kova pihentetese meg mindig faj
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 8., kedd 23:17
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. augusztus 8., kedd 23:16
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 8., kedd 23:11
Férfias küzdelem az oké, mert Pepe óta mi csak ölünk. Na de, hogy aranygeneráció? Nálunk egy semmit nem érő Kroos-Modric-Isco trió van, CR-t már meg sem említem, mert ő inkább Inzaghihoz hasonlítható és nem Messihez. Na de nem mártírkodok, mert amúgy nem szép dolog, de a Barca annyira megérdemli, hogy most szembe köpném őket...dzsi91 írta:Férfias küzdelem,aranygeneráció.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 8., kedd 23:02
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. augusztus 8., kedd 23:01
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 3., csütörtök 11:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 3., csütörtök 10:03
Nekem mindegy, de remélem nem úgy számol vele Zidane, hogy 433 és ő a balszélső, mert akkor nézhetjük a baszakodást.kodo írta:Ezzel a kezdovel szerintem ezt lehet játszani. Kepes a csapat a 442re is, mindenki tudja a dolgát. Itt az lesz a kérdés, ha CR visszatér mit játszunk.volt írta:A meccset nem láttam, de aggaszt, hogy ismét 4-3-3 volt a kezdőt elnézve.
Btw en se láttam ha esetleg volt szerkezeti váltás meccs közben akkor arról valaki meséljen.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 3., csütörtök 8:58
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. augusztus 3., csütörtök 8:12
Ezzel a kezdovel szerintem ezt lehet játszani. Kepes a csapat a 442re is, mindenki tudja a dolgát. Itt az lesz a kérdés, ha CR visszatér mit játszunk.volt írta:A meccset nem láttam, de aggaszt, hogy ismét 4-3-3 volt a kezdőt elnézve.
HozzászólásSzerző: volt » 2017. augusztus 3., csütörtök 7:51
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. augusztus 3., csütörtök 6:41
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. augusztus 3., csütörtök 5:37
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. július 30., vasárnap 23:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 30., vasárnap 23:12
Bízzatok már kicsit Zidane-ban. Tavaly is padra tette a kirakatembert, akit szerintem senki más nem tudott volna. Cét elkezdte erősen pihentetni, és még számos olyan döntése volt, amit wxyz szarba se néz, aztán mégis dupláztunk.El Unico írta:Nem vagyok negativ, de azert azt ne felejtsd el, hogy az elozo szezonban nem igazan volt BBC.ziro4vr írta:Ahha, tavaly is minket húztak...ja nem.![]()
Én léptem, sok itt a negatív ember...júliusban.Iscoval es a tobbi fiatallal ertunk oda a BL-ben is, es a bajnoksagban is.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. július 30., vasárnap 23:09
Nem vagyok negativ, de azert azt ne felejtsd el, hogy az elozo szezonban nem igazan volt BBC.ziro4vr írta:Ahha, tavaly is minket húztak...ja nem.![]()
Én léptem, sok itt a negatív ember...júliusban.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. július 30., vasárnap 23:07
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. július 30., vasárnap 23:03
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. július 30., vasárnap 23:01
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. július 30., vasárnap 22:51
A jatek kepe nem volt meggyozo, Ramostol is jott a hulyeseg. Pedig mi voltunk az eselyesebbek a meccs elott es vegleg megtorhettuk volna a katalanokat. Erre az utolso forduloig meghagytuk nekik az eselyt a bajnoksagra. Utolag persze mondhatjuk, hogy nem szamitott semmit szerencsere. De en akkor is varok egy nagyaranyu gyozelmet vegre. Az utolso a 4-1 volt 2008 tavaszarol, meg volt egy 3-1 a kupaban 2013-ban, ahol a vegen szepitett csak a barca.Realista24 írta: Azt ne felejtsük el hogy hogyan kaptunk ki. 19re lapot húztunk a győzelem érdekében. Nem jött be. De ez nem olyan vereség volt, ami miatt falba vernem a fejem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 30., vasárnap 22:28
pheco írta:Ez jól hangzik, de mégis kikaptunk a bajnokságban tőlük most tavasszal, pedig aztán igazi téttel bíró meccs volt.RealMadridFanatic írta:Miért kellene bármiért is hisztizni? Lehet én láttam rosszul, vagy nagyon elfogult vagyok, de igazi téttel bíró meccsen szerintem megfognánk ezt a Barcát egy fullos kezdővel. Nem azt mondom, hogy sokkal jobbnak érzem a csapatot, de ideges nem leszek a Szuperkupa meccsek kapcsán.
Én is erősebbnek érzem a Realt, de ideje lenne bebizonyítani és szépen agyonverni őket, ahogy ők is megtették 3-4 alkalommal.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem