Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 9., szerda 18:23

Egyébként Barcánál még az is komoly gondot okoz, hogy a ballaszt is a nyakukon van még. Turan, Gomes stb. Elég nehéz nyaruk van. :mrgreen: Ennek ellenére a Nou Campban nehéz meccsre számítok de remélem behúzzuk. B-)

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. augusztus 9., szerda 17:09

Remy írta:Végiggondolva rohadt jó helyzetben van a Barca. Idén nyáron 2 játékos kell nekik.

Dembelét elviszik Neymar helyére, majd Cou-t Iniesta helyére. (Utóbbival meg is lenne a fiatalítás azon a poszton.) Pénz van. 100-120-ért Cou-t szerintem a Pool már el fogja engedni. Ezzel nem tudnak versenyezni. A Dortmund pedig nincs olyan helyzetben, hogy csak úgy nemet mondjon egy közel 100 millás üzletre.

Ezzel a 2 játékossal pedig szerintem jobb csapat lehet a Barca, mint Neymarral. Egyrészt nagyobb variációs lehetőség a 2 játékos miatt, illetve megoldották Iniesta posztját a következő évekre.

Rövidtávon nyilván gyengülhetnek (ez a szezon), de hosszabb távon erősödhetnek, ha ez összejön. :hmmm: Nem örülnék neki. :hmmm:
Senki nem fog hatast dobni a Barca elso vagy masodik ajanlatatol, mindenki tudja, hogy a Barcanak van penze most dogivel, jatekos meg kell nekik, boldog boldogtalan 80-100 milla, es ha a barca kopogtat az ajton, en is jatszanek veluk, es a leheto legmagasabb arakat szabnam meg. Ha maradnak a jatekosok, az se gaz. Nincs kenyszerhelyzet. A barca szopoagra is kerulhet igy...
:goat:

Andrew Dawn
Kedvenc játékosaid: Mascherano, Rakitic
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Andrew Dawn » 2017. augusztus 9., szerda 16:01

Karim the king írta:
Remy írta:Végiggondolva rohadt jó helyzetben van a Barca. Idén nyáron 2 játékos kell nekik.
:lol: :lol: idáig olvastam, aztán 5 perc röhögő görcs :lol: ők vannak jó helyzetben? Jó, hogy nem fossuk össze magunkat azért, mert eladták a második legjobb támadójukat :roll: Ha ők vannak jó helyzetben, mi miben vagyunk? Hogy lehet így gondolkodni ? Cserélnél velük? Úgy gondolod nekik a tamadó oldalt kell megoldaniuk, akkor mikor ott van náluk egy olyan valaki, aki egyedül nyer egy classicot a Bernabeuban, 10 foshalmazzal magakörül? Ha a támadó játékkal lenne ott csak gond, akkor tavaly nem úgy zártak volna ahogy.... A végén még irigyeljük őket :ike:
Pedig irtó szerencsések vagyunk :mrgreen: Végig fifázzuk a nyarat, minden nap új "titkos jelöltet" igazolunk, mi kell még?
Ezért is rossz a BL cimvédő helyzete, nincs semmi izgalom, nem életbevágó a legújabb focista celebet leigazolni :lol:
3,14159265358979323846264338327950288419716939937510

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2017. augusztus 9., szerda 16:00

petiamadridista írta:A Barca mégsem veszi meg Inigo Martinezt??
Érdekes, pedig ő egy jó kis játékos.
Madridban is elférne a padon simán.
Sokallják érte a 32 milliót... :D Egy jó korban lévő, spanyol, a bajnokságot ismerő és ott jól teljesítő védőért. Hát, ugye most más a "prioritás", nagy név kell oda! :D

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. augusztus 9., szerda 15:51

A Barca mégsem veszi meg Inigo Martinezt??
Érdekes, pedig ő egy jó kis játékos.
Madridban is elférne a padon simán.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 9., szerda 15:41

Azért rosszul ne legyél. :|
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Karim the king
Kedvenc játékosaid: Karim

HozzászólásSzerző: Karim the king » 2017. augusztus 9., szerda 15:36

:lol: :lol: idáig olvastam, aztán 5 perc röhögő görcs :lol: ők vannak jó helyzetben? Jó, hogy nem fossuk össze magunkat azért, mert eladták a második legjobb támadójukat :roll: Ha ők vannak jó helyzetben, mi miben vagyunk? Hogy lehet így gondolkodni ? Cserélnél velük? Úgy gondolod nekik a tamadó oldalt kell megoldaniuk, akkor mikor ott van náluk egy olyan valaki, aki egyedül nyer egy classicot a Bernabeuban, 10 foshalmazzal magakörül? Ha a támadó játékkal lenne ott csak gond, akkor tavaly nem úgy zártak volna ahogy.... A végén még irigyeljük őket :ike:

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2017. augusztus 9., szerda 15:35

Egybehangzó katalán és spanyol értesülések szerint Iñigo Martínez várhatóan mégsem lesz a Barcelona játékosa, miután a klubvezetés nem akarja kifizetni a futballistáért a 32 millió eurós kivásárlási árat. Korábban szinte biztosnak tűnt, hogy a Barcelona annak ellenére is leigazolja a baszk védőt, hogy ezt csak 32 millió eurót kifizetése mellett teheti meg.
Jajj, de nagy kár!... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 9., szerda 15:19

CS0ki írta:
100-120-ért Cou-t szerintem a Pool már el fogja engedni. Ezzel nem tudnak versenyezni.
Miért engednék el? és miért kell versenyezniük. Nekik már ott van a játékos, nem kell versenyezniük senkivel. Ők is látják, hogy mi a helyzet a piacon, nem tudnának kit hozni a helyére. Szerintem nem fogja eladná a liverpool.

A BArca teljes kényszerhelyzetben van, és ezt mindenki tudja.
Szerintem se engedik el. A Dortmund se fogja Dembelét. Egyik sem veri az asztalt, hogy márpedig én megyek! Valakit venni fognak, de az az érzésem, hogy felsülnek most.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. augusztus 9., szerda 15:15

100-120-ért Cou-t szerintem a Pool már el fogja engedni. Ezzel nem tudnak versenyezni.
Miért engednék el? és miért kell versenyezniük. Nekik már ott van a játékos, nem kell versenyezniük senkivel. Ők is látják, hogy mi a helyzet a piacon, nem tudnának kit hozni a helyére. Szerintem nem fogja eladná a liverpool.

A BArca teljes kényszerhelyzetben van, és ezt mindenki tudja.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 9., szerda 15:12

Végiggondolva rohadt jó helyzetben van a Barca. Idén nyáron 2 játékos kell nekik.

Dembelét elviszik Neymar helyére, majd Cou-t Iniesta helyére. (Utóbbival meg is lenne a fiatalítás azon a poszton.) Pénz van. 100-120-ért Cou-t szerintem a Pool már el fogja engedni. Ezzel nem tudnak versenyezni. A Dortmund pedig nincs olyan helyzetben, hogy csak úgy nemet mondjon egy közel 100 millás üzletre.

Ezzel a 2 játékossal pedig szerintem jobb csapat lehet a Barca, mint Neymarral. Egyrészt nagyobb variációs lehetőség a 2 játékos miatt, illetve megoldották Iniesta posztját a következő évekre.

Rövidtávon nyilván gyengülhetnek (ez a szezon), de hosszabb távon erősödhetnek, ha ez összejön. :hmmm: Nem örülnék neki. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. augusztus 8., kedd 23:28

Chris írta:Én inkább a fiatal játékosoknál nem értem ezt. Pl. Ceballosért bagó volt a 15 milliós ár. Lehet ez horribilis összegnek tűnhet egy fiatal játékosért egy kis csapatnál, de látjuk hogy pár jó hónap mekkorára veriheti fel az árakat. Jó nyilván egy Betis nincs olyan tárgyalási pozícióban, mint egy Monaco, de Ceballosért Angliában licitáltak volna 60 millió körülig a nagyok.
Egy ev volt hatra a szerzodesebol es tobb nagy csapat is erdeklodott iranta. A 15 millio tenyleg nem egy nagy osszeg, de meg mindig tobb, mintha szezon vegen ingyen tavozott volna. Raadasul ezek utan 2 szezont meg a Betisnel toltott.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2017. augusztus 8., kedd 23:03

Chris írta:Én inkább a fiatal játékosoknál nem értem ezt. Pl. Ceballosért bagó volt a 15 milliós ár. Lehet ez horribilis összegnek tűnhet egy fiatal játékosért egy kis csapatnál, de látjuk hogy pár jó hónap mekkorára veriheti fel az árakat. Jó nyilván egy Betis nincs olyan tárgyalási pozícióban, mint egy Monaco, de Ceballosért Angliában licitáltak volna 60 millió körülig a nagyok.
Nem a klub szabja meg a kivásárlási árat, hanem ez a szerződés része, amit a játékos a klubbal köt. Magyarul a játékosnak az az érdeke, hogy minél alacsonyabb legyen, és csak olyan szerződést fog aláírni, ami neki is megfelel. Valószínűleg Ceballos nem akart magasabb kivásárlási összegért szerződést aláírni korábban a Betissel.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2017. augusztus 8., kedd 20:05

ArjenMagicRobben írta:Én nem igazán értem ezt a kivásárlási ár dolgot. Miért nem lesz mindenkinek 1-2 milliárd a kivásárlási ára és kész? :D Vagy számít valahol ez és ezért nem lehet mindenkinek ilyen milliárdos összeg? Figo óta én nem bíznék semmit erre :mrgreen:
Ha valaki távozni akar, akkor ezek a kivásárlási árak azért rendben vannak. Ha meg nem akar (lásd Messi, akinek a 300 milliós ára nem is olyan horribilis) akkor úgysem adják el. Gondolom a játékos megvétózhatja a kivásárlását, nem rabszolgapiac ez (csak majdnem).
Én inkább a fiatal játékosoknál nem értem ezt. Pl. Ceballosért bagó volt a 15 milliós ár. Lehet ez horribilis összegnek tűnhet egy fiatal játékosért egy kis csapatnál, de látjuk hogy pár jó hónap mekkorára veriheti fel az árakat. Jó nyilván egy Betis nincs olyan tárgyalási pozícióban, mint egy Monaco, de Ceballosért Angliában licitáltak volna 60 millió körülig a nagyok.

ArjenMagicRobben

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2017. augusztus 8., kedd 18:56

Én nem igazán értem ezt a kivásárlási ár dolgot. Miért nem lesz mindenkinek 1-2 milliárd a kivásárlási ára és kész? :D Vagy számít valahol ez és ezért nem lehet mindenkinek ilyen milliárdos összeg? Figo óta én nem bíznék semmit erre :mrgreen:

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. augusztus 8., kedd 18:21

sebydani írta: Ha jól tudom Spanyolországban kötelező mindenkinek, de ez nem 100%.
rashidm írta:
Kötelezőek kivásárlási árat megadni.
Legkozelebb 1 milliard lesz....legalabbis Messie, mert kozeleg az ujjabb hosszabitas. :mrgreen:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. augusztus 8., kedd 18:14

sebydani írta:
numberone1 írta:Barsza ezek utan egy-egy igazolasnal v hosszabitasnal nem fog kivasarlasi arat megszabni. :D
Thiagoval is anno, h megszivtak. A bajorok potom penzert kivasaroltak.
Ha jól tudom Spanyolországban kötelező mindenkinek, de ez nem 100%.
Kötelezőek kivásárlási árat megadni.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. augusztus 8., kedd 18:08

numberone1 írta:Barsza ezek utan egy-egy igazolasnal v hosszabitasnal nem fog kivasarlasi arat megszabni. :D
Ha jól tudom Spanyolországban kötelező mindenkinek, de ez nem 100%.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. augusztus 8., kedd 17:42

elmondom írta:Ha elviszik coutinho Dembele kettőst úgy gondolom a barca jobb lesz mint neymarral.
Szerintem meg nem. Ha Veratti+Dembele/Coutinho lenne akkor en is ezt mondanam. A Suarez-Messi-Dembele-Coutinho negyes meg jobban instabilla tenne a csapatot...ami eddig sem volt vmi stabil.

Barsza ezek utan egy-egy igazolasnal v hosszabitasnal nem fog kivasarlasi arat megszabni. :D
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

elmondom
Kedvenc játékosaid: Tacchinardi

HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. augusztus 8., kedd 16:16

Ha elviszik coutinho Dembele kettőst úgy gondolom a barca jobb lesz mint neymarral.

Vissza: