egyébként ez valahol ésszerű indok.H.E.H.E. írta:fél brazil válogatott kezdő a psgben
https://www.youtube.com/watch?v=vQMBmeLZgFg
nyilván egyértelmű, hogy ugyanazért ment el a barcából, mint amiért kyrie irving is el akar a cavsből.
saját maga akar lenni a főnök.
sokan fikáznak most, meg sportszakmáznak.
pedig ez sportszakmailag igencsak helyes döntés szerintem.
az alábbiakat NEM Neymar rajongóként írom, nem bírom a bohócot. de a tények azok tények.
szerintem ha Neymar aranylasztit akar nyerni érdemben, meg a csúcsra érni - higgyük el neki - akkor lépnie kellett. a Bárszával bármit nyer, bármit ér el, ott mindig Messi lesz az úristen, és ő kapja a csokit meg a virágot. Messi és Ronaldo, csak ide megy a laszti, a két etalon. láthatjuk 10 éve ez megy. istenigazából előtte ez a két akadály van, ezt láthatta úgy, hogy kerítésen belülről nem tudja megugorni.
ha a PSG-vel netántán bajnok lesz, netántán BL siker is lenne (mielőtt jönnek a köpködések, nem azt mondtam, hogy megnyerik, csak azt, hogy benne van a pakliban. HA megteszik, azt mindenki Neymarhoz fogja kötni). és netántán oroszban egy jó VB szereplés, akkor egyenes út az aranylabda.
és minden célhoz körbeveszik így a brazil cimbik, akiknek ő a Nr1 - ez nyilván segítség.
az sem mellékes, hogy Párizs igen phasza hely - (mondom ezt úgy, hogy nem csipálom a franciákat)