sebydani írta: Ha jól tudom Spanyolországban kötelező mindenkinek, de ez nem 100%.
Legkozelebb 1 milliard lesz....legalabbis Messie, mert kozeleg az ujjabb hosszabitas.rashidm írta:
Kötelezőek kivásárlási árat megadni.

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. augusztus 8., kedd 18:21
sebydani írta: Ha jól tudom Spanyolországban kötelező mindenkinek, de ez nem 100%.
Legkozelebb 1 milliard lesz....legalabbis Messie, mert kozeleg az ujjabb hosszabitas.rashidm írta:
Kötelezőek kivásárlási árat megadni.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. augusztus 8., kedd 18:14
Kötelezőek kivásárlási árat megadni.sebydani írta:Ha jól tudom Spanyolországban kötelező mindenkinek, de ez nem 100%.numberone1 írta:Barsza ezek utan egy-egy igazolasnal v hosszabitasnal nem fog kivasarlasi arat megszabni.![]()
Thiagoval is anno, h megszivtak. A bajorok potom penzert kivasaroltak.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. augusztus 8., kedd 18:08
Ha jól tudom Spanyolországban kötelező mindenkinek, de ez nem 100%.numberone1 írta:Barsza ezek utan egy-egy igazolasnal v hosszabitasnal nem fog kivasarlasi arat megszabni.![]()
Thiagoval is anno, h megszivtak. A bajorok potom penzert kivasaroltak.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. augusztus 8., kedd 17:42
Szerintem meg nem. Ha Veratti+Dembele/Coutinho lenne akkor en is ezt mondanam. A Suarez-Messi-Dembele-Coutinho negyes meg jobban instabilla tenne a csapatot...ami eddig sem volt vmi stabil.elmondom írta:Ha elviszik coutinho Dembele kettőst úgy gondolom a barca jobb lesz mint neymarral.
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. augusztus 8., kedd 16:16
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2017. augusztus 8., kedd 11:46
Lőtt egy gólt és adott egy gólpasszt. De nem hiszem h bárki is el lenne ájulva még tőle. Úgy néz ki motivált és egy Pedro-féle szerepre jó lehet, meglátjuk.Anthony írta:Brazil másodosztály ellen biztosan nehéz lehetett villogni, de asszem gólt nem is szerzett..
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 8., kedd 11:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 8., kedd 11:05
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 8., kedd 10:57
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 7., hétfő 14:31
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. augusztus 7., hétfő 14:20
MyStiQ írta:Klopp nem mondott olyat, hogyha Coutinhót eladják, akkor ő lelép a picsába? Mintha itt lett volna téma ez korábban...
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. augusztus 7., hétfő 13:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 7., hétfő 12:59
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 7., hétfő 12:32
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. augusztus 7., hétfő 12:13
tehát 100 millió, vagy kb 130 millió + a pool nagylelkűen átveszi Gomest.A brazil Esporte Internativo szerint 95 százalék, hogy Philippe Coutinho a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelonában folytatja pályafutását.
Az ESPN Mexico úgy értesült, hogy akár már az elkövetkezendő órákban pont kerülhet az ügy végére, a katalánok pedig 100 millió eurót fizethetnek a támadóért. Információik szerint szerdán már be is jelenthetik a játékost.
Olyan pletykákról is olvasni lehet, hogy a Barcelona szívesen felajánlaná André Gomest is a Poolnak, így könnyen lehet, hogy a portugál középpályás is részese lehet a megállapodásnak.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 7., hétfő 7:55
nem volt veletlen ez a kiv. ar. szerintem ezzel jottek ki nullaba.RaúlCF írta:A Santos 13.4 millió eurót akar a Neymar bizniszből![]()
8.9m mint nevelési költség és 4.5 ami még a Barcába igazolása részeként 2 bari meccs miatt amiből csak egyet játszottak le és Neymar már nincs a Barcában marca
zseniálisak sose szabadulnak tőle. Már ott sincs de a számlák még mindig jönnek
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 6., vasárnap 22:59
Meh. Nagyon tulertekelt játékos.ikarus93 írta:A Barca Carrascoval járna a legjobban mint Neymar pótlás.
Szerintem hasonlóan jó a Belga csak nincs akkora média hype mögötte. Csak őt kb esélytelen leigazolni most. Majd jön hozzánk CR pótlásnak.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 6., vasárnap 22:20
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 6., vasárnap 21:36
HozzászólásSzerző: CRonika » 2017. augusztus 6., vasárnap 21:28
Az, hogy melyik a két legjobb klub, az relatív (nyilván nekünk a Madrid). Szerintem nem törvényszerű, hogy mindig minden jó játékos csak nálunk és a barcában játszhat.chronic írta: Hazard -> Barca, Mbappe ->Real. A legjobb játékosoknak úgyis a két legjobb klubban a helyük. La liga színvonala ne essen már.. Az nekünk is jó ha a Barca is erős.
Nem akarok még egyszer olyan mélységeket látni mint az évezred első évtizedében. Borzalmas időszak volt. Mármint nálunk..
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem