óriási barmok vagyunk...
ennyire nem lehet vak Zidaen és Perez sem

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. augusztus 3., csütörtök 21:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 3., csütörtök 21:51
Odavan érte, totál pozitív vele kapcsolatban. Ez tőle már rajongáseReMA írta:Igazak, vagy sem, de:M1Ö írta:Elvileg tüzelhetné az is, hogy ha nem lép, akkor megint pont a Barca viszi el előlünk a sztárigazolásunk. Ha nem lépnek, akkor bebizonyosodik, hogy Zidane szabad kezet kap, mert szerintem ha csak Perezen múlna a dolog, akkor már jó ideje aláírt volna. Csak sajnos az is, hogy akkor kell neki Bale, ráadásul kezdőként.
Arról olvastam, hogy Mbappe ide jönne.
Arról olvastam, hogy Zidane akarja.
Arról is olvastam, hogy a monakó beárazta, tehát elméletben eladná.
A kérdés az, hogy Perez akarja-e? Volt ilyen hír? Mert (sajnos) ilyenbe nem futottam bele.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. augusztus 3., csütörtök 21:50
Igazak, vagy sem, de:M1Ö írta:Elvileg tüzelhetné az is, hogy ha nem lép, akkor megint pont a Barca viszi el előlünk a sztárigazolásunk. Ha nem lépnek, akkor bebizonyosodik, hogy Zidane szabad kezet kap, mert szerintem ha csak Perezen múlna a dolog, akkor már jó ideje aláírt volna. Csak sajnos az is, hogy akkor kell neki Bale, ráadásul kezdőként.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 3., csütörtök 21:25
Mondjuk ez Pogba óta nem jó ómen.Realista24 írta:Továbbra is azt mondom hogy mar megvan az egyezség. Bevartak a 222 milliót, aztán a 130-180 mar nem is sok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 3., csütörtök 21:20
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 3., csütörtök 21:17
Elvileg tüzelhetné az is, hogy ha nem lép, akkor megint pont a Barca viszi el előlünk a sztárigazolásunk. Ha nem lépnek, akkor bebizonyosodik, hogy Zidane szabad kezet kap, mert szerintem ha csak Perezen múlna a dolog, akkor már jó ideje aláírt volna. Csak sajnos az is, hogy akkor kell neki Bale, ráadásul kezdőként.VanillaSky írta:Igazából Perezt kéne "feltüzelni" vagy nem tudom mi a jó kifejezés.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. augusztus 3., csütörtök 20:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 3., csütörtök 20:45
A franciát, és akkor diplomatikus voltammert kit raksz le a padra?
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 3., csütörtök 20:43
mert kit raksz le a padra?Realista24 írta:Mire alapozod?H.E.H.E. írta:most van épp az, hogy lecsúszunk bappéról.
de ha ez így, akkor végleg.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. augusztus 3., csütörtök 20:23
Remélem a Bale ügy is olyan gyorsan le lesz zavarva, mint az első kettőBBeno írta:![]()
persze. juniusban james az oka hogy bappe nem jon
juliusban morata. aug bale hava lett. gg marca.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 3., csütörtök 20:10
Mire alapozod?H.E.H.E. írta:most van épp az, hogy lecsúszunk bappéról.
de ha ez így, akkor végleg.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. augusztus 3., csütörtök 20:10
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 3., csütörtök 20:07
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 3., csütörtök 19:19
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. augusztus 3., csütörtök 18:59
Ezzel egyet tudok érteni.VanillaSky írta:Persze-persze. Eddig az egyik oldalon valószínűleg 222 millió euro fog állni, amiből jut igazolási díjra, aláírási pénzre és fizura is. A másikon meg a meleg kézfogás, hogy egyszer majd leigazolunk meg ide jöhetsz ha lesz helyed. 18 évesen valószínűleg már neki is van annyi agya - szülők, menedzsment főleg - hogy a nagy pénzt akkor kell szakítani amikor a "szekér fut", ha ne adj isten súlyosan megsérül vagy lesz egy erős formahanyatlása akkor a büdös életben nem fog 7-8 millió euros fizetési papírt aláírni, így meg igen.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 3., csütörtök 18:57
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. augusztus 3., csütörtök 18:49
Persze-persze. Eddig az egyik oldalon valószínűleg 222 millió euro fog állni, amiből jut igazolási díjra, aláírási pénzre és fizura is. A másikon meg a meleg kézfogás, hogy egyszer majd leigazolunk meg ide jöhetsz ha lesz helyed. 18 évesen valószínűleg már neki is van annyi agya - szülők, menedzsment főleg - hogy a nagy pénzt akkor kell szakítani amikor a "szekér fut", ha ne adj isten súlyosan megsérül vagy lesz egy erős formahanyatlása akkor a büdös életben nem fog 7-8 millió euros fizetési papírt aláírni, így meg igen.oda megy ahova akar csak ha nekem a Real az álmom és a példaképeim ott játszanak és ott az edzőm akkor sanszos hogy odamegyek nem a riválishoz.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 3., csütörtök 18:39
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. augusztus 3., csütörtök 18:33
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 3., csütörtök 18:02
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem