HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. augusztus 3., csütörtök 14:04
Ha Neymar marad, az nekünk rossz. Ha Neymar megy, és a bárszának lesz 222 gurigája pluszban, nekünk az is rossz, mert majdnem két Mbappét vehetnek belőle például.
No 1 antibarcásként úgy állok hozzá, hogy ami nekik a legrosszabb, az nekünk a legjobb. Most talán egy ilyen forgatókönyv kezd körvonalazódni azzal, hogy a Liga beleszart a ventillátorba. Talán úgy járunk a legjobban, ha jól elhúzódik a történet és mégsem jön össze. A bárszának nem lesz 222 gurigája (ennyit amúgy Neymar sem ér), de lesz egy olyan játékosa, aki deklarált módon távozni akart. Nem tudom elképzelni, hogy a csapatmorálra vagy a játékos és a szurkolók közötti kémiára ez jótékony hatással lenne náluk.
A Ligával egyetértek abban, hogy az ilyen 222 milliós ámokfutásokat meg kell állítani. Szívem szerint semmiféle arab meg orosz maffiapénzt nem engednék az európai foci közelébe, még akkor sem, ha Fly Emirates meg minden. Többet árt a focinak mint használ. A másik oldala viszont az az éremnek, hogy Khelaifi úr legalább tett egy korrekt ajánlatot, és nem ment bele egy olyan, a mai napig tisztázatlan hátterű és végösszegű háttéralkukba, mint amivel a bárszá elhozta neymart. Na az is megért volna egy ügyhöz méltó szintű vizsgálatot. A szakállas dologgal példálózva, mint amikor talán a 168 óra jön mindig azzal, hogy x napja nem tudjuk, hogy ki az a Kaya Ibrahim meg Josip Tot, én is így vagyok, már nagyon sok száz napja nem tudom, hogy Neymar igazából mennyibe is került.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)