Na ez így van rendesen leírva.RealMadridFanatic írta:
A médiában mondjuk hasonlóan van kezelve sokszor, illetve marketingszempontból is kincsesbánya (bár gondolom Párizsban meg fogja tartani az ilyen jellegű bevételeit).
A PSG-t meg félig-meddig megértem, azért nagyon jó játékos a brazil, főleg ha teljes szabadságot kap majd (ami azért esélyes), ráadásul óriási presztízsértékkel bírhat ez, ha képesek egy top klub egyik kirakatemberét rábírni a váltásra. Mondjuk önmagában ettől még nem lesznek egyértelmű BL-esélyesek a szememben, de elképzelhető, hogy olyan morális löketet ad ez a klub egészének, hogy átlépik az árnyékukat.
Neymart meg már ecseteltük: rivaldafény, vitathatatlanul első számú spíler, egy fél sereg brazil haver, meg annyi pofátlan bevétel és indokolatlan extra juttatás, hogy az valami egészen elképesztő.
Nem tudom ti miért állítjátok be zsoltosnak meg butának, hogyha ezt választaná. Én is mennék a helyében.
Nem kell álomvilágban élni, hogy a jelenlegi fociban egy klubhűség előrébb van a játékos fejében, mint a marketing, ami körül már minden forog. Neymar nem spanyol, nem ott nevelkedett és az évek alatt nem is tűnt úgy, hogy annyira érdekelné a klub.
Neymar körül pedig elképesztő milyen marketing folyik, pláne hogy már kezdik amerikában is eladni. (rapperekkel, kosarasookkal, sztárokkal való fotózkodás, Jordan collab, stb). Ahhoz, hogy ez még jobban ki tudjon teljesülni kizárólagos rivaldafényre van szüksége amit a PSG-ben megkaphat.