amúgy én pont lekakilom, hogy eligazolt, magunkkal törödjünk és hozzuk mááááááááár Mbappét elfele...
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. augusztus 2., szerda 19:06
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 2., szerda 19:03
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. augusztus 2., szerda 18:40
Atyaég, de jó ezt olvasni!lesliejr írta:Nem azért írom, mert Neymar-t elvitték...vigyék, ennyit senki se ér, de rettentő idegesítő, hogy ezek az arabok bármit megtehetnek a világban csak azért, mert olaj van a seggük alatt. Ráadásul még felelősségre se igen lehet őket vonni, mert mindig van az a kiskapu, van az a pénz.
Nagyon rossz irányba megy a foci már egy ideje, erre most rátett egy nagy lapáttal a katari.
Most minden komolyabb játékos ára tízmillió eurókkal nőtt.
Realista24! Az igaz, hogy a fiatalítás, utánpótlás megoldva nálatok, csak vki azt írta, hogy megvannak akik átveszik majd viszik tovább a sikereket, nálunk meg nincs.Én erre írtam, hogy nincs az kőbe vésve, hogy xy majd meghatározó lesz.
Mert ha így nézzük, nálunk sincs kevesebb fiatal, akikben remények vannak. Umtiti, Semedo, Samper, Alena, Denis Suarez, Deulofeu....szintén korosztályos v már felnőtt válogatott jétékosok.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 2., szerda 17:10
Hát azért a Barca most win win helyzetben van. Azt nem mondhatjuk, hogyha maradna szarul járnának. Viszont mi Bale-lel...tibi18 írta:Szerintem most kezdődik csak a neheze a Barcanal.. Elvileg ugye bejön a 222 milla.. Tehát van pénz zsákszámra, így aztán mindenki fel fogja tolni az árakat, ha valakit meg akarnak venni katalánék.. Tudják, hogy pótolni kell Neymart, ahhoz meg zsebbe kell nyúlni..
Érdekes lesz! Kicsit irigykedek.. El tudnám viselni ezt a problémát, ha mondjuk Bale-ért jönne egy 200 millás ajánlat..
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. augusztus 2., szerda 17:08
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. augusztus 2., szerda 16:34
HozzászólásSzerző: ravenite » 2017. augusztus 2., szerda 16:20
Mivel én vagyok az a valaki, ezért reagálok.lesliejr írta:Realista24! Az igaz, hogy a fiatalítás, utánpótlás megoldva nálatok, csak vki azt írta, hogy megvannak akik átveszik majd viszik tovább a sikereket, nálunk meg nincs.Én erre írtam, hogy nincs az kőbe vésve, hogy xy majd meghatározó lesz.
Mert ha így nézzük, nálunk sincs kevesebb fiatal, akikben remények vannak. Umtiti, Semedo, Samper, Alena, Denis Suarez, Deulofeu....szintén korosztályos v már felnőtt válogatott jétékosok.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. augusztus 2., szerda 16:11
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. augusztus 2., szerda 16:07
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. augusztus 2., szerda 15:40
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. augusztus 2., szerda 15:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 2., szerda 15:38
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2017. augusztus 2., szerda 15:20
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 2., szerda 15:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 2., szerda 14:57
Lényegében ezt mondtuk itt páran, hogy megkerülve a PSG-t le lesz zsírozva pár dolog. Neymar kivásárolja magát, a PSG meg kifizet pár ügynöki díjat még.Solari írta:Katari források szerint Neymar egy 300 millió eurós katari szponzorszerződést fog kötni, így ez a pénz a brazilé lesz, aki így a PSG-től függetlenül kivásárolhatja magát barcelonai szerződéséből, majd ingyen igazolhatóvá válik. Így lényegében ingyen igazol párizsba.
marad egy kis zsebpénz is.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 2., szerda 14:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 2., szerda 14:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 2., szerda 14:20
A számok nem hazudnak. TOP10, TOP5, TOP3. ÉRTI AKI ÉRTI!!!!!!MyStiQ írta:Tanultam a hibámból, Te viszont még mindig hiszel Karimban.Realista24 írta:Jó de szerinted James a neve, Aranylabda a kenyere![]()
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. augusztus 2., szerda 14:18
Ohhó, shots fired.Te viszont még mindig hiszel Karimban.![]()
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. augusztus 2., szerda 14:16
Tanultam a hibámból, Te viszont még mindig hiszel Karimban.Realista24 írta:Jó de szerinted James a neve, Aranylabda a kenyere![]()
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem