Premier League
Re: Premier League
kevesbe felek a mutol mint tavaly a sevillatol. laza 3-1et tippelek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Valakinek nyernie kellAnthony írta:A hírek szerint több mint jól illik Matic a United középpályájára, kár hogy a szuperkupa előtt létrejött a transfer, és hogy nem lesz CR, de remélem valahogy lenyomjuk őket (bár eléggé döntetlent vizionálok).

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A hírek szerint több mint jól illik Matic a United középpályájára, kár hogy a szuperkupa előtt létrejött a transfer, és hogy nem lesz CR, de remélem valahogy lenyomjuk őket (bár eléggé döntetlent vizionálok).
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Sampdoria közvetett szabadrúgás 7 méterre a MU kapuját 0-0-nél, 30 másodperc után MU kontra 0-1...zseniális

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Hát idén a védelemre költött el 160 milliót, jövőre a középpálya közepére.kodo írta:Közülük szerencsére egyik sem a jövő szerencsére, és oda nehéz is manapság minőségi embert találni.Kerlon írta: Yaya, Fernandinho, Fernando, Gündogan, Delph. Illetve amúgy nagyon úgy fest a felkészülésük alapján, hogy ő is 5 védős rendszert akar használni.
Kloppot nem értem. Vagyis az egy dolog, hogy Naby Keitaval kikosaraztak, de azota se igazolt senkit pedig van rá pénz. Fabinho szerintem bőven jó lenne a 'pool középpályájára. Illetve amiről már volt szó a védelem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
En is ezt mondom mar miota Jamessel kapcsolatbanziro4vr írta: Gündogan nem védekezik, a művészeket hagyni kell alkotni, majd a sittes Fernandinho maszatol utána.

- Mester77
ziro4vr írta:Ezt a jól tud költenit én sem értem. Ennyi erővel a csajom is lehetne a city edzője, takarítani is tud.![]()

egyébként Chelsea címvédés lesz
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezt a jól tud költenit én sem értem. Ennyi erővel a csajom is lehetne a city edzője, takarítani is tud.
Gündogan nem védekezik, a művészeket hagyni kell alkotni, majd a sittes Fernandinho maszatol utána.

Gündogan nem védekezik, a művészeket hagyni kell alkotni, majd a sittes Fernandinho maszatol utána.
Nem illik.
Közülük szerencsére egyik sem a jövő szerencsére, és oda nehéz is manapság minőségi embert találni.Kerlon írta: Yaya, Fernandinho, Fernando, Gündogan, Delph. Illetve amúgy nagyon úgy fest a felkészülésük alapján, hogy ő is 5 védős rendszert akar használni.
Kloppot nem értem. Vagyis az egy dolog, hogy Naby Keitaval kikosaraztak, de azota se igazolt senkit pedig van rá pénz. Fabinho szerintem bőven jó lenne a 'pool középpályájára. Illetve amiről már volt szó a védelem.
csapatvédekezés... úgy ahogy a többség nálunk szeretné case nélkülCS0ki írta:
Én egyet nem értek, City-nél ki fog védekezni a középpályán? Vagy úgyis 100%-ban náluk lesz a labda?

Így ok. Ő csak most nyáron nagyobb mínuszt kalapált össze, mint Klopp 9 év alatt.Realista24 írta:Istit akartam idézniKerlon írta: 320 milliót vert el eddig, de ha levonjuk az eladásokat is, akkor csak -105 milliónál tart Klopp. Illetve szerintem a Dortmund BL döntője azért komoly tett volt.![]()
![]()
Fail.
Yaya, Fernandinho, Fernando, Gündogan, Delph. Illetve amúgy nagyon úgy fest a felkészülésük alapján, hogy ő is 5 védős rendszert akar használni.Solari írta:FernandinhoCS0ki írta:Én egyet nem értek, City-nél ki fog védekezni a középpályán? Vagy úgyis 100%-ban náluk lesz a labda?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
FernandinhoCS0ki írta:Én egyet nem értek, City-nél ki fog védekezni a középpályán? Vagy úgyis 100%-ban náluk lesz a labda?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Istit akartam idézniKerlon írta: 320 milliót vert el eddig, de ha levonjuk az eladásokat is, akkor csak -105 milliónál tart Klopp. Illetve szerintem a Dortmund BL döntője azért komoly tett volt.

Fail.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
He?Realista24 írta:Ez irónia volt remélem, elvert 6-800 milliót, komoly európai siker nélkül. De még országon belül is fixen szenved.Kerlon írta:Kloppnak szerintem lenne még pár jó lehetősége a keretet mélyíteni:
.
320 milliót vert el eddig, de ha levonjuk az eladásokat is, akkor csak -105 milliónál tart Klopp. Illetve szerintem a Dortmund BL döntője azért komoly tett volt.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez irónia volt remélem, elvert 6-800 milliót, komoly európai siker nélkül. De még országon belül is fixen szenved.Kerlon írta:Kloppnak szerintem lenne még pár jó lehetősége a keretet mélyíteni:
.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én egyet nem értek, City-nél ki fog védekezni a középpályán? Vagy úgyis 100%-ban náluk lesz a labda?
Kloppnak szerintem lenne még pár jó lehetősége a keretet mélyíteni:
Védők: Ghoulam, Gaya, Hector, Van Dijk (elbaszarintották), Laporte, Tah, Koulibaly
Középpályára: William Carvalho, Goretzka
Támadó harmadban meg jól állnak.
Védők: Ghoulam, Gaya, Hector, Van Dijk (elbaszarintották), Laporte, Tah, Koulibaly
Középpályára: William Carvalho, Goretzka
Támadó harmadban meg jól állnak.
K
K
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A keret mélysége alapján a City. Guardiolatól ne vegyük el, jól tud költeni(takarítani).
A szerkezet alapján a Cselszkijt mondanám.
És amilyen ótvar nézhetetlen a MU, simán kizúg a BL-csoportban, utána meg 1-0-kal megnyeri a bajnokságot. GG MU, rátok nyomtam
A szerkezet alapján a Cselszkijt mondanám.
És amilyen ótvar nézhetetlen a MU, simán kizúg a BL-csoportban, utána meg 1-0-kal megnyeri a bajnokságot. GG MU, rátok nyomtam

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Úgy néz ki a Manchester United-nak a Tinder lesz a legújabb mezszponzora.
Hátha így komoly csapatokat is megszabhatnak
Hátha így komoly csapatokat is megszabhatnak

- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Akiket felsoroltál abból max Bonucci meg Rodriquez minőség. Mussachio elég okat sérült ... Bonucci meg nem akart eligazolni olaszországból.
Én szerintem igaza van Kloppnak ,inkább ne igazoljanak, mint hogy középszereket hozzanak.. A barcát is megértem .
Én szerintem igaza van Kloppnak ,inkább ne igazoljanak, mint hogy középszereket hozzanak.. A barcát is megértem .
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------