Továbbra is tartom, hogyha nem jön senki, akkor a 3 csatárunk az C, Bale és Benzema lesz a tavaszi 4312-ben. Ez ugye Bale és Benzema formájától, valamint előbb sérülékenységétől aggasztó, de amúgy 2 csatáros rendszerben, ahol válthatunk, akár 1 csatárosra is (CR, mint egyedüli) és mondjuk Isco és Asensio lenne feltolva, oda bőven elég lehet ez is. Szóval én nem parázok, de azért erősen szurkolók Mourinhonak, hogy győzze meg Bale-t és Perez ne legyen gyöpös, hogy őt meg itt tartsa, aztán leszarom, hogy Mbappe 180 millió lesz, mert sanszos, hogy beválik és utána megint nem lesz olyan poszt, ahova kényszerből igazolnunk kéne 2-3 évig. Kb. mindig egy kis kozmetika azt csá.Galacticos írta:én is csalódott leszek ha nem jön senki.
igen baromi erős ez a keret, viszont akárhogy is nézem gyengülés a tavalyihoz képest. ceballos-james még oké, de mayoral lesz morata helyett? akkor már inkább marianot tartottam volna meg cserecsatárnak.
theo helyett coentrao nagy előrelépés, achraf danilo helyett körülbelül jelenleg ugyanaz. de elöl szerintem nagyot gyengültünk. persze ha jön bappé és megy bale akkor 2009 után a legjobb nyár.
Soknak sok, de szerintem ez belefér. Az angolok meg a PSG meg nélkülünk is felnyomják az árakat, szóval kezdjetek hozzászokni az új árazáshoz.