Nem újdonság ez. Pár éve az Intel még a mezük belsejére is felrakatott nekik. Mert ugye "Intel Inside".Bencze írta:Mes que un mezszponzor. Lassan ugy nez ki a garniturajuk, mint egy kezilabdacsapate.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 31., hétfő 14:44
Nem újdonság ez. Pár éve az Intel még a mezük belsejére is felrakatott nekik. Mert ugye "Intel Inside".Bencze írta:Mes que un mezszponzor. Lassan ugy nez ki a garniturajuk, mint egy kezilabdacsapate.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2017. július 31., hétfő 14:36
Mes que un mezszponzor. Lassan ugy nez ki a garniturajuk, mint egy kezilabdacsapate.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 31., hétfő 14:33
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 31., hétfő 14:25
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 31., hétfő 14:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 31., hétfő 14:15
Hogy mi volt? Presztízs meccs?kuszkusz írta: gondolom, ha bármelyik vezető gól lett volna ők se ilyen módon "ünnepelték" volna.. ráadásul ez nem egy egyszerű edzőmeccs volt, ahogy te írod, hanem egy nagy presztízsű párharc tengerentúli "gálaelőadása" 66 ezer néző előtt.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 31., hétfő 14:14
volt írta:Jövőre Isco megy a helyére. Ingyen.![]()
Amúgy vele mi a helyzet? Nem szeretne már végre hosszabbítani?
HozzászólásSzerző: volt » 2017. július 31., hétfő 14:11
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 31., hétfő 14:03
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. július 31., hétfő 13:54
Na ez így van rendesen leírva.RealMadridFanatic írta:
A médiában mondjuk hasonlóan van kezelve sokszor, illetve marketingszempontból is kincsesbánya (bár gondolom Párizsban meg fogja tartani az ilyen jellegű bevételeit).
A PSG-t meg félig-meddig megértem, azért nagyon jó játékos a brazil, főleg ha teljes szabadságot kap majd (ami azért esélyes), ráadásul óriási presztízsértékkel bírhat ez, ha képesek egy top klub egyik kirakatemberét rábírni a váltásra. Mondjuk önmagában ettől még nem lesznek egyértelmű BL-esélyesek a szememben, de elképzelhető, hogy olyan morális löketet ad ez a klub egészének, hogy átlépik az árnyékukat.
Neymart meg már ecseteltük: rivaldafény, vitathatatlanul első számú spíler, egy fél sereg brazil haver, meg annyi pofátlan bevétel és indokolatlan extra juttatás, hogy az valami egészen elképesztő.
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2017. július 31., hétfő 13:50
gondolom, ha bármelyik vezető gól lett volna ők se ilyen módon "ünnepelték" volna.. ráadásul ez nem egy egyszerű edzőmeccs volt, ahogy te írod, hanem egy nagy presztízsű párharc tengerentúli "gálaelőadása" 66 ezer néző előtt.BlancoMark írta:Igen, eleg megnezni a goloromoket. A Barcanal az egesz csapat Messitol kezdve Piquen at egy szemelykent osszeborulva orjongott a goljaiknal, a kis Kova meg Asensio meg lehajtott fejjel visszasetalt a sajat terfelunkre, mint ahogy azt egy edzomeccsen szokas.Realista24 írta:Amúgy mi a baja vagyis mi volt a baja a Barcanak? Meccset nem láttam, csak videókat, meg híreket olvastam de abból az jött le hogy nekik ez kb BL döntő volt, annyira komolyan vettek![]()
Reklamalas, sunyiskodas, szokásos gusztustalansagok. Mi van veletek?
Azt a csepp tiszteletet sem érzem mar szinte, amit meg 10 eve talan igen.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. július 31., hétfő 13:30
Igen, eleg megnezni a goloromoket. A Barcanal az egesz csapat Messitol kezdve Piquen at egy szemelykent osszeborulva orjongott a goljaiknal, a kis Kova meg Asensio meg lehajtott fejjel visszasetalt a sajat terfelunkre, mint ahogy azt egy edzomeccsen szokas.Realista24 írta:Amúgy mi a baja vagyis mi volt a baja a Barcanak? Meccset nem láttam, csak videókat, meg híreket olvastam de abból az jött le hogy nekik ez kb BL döntő volt, annyira komolyan vettek![]()
Reklamalas, sunyiskodas, szokásos gusztustalansagok. Mi van veletek?
Azt a csepp tiszteletet sem érzem mar szinte, amit meg 10 eve talan igen.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 31., hétfő 13:29
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. július 31., hétfő 13:27
Ez nem rábírás, ez megvásárlás kilóra.
HozzászólásSzerző: ravenite » 2017. július 31., hétfő 13:23
Amennyiben?Realista24 írta:Nem így gondolom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 31., hétfő 13:22
Nem így gondolom.ravenite írta:Az a baj hogy a profi focisták csak azt nézik, hogy a két "nagy" közül melyik ajánl neki többet. Hol kapna több pénzt, hol kapna több játéklehetőséget.Realista24 írta:Mbappéban ha felmerül a Barca, mint opció, akkor jobb is, ha nem jön ide.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. július 31., hétfő 13:11
Azt nem tudom, Ramos biztos mert ő mondta meccs után, de akkor lehet még Marcelotól kérte el a videó alapján.Realista24 írta:Tottinho írta:És a másik? Mert elvileg kettőt hozott ki.
HozzászólásSzerző: ravenite » 2017. július 31., hétfő 13:09
Az a baj hogy a profi focisták csak azt nézik, hogy a két "nagy" közül melyik ajánl neki többet. Hol kapna több pénzt, hol kapna több játéklehetőséget. Egyetértek, hogy ha képes a Barcát választani bármilyen esetben is, akkor jobb, ha nem ide jön. Üdítő példa Ceballos esete, aki biztosan több játékpercet, valamint kevesebb konkurenciát kapott volna a Barcánál, ennek ellenére mégis minket választott. Ilyen játékosokkal kell feltölteni a keretet, nekem már most kedvencem a srác.Realista24 írta:Mbappéban ha felmerül a Barca, mint opció, akkor jobb is, ha nem jön ide.
HozzászólásSzerző: cart » 2017. július 31., hétfő 13:06
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 31., hétfő 13:04
Nincsenek, ez ilyen "inkább gyors lekopogom" hsz volt.ravenite írta:Ilyen félelmeid ne nagyon legyenek, még az egyiket is nehezen tudnák MOST mozgósítani, nem hogy mindkettőt...
Formációt meg már váltottak, nem volt igazi 4-3-3 már az ő felállásuk sem. M'Bappe majdnem ugyanakkora csoda lenne náluk, mint Neymar a PSG-ben. Mikor már a játékosok is azt mondják, hogy szívesen látnák, hatalmas tehetség (ugye általában annyi az egész, hogy nem érdekel más csapat játékosa) az edző is évek óta akarja, maga a játékos is Madrid és CR fan, akkor már nem nagyon dőlnek össze az igazolások.ravenite írta:Én inkább attól félek, hogy formációt váltanak és hoznak még egy csatárt. Éppenséggel azt a 18 éves srácot, akire nekünk is égető szükségünk lenne...
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem