chronic írta: Hazard -> Barca, Mbappe ->Real. A legjobb játékosoknak úgyis a két legjobb klubban a helyük. La liga színvonala ne essen már.. Az nekünk is jó ha a Barca is erős.
Nem akarok még egyszer olyan mélységeket látni mint az évezred első évtizedében. Borzalmas időszak volt. Mármint nálunk..
Az, hogy melyik a két legjobb klub, az relatív (nyilván nekünk a Madrid). Szerintem nem törvényszerű, hogy mindig minden jó játékos csak nálunk és a barcában játszhat.
Van igazság abban amit írtál, és értem is, de én valahogy nem tudok örülni annak, ha a barca sikeres, vagy jó játékosokat igazol. Mint amikor írja valaki, hogy "ha mi kiesünk, utána a barcának szurkol a BL-ben", ez számomra nagyon fura.....
Értem én, hogy úgy húzza a Real és a barca egymást, mint Messi és Ronaldo....ez tök jogos. De jó lenne már, ha egyértelműen néhány évig mi lennénk spanyol honban az elsők, állandó jelleggel. Persze bundesliga szint már túlzás lenne, de elég erős a barca jelenleg is, simán versenyben lesznek velünk, egy Hazard vagy Dembele megvétele esetén nem tudnám határozottan kijelenteni, hogy a mi keretünk erősebb.....