Gündogan nem védekezik, a művészeket hagyni kell alkotni, majd a sittes Fernandinho maszatol utána.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. augusztus 2., szerda 13:10
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. augusztus 2., szerda 12:38
Közülük szerencsére egyik sem a jövő szerencsére, és oda nehéz is manapság minőségi embert találni.Kerlon írta: Yaya, Fernandinho, Fernando, Gündogan, Delph. Illetve amúgy nagyon úgy fest a felkészülésük alapján, hogy ő is 5 védős rendszert akar használni.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. augusztus 2., szerda 12:16
csapatvédekezés... úgy ahogy a többség nálunk szeretné case nélkülCS0ki írta:
Én egyet nem értek, City-nél ki fog védekezni a középpályán? Vagy úgyis 100%-ban náluk lesz a labda?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 2., szerda 12:14
Így ok. Ő csak most nyáron nagyobb mínuszt kalapált össze, mint Klopp 9 év alatt.Realista24 írta:Istit akartam idézniKerlon írta: 320 milliót vert el eddig, de ha levonjuk az eladásokat is, akkor csak -105 milliónál tart Klopp. Illetve szerintem a Dortmund BL döntője azért komoly tett volt.![]()
![]()
Fail.
Yaya, Fernandinho, Fernando, Gündogan, Delph. Illetve amúgy nagyon úgy fest a felkészülésük alapján, hogy ő is 5 védős rendszert akar használni.Solari írta:FernandinhoCS0ki írta:Én egyet nem értek, City-nél ki fog védekezni a középpályán? Vagy úgyis 100%-ban náluk lesz a labda?
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 2., szerda 12:11
FernandinhoCS0ki írta:Én egyet nem értek, City-nél ki fog védekezni a középpályán? Vagy úgyis 100%-ban náluk lesz a labda?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 2., szerda 12:01
Istit akartam idézniKerlon írta: 320 milliót vert el eddig, de ha levonjuk az eladásokat is, akkor csak -105 milliónál tart Klopp. Illetve szerintem a Dortmund BL döntője azért komoly tett volt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 2., szerda 11:59
He?Realista24 írta:Ez irónia volt remélem, elvert 6-800 milliót, komoly európai siker nélkül. De még országon belül is fixen szenved.Kerlon írta:Kloppnak szerintem lenne még pár jó lehetősége a keretet mélyíteni:
.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 2., szerda 11:35
Ez irónia volt remélem, elvert 6-800 milliót, komoly európai siker nélkül. De még országon belül is fixen szenved.Kerlon írta:Kloppnak szerintem lenne még pár jó lehetősége a keretet mélyíteni:
.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. augusztus 2., szerda 11:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 2., szerda 9:17
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. augusztus 2., szerda 8:57
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 2., szerda 8:56
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2017. augusztus 1., kedd 17:12
HozzászólásSzerző: géza » 2017. augusztus 1., kedd 16:59
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 1., kedd 16:47
Hidd el, engem sem.Anthony írta:Engem aztán pont nem érdekel, van elég emberük erre a feladatra.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 1., kedd 16:43
Engem aztán pont nem érdekel, van elég emberük erre a feladatra.M1Ö írta: Akkor írd a neveket, hogy te kit igazolnál ha te lennél a Pool menedzsere! De olyat írj, aki előre lépés is, megszerezhető és nem egy vagyont kell érte fizetni.
Nem, és meg is kapták már sok helyről a negatív értékelést rá. Remélem is, hogy a Neymar saga jó hosszú ideig elhúzódik, hogy utána minél kevesebb idejük maradjon elkölteni a pénzt.Realista24 írta:
A Barca sem tudott (még) igazolni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 1., kedd 16:32
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 1., kedd 16:31
Akkor írd a neveket, hogy te kit igazolnál ha te lennél a Pool menedzsere! De olyat írj, aki előre lépés is, megszerezhető és nem egy vagyont kell érte fizetni.Anthony írta:Mindenki tudott igazolni, csak szegény Pool nem, pedig még pénzük is van. Most akkor ki a helikopter?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 1., kedd 16:31
A Barca sem tudott (még) igazolni.Anthony írta:Mindenki tudott igazolni, csak szegény Pool nem, pedig még pénzük is van. Most akkor ki a helikopter?
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. augusztus 1., kedd 16:29
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem