én isBBeno írta:isco es kova gyorsan elkezdtek kovetni neymart most hogy mar nem a barcaban van

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. augusztus 5., szombat 11:08
én isBBeno írta:isco es kova gyorsan elkezdtek kovetni neymart most hogy mar nem a barcaban van
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 5., szombat 8:01
HozzászólásSzerző: Donát » 2017. augusztus 5., szombat 7:58
31.-en visszahozzuk Marianot!H.E.H.E. írta:ott megy le 180 millió a vécébe![]()
bappe térdsérülés miatti csere a tulúz ellen.
erről akkor ennyit.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 5., szombat 7:48
HozzászólásSzerző: mexes » 2017. augusztus 5., szombat 6:23
Haverom ugyanígy reagált: " úgy elszálltak az árak hogy már lehet én is érek pár milliót...." - job: adó szakértőSteve írta:és akkor a szegény elnyomott kis bélus kilép cr arnyékából és gólrekordokat döntögetve a bl triplázásig vezet minket.
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. augusztus 4., péntek 23:47
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 4., péntek 23:19
és akkor a szegény elnyomott kis bélus kilép cr arnyékából és gólrekordokat döntögetve a bl triplázásig vezet minket.___Samy___ írta:Na akkor szarnék be, ha érte is letenné a kivásárlási áratPlusz még kis zsebpénzből megveszi Mbappét is.
Nekünk meg marad Béla
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. augusztus 4., péntek 22:59
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 4., péntek 22:54
Vagy az arab faszi megunja ezt a kérdést és megveszi CR-t a psg-be.___Samy___ írta:CR a bíróságon: "I never had any problem in England, which is why I'd like to return," the player said in a loud voice, according to Cadena SER radio station.
Flame on.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. augusztus 4., péntek 22:47
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. augusztus 4., péntek 22:46
Ennyire komolynak tunt?H.E.H.E. írta:ott megy le 180 millió a vécébe![]()
bappe térdsérülés miatti csere a tulúz ellen.
erről akkor ennyit.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 4., péntek 22:18
HozzászólásSzerző: Demes » 2017. augusztus 4., péntek 18:50
Semmi humorérzékük ezeknek az araboknak, inkább azt kellett volna mondania hogy ez egy figyelmeztetés volt, legközelebb Messit visszükPSG president Al-Khelaifi told reporters at Neymar’s unveiling:
"Neymar is not a vengeance for Barcelona's interest in Verratti. It has nothing to do with that, we are signing the best player in the world."
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 4., péntek 18:40
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. augusztus 4., péntek 17:52
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. augusztus 4., péntek 17:39
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 4., péntek 17:06
Vicces, meg nekem is új, de kivásárlási árnál konkrétan ez is történik. Nem értem, hogy miért így oldják meg, furcsa egy szabály.volt írta:Ennyi erővel vegye meg magát mindenki és szarni a szabályokra
Írni akartam, hogy aztán majd Peréz elkattan és elhozza, de közben rájöttem, hogy lenyilatkozta, hogy szereti az augusztus 31-i igazolásokat.dannen írta:a francia lapok szerint psgbe megy, az as meg a marca szerint hozzánk, a mundo szerint meg a barcába, egyre jobb
HozzászólásSzerző: volt » 2017. augusztus 4., péntek 16:53
Ennyi erővel vegye meg magát mindenki és szarni a szabályokraM1Ö írta:Papíron Neymar vette meg saját magát, úgyhogy ilyen kitiltásos cuccoktól nem kell tartani, bele férhet nekik M'Bappe. De nem tudom elképzelni, hogy létre jöjjön, szerintem csak ár felverés. Ilyen támadó sor mellé minek nekik még ő is? Ráadásul neki elvileg fontos opció, hogy játszon, már csak ezért is kilőve a Párizs. Vagy elpasszolják Cavanit? Ő meg a kutyának nem kell szerintem.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 4., péntek 16:51
HozzászólásSzerző: Donát » 2017. augusztus 4., péntek 16:46
PSG-t meg kitiltjak 10 evre a BLbol.Realista24 írta:BeIn Sports igazgatója, Luis Fernandez szerint Mbappé a PSG játékosa lesz.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem