Premier League

Foci a Real Madridon túl...
kodo

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. augusztus 2., szerda 12:38

Kerlon írta: Yaya, Fernandinho, Fernando, Gündogan, Delph. Illetve amúgy nagyon úgy fest a felkészülésük alapján, hogy ő is 5 védős rendszert akar használni.
Közülük szerencsére egyik sem a jövő szerencsére, és oda nehéz is manapság minőségi embert találni.

Kloppot nem értem. Vagyis az egy dolog, hogy Naby Keitaval kikosaraztak, de azota se igazolt senkit pedig van rá pénz. Fabinho szerintem bőven jó lenne a 'pool középpályájára. Illetve amiről már volt szó a védelem.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. augusztus 2., szerda 12:16

CS0ki írta:
Én egyet nem értek, City-nél ki fog védekezni a középpályán? Vagy úgyis 100%-ban náluk lesz a labda?
csapatvédekezés... úgy ahogy a többség nálunk szeretné case nélkül :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 2., szerda 12:14

Realista24 írta:
Kerlon írta: 320 milliót vert el eddig, de ha levonjuk az eladásokat is, akkor csak -105 milliónál tart Klopp. Illetve szerintem a Dortmund BL döntője azért komoly tett volt.
Istit akartam idézni :mrgreen: :mrgreen:
Fail.
Így ok. Ő csak most nyáron nagyobb mínuszt kalapált össze, mint Klopp 9 év alatt.
Solari írta:
CS0ki írta:Én egyet nem értek, City-nél ki fog védekezni a középpályán? Vagy úgyis 100%-ban náluk lesz a labda?
Fernandinho
Yaya, Fernandinho, Fernando, Gündogan, Delph. Illetve amúgy nagyon úgy fest a felkészülésük alapján, hogy ő is 5 védős rendszert akar használni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 2., szerda 12:11

CS0ki írta:Én egyet nem értek, City-nél ki fog védekezni a középpályán? Vagy úgyis 100%-ban náluk lesz a labda?
Fernandinho

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 2., szerda 12:01

Kerlon írta: 320 milliót vert el eddig, de ha levonjuk az eladásokat is, akkor csak -105 milliónál tart Klopp. Illetve szerintem a Dortmund BL döntője azért komoly tett volt.
Istit akartam idézni :mrgreen: :mrgreen:
Fail.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 2., szerda 11:59

Realista24 írta:
Kerlon írta:Kloppnak szerintem lenne még pár jó lehetősége a keretet mélyíteni:
.
Ez irónia volt remélem, elvert 6-800 milliót, komoly európai siker nélkül. De még országon belül is fixen szenved.
He?
320 milliót vert el eddig, de ha levonjuk az eladásokat is, akkor csak -105 milliónál tart Klopp. Illetve szerintem a Dortmund BL döntője azért komoly tett volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 2., szerda 11:35

Kerlon írta:Kloppnak szerintem lenne még pár jó lehetősége a keretet mélyíteni:
.
Ez irónia volt remélem, elvert 6-800 milliót, komoly európai siker nélkül. De még országon belül is fixen szenved.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. augusztus 2., szerda 11:33

Én egyet nem értek, City-nél ki fog védekezni a középpályán? Vagy úgyis 100%-ban náluk lesz a labda?

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 2., szerda 9:17

Kloppnak szerintem lenne még pár jó lehetősége a keretet mélyíteni:
Védők: Ghoulam, Gaya, Hector, Van Dijk (elbaszarintották), Laporte, Tah, Koulibaly
Középpályára: William Carvalho, Goretzka

Támadó harmadban meg jól állnak.
K

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. augusztus 2., szerda 8:57

A keret mélysége alapján a City. Guardiolatól ne vegyük el, jól tud költeni(takarítani).

A szerkezet alapján a Cselszkijt mondanám.

És amilyen ótvar nézhetetlen a MU, simán kizúg a BL-csoportban, utána meg 1-0-kal megnyeri a bajnokságot. GG MU, rátok nyomtam :mrgreen:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 2., szerda 8:56

Úgy néz ki a Manchester United-nak a Tinder lesz a legújabb mezszponzora.

Hátha így komoly csapatokat is megszabhatnak :lol: :lol: :lol:

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2017. augusztus 1., kedd 17:12

Akiket felsoroltál abból max Bonucci meg Rodriquez minőség. Mussachio elég okat sérült ... Bonucci meg nem akart eligazolni olaszországból.

Én szerintem igaza van Kloppnak ,inkább ne igazoljanak, mint hogy középszereket hozzanak.. A barcát is megértem .
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2017. augusztus 1., kedd 16:59

Kloppnak elég jó múltja van az úgymond senkik világsztárrá tételében. Középpályára kell még egy ember, de mindenféleképp egy olyan, aki beleillik a gegenpressing rendszerükbe. Lehet, hogy névre Can meg Lallana nem tűnnek nagy ásznak, de az ő erőségük az, hogy a kloppi rendszerben jól működnek. Wijnaldum már tavaly se volt rossz, előtte is a Newcastle legjobb játékosa volt.

Chalkahanagalaglalakglasdakslululu nem lenne erősítés, mert tökre nem illik az adott rendszerbe. Kessiéről még életemben nem hallottam, de nem hinném hogy 20 évesen akkora előrelépést tudna jelenteni. :lol:

A védelem hagy még kívánni valót maga után, de oda is igazoltak most egy fiatal srácot, aki a felkészülési meccsek alapján nem rossz.

Nem kell lenézni őket, a Dortmundnak se volt sokkal jobb kerete, amikor leszopattak minket az elődöntőben.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 1., kedd 16:47

Anthony írta:Engem aztán pont nem érdekel, van elég emberük erre a feladatra.
Hidd el, engem sem. :) Csak pont te hoztad fel, hogy ha nem adják 75ért Keitát, akkor miért nem vesznek mást? Hát talán mert nem olyan egyszerű, mint ahogy mi itt elképzeljük.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 1., kedd 16:43

M1Ö írta: Akkor írd a neveket, hogy te kit igazolnál ha te lennél a Pool menedzsere! De olyat írj, aki előre lépés is, megszerezhető és nem egy vagyont kell érte fizetni.
Engem aztán pont nem érdekel, van elég emberük erre a feladatra.
Realista24 írta:
A Barca sem tudott (még) igazolni.
Nem, és meg is kapták már sok helyről a negatív értékelést rá. Remélem is, hogy a Neymar saga jó hosszú ideig elhúzódik, hogy utána minél kevesebb idejük maradjon elkölteni a pénzt. >:]

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 1., kedd 16:32

Bonucci, Musacchio, R. Rodriguez hármas egyből mehetett is volna a Pool kezdő védelmébe. (Clyne - Bonucci - Musacchio - Rodriguez 4-es pedig igencsak erős lett volna) Középen Matip és Lovrennek kiegészülve tökéletesen meg is lennének.

Çalhanoğlu, Kessié kettős középre. Ha nem is a kezdőbe rögtön, de mivel a pad is gyenge, így elfértek volna a keretben.

Ez 5 ember, akit kapásból átvinnék, ha rajtam múlna.

Középen jelenleg van egy Hendo, Can, Cou, Wijnaldum, Milner, Lallana, Grujić sor, ami azért bőven nem ütőképes, ha azt nézzük, hogy milyen hosszú a szezon, és van BL is. Sérülések pedig a Poolnál mindig vannak, nem hiába panaszkodnak a szurkolók folyamatosan.

Elöl pedig Salah, Firmino, Origi, Mané, Stu sor. Ebből én Stu-t eladnám, mert arra a 10 meccsre, amin pályára tud lépni, teljesen felesleges. Foglalja a helyet. Elöl mondjuk szerintem megvannak, Salah oda jól jött.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 1., kedd 16:31

Anthony írta:Mindenki tudott igazolni, csak szegény Pool nem, pedig még pénzük is van. Most akkor ki a helikopter?
Akkor írd a neveket, hogy te kit igazolnál ha te lennél a Pool menedzsere! De olyat írj, aki előre lépés is, megszerezhető és nem egy vagyont kell érte fizetni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 1., kedd 16:31

Anthony írta:Mindenki tudott igazolni, csak szegény Pool nem, pedig még pénzük is van. Most akkor ki a helikopter?
A Barca sem tudott (még) igazolni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

elmondom
Kedvenc játékosaid: Tacchinardi

HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. augusztus 1., kedd 16:29

Arsenal: Esélytelenek. Oké ott van Lacazette Sanchez(ha marad) a keret többi része mind mind egy tucat. továbbra is reménytelenek. talán top4 meglesz, Talán.

Chelsea: nem erősítettek rosszul viszont eladtak/kölcsönadták a cseréiket, most dolgoznak Drinkwater leigazolásán, nyilván kellenek cserék is. Szerintem Moses, M.Alonso Plbe jók lehetnek BL-be nem hiszem. és szerintem a védelem sem a legkeményebb azzal a D.Luiz Cahill Rudiger trióval.

Pool: ha marad coutinho akkor vettek egy Salah-t aki szerintem felesleges. Középpályájuk és védelmük könyörög az emberekért erre erősítik azt a posztot amit nem kell. idén lesznek jó szériáik mint tavaly és szar is. mikor wolves swansea hull sorozatban verte őket.

City: ennyi millió után kötelező harcolni a bajnoki címért mert ha most sem fognak akkor a kopasz amerre lát. talán a legjobb kerettel rendelkeznek most már a pl-ben.

United: Mourinho most már kezdi maga képére alakítani a keretet bár a védelmet nem tudom mennyire sikerült megerősíteni a svéd sráccal, majd meglátjuk. az biztos, hogy elől meglesznek-Martial,Mkhytarian, Rashford,Lukaku,Perisic(?). közepén Herrera,Matic,Pogba,Pereirra,Carrick és a hírek szerint még jöhet Dendoncker az jó lehet. Védelmük Baillyn kívül és Lindelöföt leszámítva szerintem egy full középszer. ez a Jones,Smalling, Rojo, Blind vonal ez valami hihetetlen trágya :D

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 1., kedd 16:25

Mindenki tudott igazolni, csak szegény Pool nem, pedig még pénzük is van. Most akkor ki a helikopter?

Vissza: