és ezt mindenki tudja.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Végiggondolva rohadt jó helyzetben van a Barca. Idén nyáron 2 játékos kell nekik.
Dembelét elviszik Neymar helyére, majd Cou-t Iniesta helyére. (Utóbbival meg is lenne a fiatalítás azon a poszton.) Pénz van. 100-120-ért Cou-t szerintem a Pool már el fogja engedni. Ezzel nem tudnak versenyezni. A Dortmund pedig nincs olyan helyzetben, hogy csak úgy nemet mondjon egy közel 100 millás üzletre.
Ezzel a 2 játékossal pedig szerintem jobb csapat lehet a Barca, mint Neymarral. Egyrészt nagyobb variációs lehetőség a 2 játékos miatt, illetve megoldották Iniesta posztját a következő évekre.
Rövidtávon nyilván gyengülhetnek (ez a szezon), de hosszabb távon erősödhetnek, ha ez összejön.
Nem örülnék neki.
Rövidtávon nyilván gyengülhetnek (ez a szezon), de hosszabb távon erősödhetnek, ha ez összejön.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Egy ev volt hatra a szerzodesebol es tobb nagy csapat is erdeklodott iranta. A 15 millio tenyleg nem egy nagy osszeg, de meg mindig tobb, mintha szezon vegen ingyen tavozott volna. Raadasul ezek utan 2 szezont meg a Betisnel toltott.Chris írta:Én inkább a fiatal játékosoknál nem értem ezt. Pl. Ceballosért bagó volt a 15 milliós ár. Lehet ez horribilis összegnek tűnhet egy fiatal játékosért egy kis csapatnál, de látjuk hogy pár jó hónap mekkorára veriheti fel az árakat. Jó nyilván egy Betis nincs olyan tárgyalási pozícióban, mint egy Monaco, de Ceballosért Angliában licitáltak volna 60 millió körülig a nagyok.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nem a klub szabja meg a kivásárlási árat, hanem ez a szerződés része, amit a játékos a klubbal köt. Magyarul a játékosnak az az érdeke, hogy minél alacsonyabb legyen, és csak olyan szerződést fog aláírni, ami neki is megfelel. Valószínűleg Ceballos nem akart magasabb kivásárlási összegért szerződést aláírni korábban a Betissel.Chris írta:Én inkább a fiatal játékosoknál nem értem ezt. Pl. Ceballosért bagó volt a 15 milliós ár. Lehet ez horribilis összegnek tűnhet egy fiatal játékosért egy kis csapatnál, de látjuk hogy pár jó hónap mekkorára veriheti fel az árakat. Jó nyilván egy Betis nincs olyan tárgyalási pozícióban, mint egy Monaco, de Ceballosért Angliában licitáltak volna 60 millió körülig a nagyok.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Ha valaki távozni akar, akkor ezek a kivásárlási árak azért rendben vannak. Ha meg nem akar (lásd Messi, akinek a 300 milliós ára nem is olyan horribilis) akkor úgysem adják el. Gondolom a játékos megvétózhatja a kivásárlását, nem rabszolgapiac ez (csak majdnem).ArjenMagicRobben írta:Én nem igazán értem ezt a kivásárlási ár dolgot. Miért nem lesz mindenkinek 1-2 milliárd a kivásárlási ára és kész?Vagy számít valahol ez és ezért nem lehet mindenkinek ilyen milliárdos összeg? Figo óta én nem bíznék semmit erre
Én inkább a fiatal játékosoknál nem értem ezt. Pl. Ceballosért bagó volt a 15 milliós ár. Lehet ez horribilis összegnek tűnhet egy fiatal játékosért egy kis csapatnál, de látjuk hogy pár jó hónap mekkorára veriheti fel az árakat. Jó nyilván egy Betis nincs olyan tárgyalási pozícióban, mint egy Monaco, de Ceballosért Angliában licitáltak volna 60 millió körülig a nagyok.
-
Én nem igazán értem ezt a kivásárlási ár dolgot. Miért nem lesz mindenkinek 1-2 milliárd a kivásárlási ára és kész?
Vagy számít valahol ez és ezért nem lehet mindenkinek ilyen milliárdos összeg? Figo óta én nem bíznék semmit erre

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
sebydani írta: Ha jól tudom Spanyolországban kötelező mindenkinek, de ez nem 100%.
Legkozelebb 1 milliard lesz....legalabbis Messie, mert kozeleg az ujjabb hosszabitas.rashidm írta:
Kötelezőek kivásárlási árat megadni.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kötelezőek kivásárlási árat megadni.sebydani írta:Ha jól tudom Spanyolországban kötelező mindenkinek, de ez nem 100%.numberone1 írta:Barsza ezek utan egy-egy igazolasnal v hosszabitasnal nem fog kivasarlasi arat megszabni.![]()
Thiagoval is anno, h megszivtak. A bajorok potom penzert kivasaroltak.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ha jól tudom Spanyolországban kötelező mindenkinek, de ez nem 100%.numberone1 írta:Barsza ezek utan egy-egy igazolasnal v hosszabitasnal nem fog kivasarlasi arat megszabni.![]()
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem meg nem. Ha Veratti+Dembele/Coutinho lenne akkor en is ezt mondanam. A Suarez-Messi-Dembele-Coutinho negyes meg jobban instabilla tenne a csapatot...ami eddig sem volt vmi stabil.elmondom írta:Ha elviszik coutinho Dembele kettőst úgy gondolom a barca jobb lesz mint neymarral.
Barsza ezek utan egy-egy igazolasnal v hosszabitasnal nem fog kivasarlasi arat megszabni.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou