Chelsea: nem erősítettek rosszul viszont eladtak/kölcsönadták a cseréiket, most dolgoznak Drinkwater leigazolásán, nyilván kellenek cserék is. Szerintem Moses, M.Alonso Plbe jók lehetnek BL-be nem hiszem. és szerintem a védelem sem a legkeményebb azzal a D.Luiz Cahill Rudiger trióval.
Pool: ha marad coutinho akkor vettek egy Salah-t aki szerintem felesleges. Középpályájuk és védelmük könyörög az emberekért erre erősítik azt a posztot amit nem kell. idén lesznek jó szériáik mint tavaly és szar is. mikor wolves swansea hull sorozatban verte őket.
City: ennyi millió után kötelező harcolni a bajnoki címért mert ha most sem fognak akkor a kopasz amerre lát. talán a legjobb kerettel rendelkeznek most már a pl-ben.
United: Mourinho most már kezdi maga képére alakítani a keretet bár a védelmet nem tudom mennyire sikerült megerősíteni a svéd sráccal, majd meglátjuk. az biztos, hogy elől meglesznek-Martial,Mkhytarian, Rashford,Lukaku,Perisic(?). közepén Herrera,Matic,Pogba,Pereirra,Carrick és a hírek szerint még jöhet Dendoncker az jó lehet. Védelmük Baillyn kívül és Lindelöföt leszámítva szerintem egy full középszer. ez a Jones,Smalling, Rojo, Blind vonal ez valami hihetetlen trágya