szerintem Ronaldo is, ha marad az egycsatáros játékunk
azon a poszton C-t és Karimot kellene rotálni
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. július 30., vasárnap 23:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 30., vasárnap 23:12
Bízzatok már kicsit Zidane-ban. Tavaly is padra tette a kirakatembert, akit szerintem senki más nem tudott volna. Cét elkezdte erősen pihentetni, és még számos olyan döntése volt, amit wxyz szarba se néz, aztán mégis dupláztunk.El Unico írta:Nem vagyok negativ, de azert azt ne felejtsd el, hogy az elozo szezonban nem igazan volt BBC.ziro4vr írta:Ahha, tavaly is minket húztak...ja nem.![]()
Én léptem, sok itt a negatív ember...júliusban.Iscoval es a tobbi fiatallal ertunk oda a BL-ben is, es a bajnoksagban is.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. július 30., vasárnap 23:09
Nem vagyok negativ, de azert azt ne felejtsd el, hogy az elozo szezonban nem igazan volt BBC.ziro4vr írta:Ahha, tavaly is minket húztak...ja nem.![]()
Én léptem, sok itt a negatív ember...júliusban.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. július 30., vasárnap 23:07
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. július 30., vasárnap 23:03
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. július 30., vasárnap 23:01
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. július 30., vasárnap 22:51
A jatek kepe nem volt meggyozo, Ramostol is jott a hulyeseg. Pedig mi voltunk az eselyesebbek a meccs elott es vegleg megtorhettuk volna a katalanokat. Erre az utolso forduloig meghagytuk nekik az eselyt a bajnoksagra. Utolag persze mondhatjuk, hogy nem szamitott semmit szerencsere. De en akkor is varok egy nagyaranyu gyozelmet vegre. Az utolso a 4-1 volt 2008 tavaszarol, meg volt egy 3-1 a kupaban 2013-ban, ahol a vegen szepitett csak a barca.Realista24 írta: Azt ne felejtsük el hogy hogyan kaptunk ki. 19re lapot húztunk a győzelem érdekében. Nem jött be. De ez nem olyan vereség volt, ami miatt falba vernem a fejem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 30., vasárnap 22:28
pheco írta:Ez jól hangzik, de mégis kikaptunk a bajnokságban tőlük most tavasszal, pedig aztán igazi téttel bíró meccs volt.RealMadridFanatic írta:Miért kellene bármiért is hisztizni? Lehet én láttam rosszul, vagy nagyon elfogult vagyok, de igazi téttel bíró meccsen szerintem megfognánk ezt a Barcát egy fullos kezdővel. Nem azt mondom, hogy sokkal jobbnak érzem a csapatot, de ideges nem leszek a Szuperkupa meccsek kapcsán.
Én is erősebbnek érzem a Realt, de ideje lenne bebizonyítani és szépen agyonverni őket, ahogy ők is megtették 3-4 alkalommal.
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. július 30., vasárnap 21:29
Miért bízzunk ebben, ha most a Barca ellen sem Isco kezdett? Minden más poszton a legerősebb kezdővel álltunk fel... A BL döntőben is Bale kezdett volna szerintem ha 1-2 héttel hamarabb felépül. Érthetetlen ez az egész, amikor James, Morata simán a padon ültek heteket. Benzema ugyanez.remélem bízhatunk benne annyira, hogyha ezt hozza a jövőben is a walesi csere lesz
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. július 30., vasárnap 19:41
Ez jól hangzik, de mégis kikaptunk a bajnokságban tőlük most tavasszal, pedig aztán igazi téttel bíró meccs volt.RealMadridFanatic írta:Miért kellene bármiért is hisztizni? Lehet én láttam rosszul, vagy nagyon elfogult vagyok, de igazi téttel bíró meccsen szerintem megfognánk ezt a Barcát egy fullos kezdővel. Nem azt mondom, hogy sokkal jobbnak érzem a csapatot, de ideges nem leszek a Szuperkupa meccsek kapcsán.
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. július 30., vasárnap 19:18
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. július 30., vasárnap 17:55
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. július 30., vasárnap 17:37
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 30., vasárnap 16:57
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. július 30., vasárnap 16:06
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 30., vasárnap 15:17
semmiképpen nem kell hisztizni még mindig csak előszezon van. van néhány probléma amit orvosolni kell és kész. biztos vagyok benne hogy okos emberek vannak a kispadon és megoldják.Zsombor írta:Júliusban már hisztiztek, hogy mi lesz a csapattal. Egészen nevetsegesek vagytok.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. július 30., vasárnap 14:51
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. július 30., vasárnap 14:37
Ott van Mayoral.petiamadridista írta:Egyedül Morata helyére nem hoztunk senkit. ezt látjuk most is.
Oda valaki még jön szerintem.
Egyszerűen muszáj.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. július 30., vasárnap 14:32
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. július 30., vasárnap 14:21
flori írta:Zidane kiérdemelte azt, hogy egészen májusig nem szólhatunk rá egy rossz szót sem. Bizonyítva lett tavaly, addig én sem fogok lázadni. Viszont azt nehezen tudom elképzelni, hogy ő sem látja, hogy Bale mennyire hasznavehetetlen, egyszerűen szembetűnő, hogy mennyire kilóg a csapatból. Neymarhoz képest meg zongorázni lehet a különbséget.
Ha Mbappé nem jön lesznek majd gondok, Mayoral még a Castillában is karcosan lenne kezdő.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem