Nem ebből, de Coutinhot Neymar előtt is le akartuk igazolni, lett volna rá pénz alapból is. Szóval a mostani költség+Neymar(+jövőbeni eladások) kombóból szerintem bőven lenne keret akár a Dembélé-Coutinho-Seri-Inigo pakkra. Azért őket mondom, mert ők a legfrissebbek.Galacticos írta:barcásoktól kérdem, mert odaát olvasgattam hogy kiket akartok neymar helyett.
tényleg elhiszitek hogy ebből a 222millióból majd kijön coutinho, dembele meg még vagy 2 játékos? eddig sem nagyon tudtatok alkupozícióba kerülni száz millió alatti ajánlatokkal, akkor most hogy mindenki tudja hogy van pénz, majd most fogtok tudni?
abból a 222ből jó ha coutinho ki jön meg még egy gyengébb játékos, bár az megint mást hogy coutinho még mindig nem eladó.
Nyilván a közönségnek szólt, de nekem tetszett. Ha nem lett volna ez a hajcihő, azzal se lenne bajom hogy menni akart igazából, részben érthető. De ha eltekintek az egész hajcihőtől, ez a videó szép búcsú volt szerintem. Ha meg tényleg jól költjük el a pénzt, akkor meg egyáltalán nem fogom bánni, hogy a PSG-ben akar vezér lenni+degeszre tömni a zsebeit.Realista24 írta:Neymar búcsúvideója megvan?![]()
Neymar says goodbye to Barcelona: I did the opposite of what my father wanted![]()
![]()
Egy szavát nem hittem el, amit mondott benne. Barcások, vélemény?
A Neymar ügyet először megíró újságíró szerint amúgy Coutinho zsebben.