Oszt ha nem adta, akkor mi van? Csak Keita az egyetlen Európában, aki erősítést jelentett volna nekik vagy mi?M1Ö írta:Azzal meg nem tudnak mit kezdeni, hogy pl Keitát nem adja a Lipcse 75 millióért sem.

Premier League
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Előző szezonban is megmutatta Klopp, hogy ha nincs tele minőséggel, akkor is képes alkotni. Azért ne felejtsük el, hogy ahhoz képest, hogy milyenek hátul meg középen és, hogy folyamatosan volt sérültjük elől, csak behozta őket 3nak. Azzal meg nem tudnak mit kezdeni, hogy pl Keitát nem adja a Lipcse 75 millióért sem. 1-2 igazolást még úgyis ki fognak "kukázni", aztán lehet idén is javulnak valamennyit, ha nem is annyit, hogy behúzzák a bajnokságot.Remy írta:Eddig a Poolnál rosszabbul szerintem még az MB1-ben sem igazoltak. Van egy darab Salah a csapatban. A padról eladtak embereket. Rém rövid a keret, holott már tavaly is ez volt a probléma.
Érthetetlen a számomra, holott ott a BL (selejtező) is. Ha így marad a keret, akkor 6-ban sem lesznek.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Eddig a Poolnál rosszabbul szerintem még az MB1-ben sem igazoltak. Van egy darab Salah a csapatban. A padról eladtak embereket. Rém rövid a keret, holott már tavaly is ez volt a probléma.
Érthetetlen a számomra, holott ott a BL (selejtező) is. Ha így marad a keret, akkor 6-ban sem lesznek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Klopptól egy olyan menetelést várok, mint 2010/11-ben a BVB-vel. Ez csak egy megérzés. Szerintem jót tenne a bajnokságnak, ha a Pool is nyerne már végre, mert szégyen, hogy amióta a PL létezik, még nyeretlenek.
- mocsok
Csak most nézem hogy te is ezt írtad.kodo írta:Erről van szó.mocsok írta:Év elején eddig is mindig az arsenalra szavaztam, hajrá wenger.![]()
ha bejön vendégem vagy egy alkoholmentes, citromos gösserre.

A te jutalmad akkor bodzas sor lesz. Méghozzá 2%os.

en azt sem ertem hogy dijk mit keres meg a sotonban. reg elkellett volna mar vinnie valamelyik penzesnek. topvedo a csavo.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Spurs az állandóságával tudott nagyot alkotni, amíg a többi nagy átalakult meg építkezett. De idén már a két manchesteri csapat is feljebb lépett a csapatépítési stádiumban, a pool mondjuk védőt nem nagyon vett ami érthetetlen számomra.
Nem illik.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Spurs nagyot koppanhat. tavaly szinte számottevő sérülés nélkül megúszták necces még 1 ilyen évben reménykedni. Kane volt sérült de így is 30/38 bajnokin ott volt emellett még Lamela aki nem egy nagy érvágás meg Rose aki helyett pont volt ember. nincs cserepad és másik stadionban is játszanak ahol katasztrófálisan gyenge a mérlegük, simán visszacsúszhatnak.
Arsenal helyett mehetett volna a Spurs, nagyobb tényezők. Ha igazolnak még 1-2 normális figurát, akkor benne lehet egy első hely. Más kérdés hogy a BLben meddig jutnak, mert ott is van néhány meccs és ahogy valaki írta a pad élet gyenge.
Tehát vagy ők, vagy morataék.
Tehát vagy ők, vagy morataék.
City vagy Chelsea.
Összességében a city támadósora rohadt sok mindenre képes lehet már idén, Sané, Gabriel belerázódtak, Aguero még mindig penge lesz, a szélsőhátvéd poszt megerősítése pedig nagy előny lesz a pl-ben is.
A chelseanek döcögősen indulhat a szezon, azért costa góljai elég stabilak voltak, moratának kellhet még idő mire felveszi a ritmust, azért párszor nagyon meg fog ő halni a védelmek sűrűjében ha könnyen lefekszik. Hazard sincs az elején. A kanté-bakayoko kettős azért biztosíték, hogy idén se kapjanak max 40 gólnál többet, kérdés a támadók mennyire tudják hozni magukat.
MUból sokat nem nézek ki továbbra sem, a Tottenham viszont idén is hozza majd a már megszokott jó játékot.
Arsenal, Liverpool pillanatokra jó lehet.
Összességében a city támadósora rohadt sok mindenre képes lehet már idén, Sané, Gabriel belerázódtak, Aguero még mindig penge lesz, a szélsőhátvéd poszt megerősítése pedig nagy előny lesz a pl-ben is.
A chelseanek döcögősen indulhat a szezon, azért costa góljai elég stabilak voltak, moratának kellhet még idő mire felveszi a ritmust, azért párszor nagyon meg fog ő halni a védelmek sűrűjében ha könnyen lefekszik. Hazard sincs az elején. A kanté-bakayoko kettős azért biztosíték, hogy idén se kapjanak max 40 gólnál többet, kérdés a támadók mennyire tudják hozni magukat.
MUból sokat nem nézek ki továbbra sem, a Tottenham viszont idén is hozza majd a már megszokott jó játékot.
Arsenal, Liverpool pillanatokra jó lehet.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Levy nem ad ki a kezéből sok pénzt, és az lehet h a csoport meccsek után a bl-t elengedhetik
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Tottenham könnyen kicsúszhat top4ből. City,United,Chelsea simán oda kellene érniük 1-3ig Arsenal meg a Liverpool bőven odaérhet 4iknek. Arsenal leadja az EL-t és meghúzza a bajnokságot Spurs szarban lehet.Kerlon írta: Top3-ban maradnak a tavalyiak, más sorrendbe, United meg majd beesik 4-nek.
érdekes hogy a spurs nem erősít. építik a stadiont viszont most kellene megfogniuk a top4et vagy maradnak kiscsapat. nem fognak olyan éveket összehozni mint az Arsenal amíg fizették a stadiont és hozták a fix bl-t. szintet kell lépniük de kicsit kiscsapat mentalitással csinálják eddig a nyarat. ez nem fog beleférni amikor már az Arsenál is 50-60 milliókat tesz le emberekért meg a Liverpool is 40et. könnyen 2 szék közé eshetnek
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Te Kerlon, nem tudom mit kezdtél el szedni, de mostanában értelmes és adható kommenteket írsz. Megártott a nap?Kerlon írta:Szerintem is City. Támadó sorba minden posztra van 2 játékosa, védelem széleit kellően megerősítette, Gündogan, ha felépül és, ha nem sérül meg újra, akkor a közepe is jó lehet.
Chelsea idén két fronton játszik, ahhoz szerintem nem megfelelően erősítettek.
Unitednél szerintem a védelem továbbra is gyenge, a támadó sorban nem a megfelelő embereket preferálja Mourinho.
Liverpoolnak gyenge a védelme, kevés az alternatíva a középpálya közepén.
Spursnél a pad gyenge.
Arsenal. Meh.
Top3-ban maradnak a tavalyiak, más sorrendbe, United meg majd beesik 4-nek.

Nem illik.
Erről van szó.mocsok írta:Év elején eddig is mindig az arsenalra szavaztam, hajrá wenger.

ha bejön vendégem vagy egy alkoholmentes, citromos gösserre.

alig varom mar a kezdest. imadom a PLt
- mocsok
Év elején eddig is mindig az arsenalra szavaztam, hajrá wenger.

- RaúlCF
jó kis szezon lesz mindegyiknek megvan a maga baja. Citynek a belső védők meg kkp, Unitedben Lindelof nem volt túl acélos nagy kérdés milyen lesz+bhv van Shaw aki nem játszik meg Blind aki gyenge plusz kérdés Lukaku milyen lesz a top6 ellen, Chelsea a kezdő jó de nem túl mély a keret amit tavaly elbírtak idén viszont bl is van, Arsenal megint szétesik a felénél, Tottenham meg megint a kezdő jó de semmi pad nincs+bl+Wembleyben játszanak ahol borzalmasak. ha tippelnem kéne akkor City vagy Chelsea de Cityre nyomtam tolhatnak egy régi Realosat hogy rúgjunk többet mint amennyit kapunk taktikát és bejöhet amilyen támadók vannak ott.
izgis lesz és mindjárt kezdenek
izgis lesz és mindjárt kezdenek

Szerintem is City. Támadó sorba minden posztra van 2 játékosa, védelem széleit kellően megerősítette, Gündogan, ha felépül és, ha nem sérül meg újra, akkor a közepe is jó lehet.
Unitednél szerintem a védelem továbbra is gyenge, a támadó sorban nem a megfelelő embereket preferálja Mourinho.
Spursnél a pad gyenge.
Arsenal. Meh.
Spursnél a pad gyenge.
Arsenal. Meh.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
KészBBeno írta:cmon city. cmon jose.

Chelsea, valahogy az MU-t nem érzem, a City meg elköltött egy valag pénzt de a PL továbbra sem Guardiola terepe
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Innen már csak egy lépés a hajrá egyik, ne hagyd magad másik rigmus egy El Clásicónziro4vr írta:Igazi napraforgó, büszkék vagyunk rád.![]()
Na majd meglátjuk, ennyi millióból szerintem behúzza a kopasz. Bár nevetnék ha Morata megszivatná párszor.

A más opcióba talán beleférnek.Bár szerintem nem ők nyerik, mégis a legszimpatikusabb csapat számomra a Spurs, rájuk miért nem lehet szavazni?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema