annyi történt hogy el akart menni és el is ment másik csapatba.
és ettől ő az ördög

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 5., szombat 17:12
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 5., szombat 17:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 5., szombat 16:05
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. augusztus 5., szombat 15:45
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. augusztus 5., szombat 12:12
Ezeknel a csapatoknal/jatekosoknal sose a tudas a buktato, hanem hogy a donto pillanatokban meg tudnak-e egymasert es a mezert halni a palyan. Ez szokott altalaban a penzes helyekrol hianyozni. Erdekes mi is melyik ket idoszakban ertunk el nagy sikereket? Most es a ket ezres evek elejen amikor folyamatosan egyutt volt/van a mag, sok a spanyol, a fiatal es vannak sajatnevelesek. Fontos, hogy legyenek hazai iranyado jatekosok akik megmutatjak mit is jelent az adott csapat meze. Ezek miatt az emberi tenyezok miatt mondom, hogy ezek a projektek sosem lesznek es lehetnek hosszu tavon sikeresek. Lehet leesik nekik egy-ket cim de jo par evtizednyi munka kell az utanpotlastol kezdve a vezetesig amig egy klub korul kialakul a kello karizma es eszme ami a legmagasabb szinthez kell.wZoLee7 írta:A PSG kerete rohadt jó. Kis szerencse, kicsit összeállnak és simán mehetnek a BL-ben elég sokáig. A Monaco is eljutott az elődöntőbe, onnan meg már bárki nyerhet.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 5., szombat 11:47
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 5., szombat 10:22
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. augusztus 5., szombat 9:47
egyébként ez valahol ésszerű indok.H.E.H.E. írta:fél brazil válogatott kezdő a psgben
https://www.youtube.com/watch?v=vQMBmeLZgFg
nyilván egyértelmű, hogy ugyanazért ment el a barcából, mint amiért kyrie irving is el akar a cavsből.
saját maga akar lenni a főnök.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 5., szombat 8:23
Hogyne erhetne meg fel. Nem az MSN /Messi árnyékában kell majd játszania. Most ő lesz a vezér bika, róla szólhat minden.Galacticos írta:De ronaldinho legalabb volta csucson, neymar nem es szerintem mar nem is lesz.lesliejr írta:Rövid távon talán hoz neki, de hosszabb távon olyan gyors süllyedést érzek mint Ronaldinho-nál.
A hozzafuzott remenyeket se hozta. Eddig is elvolt szallva most psgbe istent csinalnak belole es szerintem meg inkabb fereg lesz.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. augusztus 5., szombat 7:24
De ronaldinho legalabb volta csucson, neymar nem es szerintem mar nem is lesz.lesliejr írta:Rövid távon talán hoz neki, de hosszabb távon olyan gyors süllyedést érzek mint Ronaldinho-nál.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. augusztus 5., szombat 6:54
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 4., péntek 22:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 4., péntek 21:30
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. augusztus 4., péntek 20:49
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 4., péntek 19:47
Ha ésszel verik el ezt a pénzt idén, akkor jelnetősen erősödhetnének. Neymar nem pótolhatatlan.ikarus93 írta:Dembelé kicsit benyalt a Barcának megint.
Coutinho "hirtelen" sérültet jelentett.
Még egy Mbappé nyilatkozatot várok ahol elmondja hogy Barca az álma és meg is vagyunk.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 4., péntek 19:39
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 4., péntek 19:33
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 4., péntek 19:25
Elvileg idén még számolnak vele. Umtiti meg így kívüálló ként azt mondom, hogy jobb szezont hozott le, mint Piqué. Nálam alap kezdő lenne, ha azt tudná folyamatosan hozni. Elférni elfér, gyengülni bitos nem fognak, meg gondolom külön Valverde kérésére jön, csak én nem értem minek, szerintem felesleges.Demes írta:Mascheranoval már szerintem nem számolnak túl sokáig. Umtitit akárhányszor láttam nem volt valami életbiztosítás, de nem nézek sok barca meccset.
Én úgy érzem elfér oda egy védő, de majd talán jön valami barcás nemsokára aztán megmondja nekünk a tutit mivel ők jobban átlátják a szitut.
HozzászólásSzerző: Demes » 2017. augusztus 4., péntek 18:59
Mascheranoval már szerintem nem számolnak túl sokáig. Umtitit akárhányszor láttam nem volt valami életbiztosítás, de nem nézek sok barca meccset.M1Ö írta: Hátra nekik a Piqué-Umtiti duó alap. Harmadik embernek ott van Mascherano. Ráadásul elvileg a Marlon srác is tehgetséges.
Értem én, de szerintem nem Coutinho a tökéletes láncszem amivel ez a kp pont létrejöhetne.Realista24 írta: Nekik vízhordókra van szükség, mint Rakitic & Co, ha ezt megoldják abból a 220 millióból, nem fognak gyengülni
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 4., péntek 17:51
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem