Neymar says goodbye to Barcelona: I did the opposite of what my father wanted
Egy szavát nem hittem el, amit mondott benne. Barcások, vélemény?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 4., péntek 7:52
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. augusztus 4., péntek 3:22
Hat remelem nem jon ide soha. 2 ev mulva mennyi lesz 27-28? Neki nincs olyan fizikuma, mint CR-nek, h kozepre bevigyuk ha mar megkop a fizikuma....Ramioli írta:ebben valami furfang lehet .. 2 év múlva már a Realban lesz.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. augusztus 4., péntek 1:44
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. augusztus 4., péntek 1:03
Egy szerződésnek vannak kógens elemei, de "felülről" mindig nyitott, azaz bűncselekményeket kivéve nagyjából bármi belefoglalható. Simán beletehették, hogy a pénz csakis franciaországi munkavégzés esetén jár, állandó párizsi lakcím...Nyilván aláirattak vele valamit, de mégis érdekes lenne, hisz annak a pénznek "nincs köze" a PSG-hez.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. augusztus 4., péntek 0:55
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. augusztus 3., csütörtök 23:42
Ha annyira jólelkű lenne mindegyik akkor ennek a 10x-sét összedobták volna fejenként.BlancoMark írta:Egy kis off a gazdag emberek jellemerol.
Messiek ugye nem kertek az eskuvojukon ajandekokat, csak hogy adakozzanak a raszorulo gyerekeknek. A 260 vendegnek sikerult osszehozni 9500 eurot osszesen. Erdekesseg, hogy Pique meg aznap este elvert 11 ezret egy kaszinoban.
HozzászólásSzerző: ravenite » 2017. augusztus 3., csütörtök 23:10
Pedig nem az. A világ legjobb befejezője volt a PSG-s éveiben. Most már Ronaldo az, mióta feljebb játszik.H.E.H.E. írta:ez biztos vicc.
Zlatanra játszani is egy "fazon"-ja a játéknak, még ha nem túl kifizetődő is. A PSG amíg Zlatan ott volt, addig rá épült. Azt hogy Neymarral mit fognak játszani és hogy azt majd meglátjuk, tekintve hogy egy nagyon rendszerben hívő edzőjük van, aki biztosan nem fogja egy emberre építeni az egész keretet.Remy írta:Mondjuk Zlatan annyi fazont szab egy csapat játékának, mint amennyire én közel vagyok a Real kezdőjéhez. Neymar azért más szint, ha magáról a játékról van szó.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 3., csütörtök 23:05
Ez tuti kamu. Az átlagban fejenként 40 euró. Akkor már inkább nem széyenítik meg magukat, hogy csak annyit "dobnak be".BlancoMark írta:Messiek ugye nem kertek az eskuvojukon ajandekokat, csak hogy adakozzanak a raszorulo gyerekeknek. A 260 vendegnek sikerult osszehozni 9500 eurot osszesen. Erdekesseg, hogy Pique meg aznap este elvert 11 ezret egy kaszinoban.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. augusztus 3., csütörtök 23:01
HozzászólásSzerző: torjack » 2017. augusztus 3., csütörtök 22:49
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. augusztus 3., csütörtök 22:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 3., csütörtök 22:30
Mondjuk Zlatan annyi fazont szab egy csapat játékának, mint amennyire én közel vagyok a Real kezdőjéhez. Neymar azért más szint, ha magáról a játékról van szó.ravenite írta:Ugyanúgy mint eddig. Egy embertől nem fog megváltozni semmi, ez még mindig csapatjáték. Zlatan idejében a világ legjobb befejezőjére építették a játékukat, akkor is a negyeddöntő volt a max, amit kitudtak hozni.ikarus93 írta:PSG szerintetek mennyire lesz így veszélyes a BL-ben ?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 3., csütörtök 22:26
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 3., csütörtök 22:17
hát abban az időben nem nagyon volt jobb csatár nála (messit cét leszámítva)H.E.H.E. írta:wait.
mivan?
![]()
ez biztos vicc.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 3., csütörtök 22:17
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. augusztus 3., csütörtök 22:13
Azt elhiszem, még egyszer ilyen volumenű meccset így elcsalni nem lehetM1Ö írta: Legyél már egy kicsit elnézőbb velük.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 3., csütörtök 22:13
wait.Zlatan idejében a világ legjobb befejezőjére építették a játékukat
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 3., csütörtök 22:10
Legyél már egy kicsit elnézőbb velük.sebydani írta:Miért erős? Azt kérdezte szerintünk, szerintem semennyire
HozzászólásSzerző: ravenite » 2017. augusztus 3., csütörtök 22:09
Ugyanúgy mint eddig. Egy embertől nem fog megváltozni semmi, ez még mindig csapatjáték. Zlatan idejében a világ legjobb befejezőjére építették a játékukat, akkor is a negyeddöntő volt a max, amit kitudtak hozni.ikarus93 írta:PSG szerintetek mennyire lesz így veszélyes a BL-ben ?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. augusztus 3., csütörtök 22:09
Miért erős? Azt kérdezte szerintünk, szerintem semennyireM1Ö írta: Az a semennyire elég erős.
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem