Hátha így komoly csapatokat is megszabhatnak

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 2., szerda 8:56
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2017. augusztus 1., kedd 17:12
HozzászólásSzerző: géza » 2017. augusztus 1., kedd 16:59
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 1., kedd 16:47
Hidd el, engem sem.Anthony írta:Engem aztán pont nem érdekel, van elég emberük erre a feladatra.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 1., kedd 16:43
Engem aztán pont nem érdekel, van elég emberük erre a feladatra.M1Ö írta: Akkor írd a neveket, hogy te kit igazolnál ha te lennél a Pool menedzsere! De olyat írj, aki előre lépés is, megszerezhető és nem egy vagyont kell érte fizetni.
Nem, és meg is kapták már sok helyről a negatív értékelést rá. Remélem is, hogy a Neymar saga jó hosszú ideig elhúzódik, hogy utána minél kevesebb idejük maradjon elkölteni a pénzt.Realista24 írta:
A Barca sem tudott (még) igazolni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 1., kedd 16:32
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 1., kedd 16:31
Akkor írd a neveket, hogy te kit igazolnál ha te lennél a Pool menedzsere! De olyat írj, aki előre lépés is, megszerezhető és nem egy vagyont kell érte fizetni.Anthony írta:Mindenki tudott igazolni, csak szegény Pool nem, pedig még pénzük is van. Most akkor ki a helikopter?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 1., kedd 16:31
A Barca sem tudott (még) igazolni.Anthony írta:Mindenki tudott igazolni, csak szegény Pool nem, pedig még pénzük is van. Most akkor ki a helikopter?
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. augusztus 1., kedd 16:29
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 1., kedd 16:25
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 1., kedd 16:22
Mindenki mindenkiére...Realista24 írta:Nem vagyok képben sem Milan sem Pool aktuális kezdőt illetően, ezért kifejthetnéd, hogy ki lett volna jó, ki helyére.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 1., kedd 16:17
Nem vagyok képben sem Milan sem Pool aktuális kezdőt illetően, ezért kifejthetnéd, hogy ki lett volna jó, ki helyére.Remy írta:Mondjuk akkor azért érdekelne, hogy a Milan, honnan tudott összeszedni egy egész kezdőt? A fele a Poolhoz is tökéletes erősítés lett volna.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 1., kedd 16:15
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. augusztus 1., kedd 16:04
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 1., kedd 16:00
Mahrezt nem adják a Rómának sem. 43 milliót ajánlottak érte, el lettek küldve. Az Arsenal is versenyben van érte elvileg. Abszolút nincs annyi megszerezhető játékos így, hogy elég sokan tele vannak. Egyre kevesebb klub van rászorulva, hogy eladják a legjobbjukat.Babinho írta:Egy Mahrezt nem tudnak megvenni előre?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 1., kedd 15:59
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. augusztus 1., kedd 15:57
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 1., kedd 15:56
Nem. Csak olyan könnyen lehet kritizálni, közbe meg csak egy kicsit kell belegondolni, hogy nem egyszerű a szitu. Minőséget kell nekik venni. Ha vesznek majd még egy Grujicsot mondjuk, akkor meg az lesz a baj. Jól írja R24, erre gondoltam. Javulni akarnak minőségben, de ha nem tudnak normálisan igazolni, akkor mit csináljanak? Álljanak fejen?Anthony írta:Oszt ha nem adta, akkor mi van? Csak Keita az egyetlen Európában, aki erősítést jelentett volna nekik vagy mi?
Gondolod ezt te. Aztán lehet ő sem állna meg 70 alatt. Kell nekik ember, tény. De megveszik mondjuk N'zonzi-t, alap hangol 50 milliórt, ráadásul lehet fontban. Nem hiszem, hogy akkora előrelépés lenne Canhoz képest. A legnagyobb klubok alig tudnak igazolni, akkor nekik miért menne olyan könnyen?Babinho írta:Hát egy Nzonzi 50 körül lenne mai árakon
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. augusztus 1., kedd 15:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 1., kedd 15:49
Gondolom arra célzott, hogy igazolna, pénze is van, de ha nem adják, akit szeretne, nem tud mit tenni.Anthony írta:Oszt ha nem adta, akkor mi van? Csak Keita az egyetlen Európában, aki erősítést jelentett volna nekik vagy mi?M1Ö írta:Azzal meg nem tudnak mit kezdeni, hogy pl Keitát nem adja a Lipcse 75 millióért sem.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem