Premier League
Re: Premier League
City vagy Chelsea.
Összességében a city támadósora rohadt sok mindenre képes lehet már idén, Sané, Gabriel belerázódtak, Aguero még mindig penge lesz, a szélsőhátvéd poszt megerősítése pedig nagy előny lesz a pl-ben is.
A chelseanek döcögősen indulhat a szezon, azért costa góljai elég stabilak voltak, moratának kellhet még idő mire felveszi a ritmust, azért párszor nagyon meg fog ő halni a védelmek sűrűjében ha könnyen lefekszik. Hazard sincs az elején. A kanté-bakayoko kettős azért biztosíték, hogy idén se kapjanak max 40 gólnál többet, kérdés a támadók mennyire tudják hozni magukat.
MUból sokat nem nézek ki továbbra sem, a Tottenham viszont idén is hozza majd a már megszokott jó játékot.
Arsenal, Liverpool pillanatokra jó lehet.
Összességében a city támadósora rohadt sok mindenre képes lehet már idén, Sané, Gabriel belerázódtak, Aguero még mindig penge lesz, a szélsőhátvéd poszt megerősítése pedig nagy előny lesz a pl-ben is.
A chelseanek döcögősen indulhat a szezon, azért costa góljai elég stabilak voltak, moratának kellhet még idő mire felveszi a ritmust, azért párszor nagyon meg fog ő halni a védelmek sűrűjében ha könnyen lefekszik. Hazard sincs az elején. A kanté-bakayoko kettős azért biztosíték, hogy idén se kapjanak max 40 gólnál többet, kérdés a támadók mennyire tudják hozni magukat.
MUból sokat nem nézek ki továbbra sem, a Tottenham viszont idén is hozza majd a már megszokott jó játékot.
Arsenal, Liverpool pillanatokra jó lehet.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Levy nem ad ki a kezéből sok pénzt, és az lehet h a csoport meccsek után a bl-t elengedhetik
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tottenham könnyen kicsúszhat top4ből. City,United,Chelsea simán oda kellene érniük 1-3ig Arsenal meg a Liverpool bőven odaérhet 4iknek. Arsenal leadja az EL-t és meghúzza a bajnokságot Spurs szarban lehet.Kerlon írta: Top3-ban maradnak a tavalyiak, más sorrendbe, United meg majd beesik 4-nek.
érdekes hogy a spurs nem erősít. építik a stadiont viszont most kellene megfogniuk a top4et vagy maradnak kiscsapat. nem fognak olyan éveket összehozni mint az Arsenal amíg fizették a stadiont és hozták a fix bl-t. szintet kell lépniük de kicsit kiscsapat mentalitással csinálják eddig a nyarat. ez nem fog beleférni amikor már az Arsenál is 50-60 milliókat tesz le emberekért meg a Liverpool is 40et. könnyen 2 szék közé eshetnek
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Te Kerlon, nem tudom mit kezdtél el szedni, de mostanában értelmes és adható kommenteket írsz. Megártott a nap?Kerlon írta:Szerintem is City. Támadó sorba minden posztra van 2 játékosa, védelem széleit kellően megerősítette, Gündogan, ha felépül és, ha nem sérül meg újra, akkor a közepe is jó lehet.
Chelsea idén két fronton játszik, ahhoz szerintem nem megfelelően erősítettek.
Unitednél szerintem a védelem továbbra is gyenge, a támadó sorban nem a megfelelő embereket preferálja Mourinho.
Liverpoolnak gyenge a védelme, kevés az alternatíva a középpálya közepén.
Spursnél a pad gyenge.
Arsenal. Meh.
Top3-ban maradnak a tavalyiak, más sorrendbe, United meg majd beesik 4-nek.

Nem illik.
Erről van szó.mocsok írta:Év elején eddig is mindig az arsenalra szavaztam, hajrá wenger.

ha bejön vendégem vagy egy alkoholmentes, citromos gösserre.

alig varom mar a kezdest. imadom a PLt
- mocsok
Év elején eddig is mindig az arsenalra szavaztam, hajrá wenger.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
jó kis szezon lesz mindegyiknek megvan a maga baja. Citynek a belső védők meg kkp, Unitedben Lindelof nem volt túl acélos nagy kérdés milyen lesz+bhv van Shaw aki nem játszik meg Blind aki gyenge plusz kérdés Lukaku milyen lesz a top6 ellen, Chelsea a kezdő jó de nem túl mély a keret amit tavaly elbírtak idén viszont bl is van, Arsenal megint szétesik a felénél, Tottenham meg megint a kezdő jó de semmi pad nincs+bl+Wembleyben játszanak ahol borzalmasak. ha tippelnem kéne akkor City vagy Chelsea de Cityre nyomtam tolhatnak egy régi Realosat hogy rúgjunk többet mint amennyit kapunk taktikát és bejöhet amilyen támadók vannak ott.
izgis lesz és mindjárt kezdenek
izgis lesz és mindjárt kezdenek

Szerintem is City. Támadó sorba minden posztra van 2 játékosa, védelem széleit kellően megerősítette, Gündogan, ha felépül és, ha nem sérül meg újra, akkor a közepe is jó lehet.
Unitednél szerintem a védelem továbbra is gyenge, a támadó sorban nem a megfelelő embereket preferálja Mourinho.
Spursnél a pad gyenge.
Arsenal. Meh.
Spursnél a pad gyenge.
Arsenal. Meh.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
KészBBeno írta:cmon city. cmon jose.

Chelsea, valahogy az MU-t nem érzem, a City meg elköltött egy valag pénzt de a PL továbbra sem Guardiola terepe
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Innen már csak egy lépés a hajrá egyik, ne hagyd magad másik rigmus egy El Clásicónziro4vr írta:Igazi napraforgó, büszkék vagyunk rád.![]()
Na majd meglátjuk, ennyi millióból szerintem behúzza a kopasz. Bár nevetnék ha Morata megszivatná párszor.

A más opcióba talán beleférnek.Bár szerintem nem ők nyerik, mégis a legszimpatikusabb csapat számomra a Spurs, rájuk miért nem lehet szavazni?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Bár szerintem nem ők nyerik, mégis a legszimpatikusabb csapat számomra a Spurs, rájuk miért nem lehet szavazni?Realista24 írta:
Lehet szavazni is, én a kékekre nyomtam.

- ziro4vr
Igazi napraforgó, büszkék vagyunk rád.
Na majd meglátjuk, ennyi millióból szerintem behúzza a kopasz. Bár nevetnék ha Morata megszivatná párszor.

Nem illik.
- RaúlCF
a két mancshester jól erősített de egy egész szezonra nem tudni mennyire kerek az egész. a Chelsea viszont kicsit nevető 3ik feelingem van velük. Arsenal,Liverpool,Tottenham sztem esélytelenek
nekem mindegy ki nyeri csak ne wenger. szerencsere total eselytelen. city vagy munak orulnek de ha morata nevet a vegen az sem zavar. cmon city. cmon jose.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg fogod nézni a Supergirlt.ziro4vr írta:Fogadás? Szerintem city.Realista24 írta: Lehet szavazni is, én a kékekre nyomtam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Fogadás? Szerintem city.Realista24 írta: Lehet szavazni is, én a kékekre nyomtam.

Nem illik.
Minden évben az Arsenalra nyomok, most be is fog jönni.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Chelsea. Plusz hogy az Arsenal nem nyer.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet szavazni is, én a kékekre nyomtam.ikarus93 írta:Érdekes versenyfutás lesz most az angol bajnokságba, nagyon úgy néz ki, hogy az 5 "nagy" szépen erősített.
Befutónak a Chelsea,MU kettős közül várom valamelyiket, de a City se piskóta.
Ki mit tippel befutónak?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema