HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 3., csütörtök 21:35
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. augusztus 3., csütörtök 20:33
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 3., csütörtök 20:22
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2017. augusztus 3., csütörtök 20:17
Herrera szerintem Maticcal és Pogbával lesz a kozeppályan, szoval o kilove.kodo írta:PSG meg megkapja a Balet a falazasert.![]()
Kiváncsi vagyok mit lép a Barca. Ha Coutinhot üldözik az nem baj, őt vihetik nyugodtan, még akár Dembelét is bár vele nagyot huznának, de nekünk most Mbappe kell. Verratti szerintem esélytelen nekik középre, Thiago dettó. Herrerra-ról volt szó, így Matic érkezésével nem tudom mennyire van biztos helye Manchesterben.
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. augusztus 3., csütörtök 19:59
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. augusztus 3., csütörtök 19:53
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. augusztus 3., csütörtök 19:50
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 3., csütörtök 19:14
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 3., csütörtök 19:08
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. augusztus 3., csütörtök 16:33
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 3., csütörtök 16:05
Ez lesz. A Liga azt mondja most már, hogy Neymar kivásárolhatja magát. Egyrészt a brazil közvetlenül a katalán egyesülettel is lefolytathatja ezt a tranzakciót, vagyis a Barcelonának is adhatja a 222 millió eurót bármilyen formában.Anthony írta:Napnál is világosabb, hogy ki akarja játszani a PSG az FFP-t: fantom qatari cég ad 222 millió eurót Neymarnak, csak úgy, aki aztán a PSG-hez igazol ingyen, hogy is van ez?Ladislao Suarez írta: Ez érdekes amúgy. Nem is értem, hogy lehet-e ilyet. Sejtéseim szerint nem. Meg valami olyat is mondott, hogy az Uniónál is feljelenti a PSG-t. Kérdés mire hivatkozna, mert a munkaerő szabad áramlását nem lehet korlátozni. Vagy fogalmam sincs mit akar.
Ha a PSG ad 222 milliót Neymarnak, akkor nem szóltam, és nem is lesz semmi gond szerintem.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. augusztus 3., csütörtök 15:07
Kerlon írta:Most olvastam, hogy a PSG-nek a Barcelona PSG visszavágó meccsből lett pénze Neymarra.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. augusztus 3., csütörtök 14:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 3., csütörtök 14:48
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. augusztus 3., csütörtök 14:34
Nem gondolom, hogy ők Neymarnál jobb focisták lennének vagy több van bennük hosszú távon. Természetesen a pályán mutatott teljesítményre gondolok.Mi van akkor ha a kettő közül az egyik remekül passzol majd oda? Az meg, hogy nem Neymar szint, pályán vagy azon kívül gondolod?
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. augusztus 3., csütörtök 14:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 3., csütörtök 14:03
Mi van akkor ha a kettő közül az egyik remekül passzol majd oda? Az meg, hogy nem Neymar szint, pályán vagy azon kívül gondolod?Chris írta:Így hogy mindenki tudja, hogy 200 millió van a zsebükben eleve barom magasról indulnak az árak. Dembelé meg Dybala sem Neymar szint, adnak értük 120 millió eurót és még az sem biztos, hogy akkora ászok lesznek. Nem sajnálom a Barcát, meg nincs is nagyon mit tenniük, de szerintem olyan hatalmas bizniszt ebből nem tudnak kovácsolni. Ja és akkor Neymar indokolatlanul nagy marketingértékéről nem is beszéltünk.Lesz ott 200 millió igazolni, és érzésem szerint Dybala vagy Dembele felé fognak mozogni, akiket ha akarnak elég jól eltudnak adni a szurkolóknak
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. augusztus 3., csütörtök 14:00
Így hogy mindenki tudja, hogy 200 millió van a zsebükben eleve barom magasról indulnak az árak. Dembelé meg Dybala sem Neymar szint, adnak értük 120 millió eurót és még az sem biztos, hogy akkora ászok lesznek. Nem sajnálom a Barcát, meg nincs is nagyon mit tenniük, de szerintem olyan hatalmas bizniszt ebből nem tudnak kovácsolni. Ja és akkor Neymar indokolatlanul nagy marketingértékéről nem is beszéltünk.Lesz ott 200 millió igazolni, és érzésem szerint Dybala vagy Dembele felé fognak mozogni, akiket ha akarnak elég jól eltudnak adni a szurkolóknak
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 3., csütörtök 13:55
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. augusztus 3., csütörtök 13:51
Több összetevős is lehet a dolog. Ez a Katari fantomcég veszi meg Neymart majd odaajándékozza a cégtulaj csapatának minden csak nem fair ,hogy mennyire legális, az egy jogi kérdés, de lehet benne egy olyan indíttatás is, hogy, amint eddig láttuk, a Barca esélyes, hogy abszolút nem tudja pótolni Neymart, mert nem tudnak megvenni senkit, aki szóba jöhet, max ilyen Paulinho féle arcokat.babaking írta:Nem is értem, hogy miért, vagy milyen jogon. Ha szerintük nem jogszerü a kivásárlási ár akkor mi értelme van.
Ennyire nem akarja a liga, hogy elmenjen Neymar, a Barcát akarják véden? Ha sokáig húzzák, akkor pont, hogy kitolnak a Barcával.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem