Realista24 írta:Azt nem hűség címszó alatt kapja
Loyalty baszdki

Pedig ez lett volna a poénom mára...
Félretéve, én nem érzem azt, hogy Neymar ide igazolna a PSG után. Azt igen, hogy csak úgymond ugródeszkának használja őket. Szerintem egyedül képtelen lesz sikerre(bl) vezetni őket, még mindig nem egy Messi vagy Cristiano kaliber, pénzt meg bőven jól fog kapni akármit nyer. Ha nem látnám Perez és Zidane hozzáállását a keretépítéshez mást mondanék, de így szerintem nem opció nekünk Neymar.
Elvihetjük egy másik vonalon is a dolgokat. 2 év a slágerduma, hogy 2 szezon után jönne hozzánk a Psgből. 2 év alatt 180 fokos fordulatot kellene vennie a palinak, le kéne vetkőznie a patkány viselkedést a pályán amibe beletartoznak az aljasságok és a színészkedések is, le kéne váltani apucit, finomítani kell a játékán
mert van még hova fejlődni ( amikor a 24 éves Cristiano hozzánk igazolt már sokkal érettebb játékos volt, mint a mostani Neymar, nem beszélve a MU-ban betöltött szerepéről), és akkor az anyagi oldaláról még nem is beszéltünk, már a mostani Barcás fizetése is kibassza nálam a biztosítékot, nem hogy ami várja Párizsban, illetve hogy le kéne adnia a reklámpénzek 50%-át. Igen csekély esélyt látok ezek bekövetkezésére, nekünk pedig nem lenne szükségünk egy lepattanó Neymarra, főleg ha Mbappe-t sikerül idén elhozni. Egy Psg-MU utat látok inkább ebbe a dologba.
Remélem a saga elhúzódik legalább augusztus közepéig ha nem a végéig és kicsit kapkodni kell katalánéknak a piacon. Bár újabban Coutinho a célpontjuk, őt meg Neymartól függetlenül akarják. Dembelet és Mbappet ne, mást vihetnek.