Értékeld a legutóbbi meccset
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ahhoz kepest hogy Bale mennyi bizalmat kapott es emellet hanyszor volt bevetheto, meg elegedetten is tavozhat. BL cimek, bajnoksag, klub vb ...

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Senki sem hisztizett, ha jól olvasom itt kell értékelni a legutóbbi meccset...
Külön vicces volt amikor Mayorál már bent volt, barcánál volt a labda, egészen hátul a kapusnál, az ember meg nem tudta hogy letámadásnál hová mozogjon, nézett hátra Iscora hogy miképp hová
Külön vicces volt amikor Mayorál már bent volt, barcánál volt a labda, egészen hátul a kapusnál, az ember meg nem tudta hogy letámadásnál hová mozogjon, nézett hátra Iscora hogy miképp hová

- RealMadridFanatic
Miért kellene bármiért is hisztizni? Lehet én láttam rosszul, vagy nagyon elfogult vagyok, de igazi téttel bíró meccsen szerintem megfognánk ezt a Barcát egy fullos kezdővel. Nem azt mondom, hogy sokkal jobbnak érzem a csapatot, de ideges nem leszek a Szuperkupa meccsek kapcsán.
Ráadásul azt láttam, hogy apró taktikai elemeket gyakoroltunk, hol agyig feltolva a védekezést, hol átadva a területet, a középpályások mozgása sem volt konstans, ott is voltak apróbb változtatások. Végig azt éreztem, hogy az éles meccsekre próbálgatunk és az eredmény másodlagos.
Ami valóban kétséges, az Bale szerepe a szezonban, eddig ez édeskevés, pedig a támadó páros egyik tagjaként való szerepeltetésében látom szinte az egyetlen lehetőséget, hogy hasznukra legyen, de eddig nem igazolja az elvárásaimat.
Arra mindenképpen jó volt ez a túra, hogy egyértelműen rávilágítson, hogy előre kell Mbappé, már idén, nincs mese. Benzema konstans nem megbízható, bár szerintem a nagy meccseken Ő tudja hozni a pluszt többnyire, Bale itt nem lesz vezér érzésem szerint hosszabb távon, Cé meg ki tudja milyen állapotban lesz, de ha bombaformában is tér vissza, egyre többet kell pihentetni.
Amúgy is kellenek az éhes fiatalok, mert nagyon benne van a csapatban, hogy jól lakott, helyenként kis felgmázást is éreztem, bár ez többnyire Ramos volt, aki most lépett pályára először.
Az új védők eddig biztatóak, Vallejoban sok van, Theo meg a szerepére alkalmas, borzasztó lendületes és jó értelemben vett agresszióban sem szenved hiányt.
Llorente nekem nem túl meggyőző, bár az ennyiből is látszik, hogy jól lát a pályán, de szerintem nem tud Ő Casemiro alternatívája lenni, más stílus, inkább egy nagyon lebutított Alonsonak tűnik.
Ceballos viszont jó lesz, képzett játékos, nagyszerű mentalitással.
Kovacic meg igazolja, hogy miért szeretem annyira, tegnap az egyik legjobb teljesítményt hozta a góltól függetlenül is. Voltak nagy mentései is, pont annyit vállalt, amennyit kellett, vele szerintem foglalkoztak külön is, hogy a döntéshozatalban előre lépjen, nála ez is lenne a legfontosabb. Az alapok kimagaslóak egyébként.
Összességében nem tartok a szezontól, Zidane a mentális részét is tudja kezelni, földön fogja tartani a játékosokat, előre viszont létszükség a frissítés, akár vezér(?)áldozattal is. Nagyon adná magát a Bale - Mbappé csere.
Ráadásul azt láttam, hogy apró taktikai elemeket gyakoroltunk, hol agyig feltolva a védekezést, hol átadva a területet, a középpályások mozgása sem volt konstans, ott is voltak apróbb változtatások. Végig azt éreztem, hogy az éles meccsekre próbálgatunk és az eredmény másodlagos.
Ami valóban kétséges, az Bale szerepe a szezonban, eddig ez édeskevés, pedig a támadó páros egyik tagjaként való szerepeltetésében látom szinte az egyetlen lehetőséget, hogy hasznukra legyen, de eddig nem igazolja az elvárásaimat.
Arra mindenképpen jó volt ez a túra, hogy egyértelműen rávilágítson, hogy előre kell Mbappé, már idén, nincs mese. Benzema konstans nem megbízható, bár szerintem a nagy meccseken Ő tudja hozni a pluszt többnyire, Bale itt nem lesz vezér érzésem szerint hosszabb távon, Cé meg ki tudja milyen állapotban lesz, de ha bombaformában is tér vissza, egyre többet kell pihentetni.
Amúgy is kellenek az éhes fiatalok, mert nagyon benne van a csapatban, hogy jól lakott, helyenként kis felgmázást is éreztem, bár ez többnyire Ramos volt, aki most lépett pályára először.
Az új védők eddig biztatóak, Vallejoban sok van, Theo meg a szerepére alkalmas, borzasztó lendületes és jó értelemben vett agresszióban sem szenved hiányt.
Llorente nekem nem túl meggyőző, bár az ennyiből is látszik, hogy jól lát a pályán, de szerintem nem tud Ő Casemiro alternatívája lenni, más stílus, inkább egy nagyon lebutított Alonsonak tűnik.
Ceballos viszont jó lesz, képzett játékos, nagyszerű mentalitással.
Kovacic meg igazolja, hogy miért szeretem annyira, tegnap az egyik legjobb teljesítményt hozta a góltól függetlenül is. Voltak nagy mentései is, pont annyit vállalt, amennyit kellett, vele szerintem foglalkoztak külön is, hogy a döntéshozatalban előre lépjen, nála ez is lenne a legfontosabb. Az alapok kimagaslóak egyébként.
Összességében nem tartok a szezontól, Zidane a mentális részét is tudja kezelni, földön fogja tartani a játékosokat, előre viszont létszükség a frissítés, akár vezér(?)áldozattal is. Nagyon adná magát a Bale - Mbappé csere.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
semmiképpen nem kell hisztizni még mindig csak előszezon van. van néhány probléma amit orvosolni kell és kész. biztos vagyok benne hogy okos emberek vannak a kispadon és megoldják.Zsombor írta:Júliusban már hisztiztek, hogy mi lesz a csapattal. Egészen nevetsegesek vagytok.
ps. az egyet nem értés nem egyenlő a hisztizéssel . de az biztos hogy nem kell temetni a csapatot és már most kriptahangulatot csinálni, jó lesz ez de látok olyat ami nem tetszik.
Júliusban már hisztiztek, hogy mi lesz a csapattal. Egészen nevetsegesek vagytok.
Ott van Mayoral.petiamadridista írta:Egyedül Morata helyére nem hoztunk senkit. ezt látjuk most is.
Oda valaki még jön szerintem.
Egyszerűen muszáj.

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Az eddig is egyértelmű volt, hogy azzal, hogy Moratat elengedtük, vennünk kell valakit és pótolni azt a rést a kereten.
Elment James, jött Ceballos. Ok.
Elment Coentrao, jött Theo. Ok.
Elment Pepe, jött Vallejó. Ok.
Minőségben sem estünk ezeken a helyeken lényegesen vissza. (Úgy összességében értem, tehát Pepe biztos jobb mint a spanyol, de Theo meg jobb mint Coentrao, Ceballos- James meg szerintem hasonló.)
Egyedül Morata helyére nem hoztunk senkit. ezt látjuk most is.
Egyszerűen muszáj.
Elment James, jött Ceballos. Ok.
Elment Coentrao, jött Theo. Ok.
Elment Pepe, jött Vallejó. Ok.
Minőségben sem estünk ezeken a helyeken lényegesen vissza. (Úgy összességében értem, tehát Pepe biztos jobb mint a spanyol, de Theo meg jobb mint Coentrao, Ceballos- James meg szerintem hasonló.)
Egyedül Morata helyére nem hoztunk senkit. ezt látjuk most is.
Egyszerűen muszáj.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
flori írta:Zidane kiérdemelte azt, hogy egészen májusig nem szólhatunk rá egy rossz szót sem. Bizonyítva lett tavaly, addig én sem fogok lázadni. Viszont azt nehezen tudom elképzelni, hogy ő sem látja, hogy Bale mennyire hasznavehetetlen, egyszerűen szembetűnő, hogy mennyire kilóg a csapatból. Neymarhoz képest meg zongorázni lehet a különbséget.
Ha Mbappé nem jön lesznek majd gondok, Mayoral még a Castillában is karcosan lenne kezdő.
nemtudom ilyen szinten,hogy lehet elnézni Mayoralnak ezt a szintű hozzá nem értését a focihoz, de komolyan, levinnék vidékre pár megfigyelőt, két tucat ilyen csatárral mennének Madridba... Bale meg a másik.. bár rajta annyira nem lepődök meg, a britek jól felépítették, mi meg elhittük, hogy lehet nálunk valaki.

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- flori
Zidane kiérdemelte azt, hogy egészen májusig nem szólhatunk rá egy rossz szót sem. Bizonyítva lett tavaly, addig én sem fogok lázadni. Viszont azt nehezen tudom elképzelni, hogy ő sem látja, hogy Bale mennyire hasznavehetetlen, egyszerűen szembetűnő, hogy mennyire kilóg a csapatból. Neymarhoz képest meg zongorázni lehet a különbséget.
Ha Mbappé nem jön lesznek majd gondok, Mayoral még a Castillában is karcosan lenne kezdő.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Bale és Benzema kritikán aluliak. Balet el kellene adni, Benzemát pedig padra rakni. (Hozni kell elé valakit)
Hihetetlen, hogy sem Zidane, sem Perez nem látja, hogy kevesek ide ès ragaszkodnak hozzájuk.
Hihetetlen, hogy sem Zidane, sem Perez nem látja, hogy kevesek ide ès ragaszkodnak hozzájuk.
igen ez jo lenne ha kicsit felgyorsitana az esemenyeket
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
annyiban jó volt a tegnapi meccs hogy lehet kicsit felpiszkálja Perezt és gyorsabban lezárják Mbappét. az mondjuk érdekes hogy Bale-Benzema nem szerzett gólt az előszezonban

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Egyelőre az nagy kérdőjel,hogy ki fogja megbízhatóan szállítani ősszel a gólokat, CR még nem lesz formában, babázni fog stb. A két jómadarat elől meg fájdalom nézni, Bale-t szerintem mindenki észrevette már,hogy nulla ide, mégis játszik. Még azok a vak spanyolok is megszavazták a marca-nál.
Benzi az csak szokásos.
Kell, nagyon kell Mbappe,ha ezzel a támadósorral vágunk neki a szezonnak, sok jóra nem számíthatunk asszem.
Benzi az csak szokásos.

Kell, nagyon kell Mbappe,ha ezzel a támadósorral vágunk neki a szezonnak, sok jóra nem számíthatunk asszem.
- RaúlCF
Ramos most csatlakozott szabiról ez nagyon látszott össze vissza volt az ember. a Bale-Benzema páros meglepően impotens pedig ahogy a Barcának úgy nekünk is voltak helyzetek dögivel. a védekezés mindkét oldalon nemlétező volt mindkét oldalon olyan helyzetek alakultak ki amik év közben lehetetlenek. továbbra is tartom hogy összeáll ez de lesz vele munka. hakni meccsen 3-2re kikapni a Barcától nem gáz viszont Mayoral teljesen kuka, és a
Bale-Benzema párost ideje lenne felébreszteni.
Bale-Benzema párost ideje lenne felébreszteni.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Azt gondolom én is, amit sokan írtok. Kovacic labdakihozatalai, sebessége példátlan, hatalmas kincs a srác, sokat szeretném látni idén. Modric, Asensio korrektek voltak, nagyobb extra nélkül. Navas volt még kiemelkedő.
A védelem még szezon eleji, de ott akkora gázt nem érzek. Az emberek megvannak majd összeáll.
Bale és Benzema mellet viszont nem lehet elmenni. Ha ők a "gálakezdő" állandó szereplői lesznek, akkor komoly problémák vannak. Most mondjuk ki, hogy Bale sérülése (is) kellett a duplázásáshoz? Benzema csak a padra elég Bale meg oda sem kell.
Azt mondom a tavaly év végi meg a mostani tapasztalatok alapján, hogy ha Morata kiesését nem pótoljuk, hiába a történelmi bika keret idén sorozatos csalódások fognak érni minket.
A védelem még szezon eleji, de ott akkora gázt nem érzek. Az emberek megvannak majd összeáll.
Bale és Benzema mellet viszont nem lehet elmenni. Ha ők a "gálakezdő" állandó szereplői lesznek, akkor komoly problémák vannak. Most mondjuk ki, hogy Bale sérülése (is) kellett a duplázásáshoz? Benzema csak a padra elég Bale meg oda sem kell.
Azt mondom a tavaly év végi meg a mostani tapasztalatok alapján, hogy ha Morata kiesését nem pótoljuk, hiába a történelmi bika keret idén sorozatos csalódások fognak érni minket.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Első meccs volt amit meglestem a felkészülés során, mondván a barca is igyan akkor játszik tétmeccset, szóval nem lehet arra fogni, hogy ők előrébb járnak.
Na 10 perc után gyengén csalódott lettem.
Sokszor beszorultunk, csak kontráztunk, amit meg a kapu előtt védekezés gyanánt műveltünk az vicc. Ilyen kp-s sorral és Bale-Benzema kettős öngyilkosság. Bírom a franciat, de amit tegnap csinált az a semmivel egyenlő. Rég azt hittem lecserélték amikor még a pályán volt. Bale meg...a kaput se találja el bal lábbal a 16-oson belülről, lassú, Bale lassú... Ramos nem tudom milyen állapotban van, de nagyon dekoncentrált volt, eladott labdák sokasága, kirepült a labdás emberre ugy h az simán eltolta mellette, durva volt látni miket művelt.
Kova tegnap megmutatta, hogy miért kell ő ide, az a sebesség amivel képes a labdát vezetni játékosok között az elképesztő. Asensio hozta a szokásost, ahogy Modric is. Navast senki sem dicsérte, pedig a gólokról nem igazán tehetett, nyújtózkodott ő mindenhol, és ha nincs a barca 5-6 gólig meg se áll. A cserék után meg, Isco és Ceballos hiába igyekezett, a Lucas-Mayorál kettőssel nem megyünk semmire már.
Na 10 perc után gyengén csalódott lettem.
Sokszor beszorultunk, csak kontráztunk, amit meg a kapu előtt védekezés gyanánt műveltünk az vicc. Ilyen kp-s sorral és Bale-Benzema kettős öngyilkosság. Bírom a franciat, de amit tegnap csinált az a semmivel egyenlő. Rég azt hittem lecserélték amikor még a pályán volt. Bale meg...a kaput se találja el bal lábbal a 16-oson belülről, lassú, Bale lassú... Ramos nem tudom milyen állapotban van, de nagyon dekoncentrált volt, eladott labdák sokasága, kirepült a labdás emberre ugy h az simán eltolta mellette, durva volt látni miket művelt.
Kova tegnap megmutatta, hogy miért kell ő ide, az a sebesség amivel képes a labdát vezetni játékosok között az elképesztő. Asensio hozta a szokásost, ahogy Modric is. Navast senki sem dicsérte, pedig a gólokról nem igazán tehetett, nyújtózkodott ő mindenhol, és ha nincs a barca 5-6 gólig meg se áll. A cserék után meg, Isco és Ceballos hiába igyekezett, a Lucas-Mayorál kettőssel nem megyünk semmire már.
Ziccerek fele Ramoson ment el, illetve szerintem Casemiro sem szűrt jól, loholt Messi után megint.realistahuni írta:Online akartam visszanézni a meccset, de természetesen egy értelmes oldal lespoilerezte a végeredményt.![]()
Így csak összefoglalót nézem, de aggasztó eddig, hogy mennyi ziccert ki tudott dolgozni a barca, simán lőhettek volna 6-7 gólt és egy szavunk nem lehetett volna. Egyre inkább az látom körvonalazódni, hogy hiba volt Pepét elengedni. Bale és Benzema teljesítménye ahogy olvastam megint nulla volt. Nem túl jó jelek a szuperkupa meccsek előtt.
Kovacic remekelt, Asensio még kiemelkedő, illetve Modric és Varane is dolgoztak becsülettel. A kapu előtt meg nincs gólvágy. Se Bale, se Benzema nem elég agresszív. Cserék közül Isconak és Ceballosnak voltak szép dolgai, Llorrente eddig nagyon vékony nekem.
Mondjuk írtam már, hogy szar ezt így látni, hogy Zidane nem variál a középpályán pedig rendre bedobhatna egy egy alternatívát.
Kova, Modric ritmus váltásain, Isco cselein és Asensio sebességén sok múlhat idén, másban eddig nincs fantázia.
Gól szerzési mutatónk még mindig tart.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Eddig jók vagyunk.
Nem tudom mikor volt utoljára értelmes előszezonunk. Azt hiszem 2013-ban, akkor volt vagy 6-8 meccsünk, majdnem mindegyiket hoztuk is. Azóta 3-4 meccs/nyár van, és nem túl jó a győzelmi arányunk. 
Remélem tétmeccsre azért összekapják magukat.

Remélem tétmeccsre azért összekapják magukat.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Online akartam visszanézni a meccset, de természetesen egy értelmes oldal lespoilerezte a végeredményt.
Így csak összefoglalót nézem, de aggasztó eddig, hogy mennyi ziccert ki tudott dolgozni a barca, simán lőhettek volna 6-7 gólt és egy szavunk nem lehetett volna. Egyre inkább az látom körvonalazódni, hogy hiba volt Pepét elengedni. Bale és Benzema teljesítménye ahogy olvastam megint nulla volt. Nem túl jó jelek a szuperkupa meccsek előtt.

- Pad'em
Sok szót nem érdemel egy felkészülési meccs, a citynek minden befele pattant, a mieink meg 30%on lötyögtek egyet. Így is látszott az Isco-Modric-Kova-Benzema-Marcelo tengely mekkora technikai fölényt teremt a pályán. Bale-et sajnos továbbra is ki kell valahogy bekkelnünk, használhatatlan, idegen test és ez már nem is fog változni. Ceballos és Llorrente nagyon jó lesz ez már ennyiből látszott, Ceballos elképesztő technikás, olyan mintha Isco és Kovacic keveréke lenne. Oscar is tehetséges, ordas nagy gólt lőtt. Mayoral nulla, két éve nyáron is látszott rajta hogy nagyon ügyetlen, sajnos ő nem fejlődött semmit külföldön Morataval ellentétben. Spanyol kiscsapat a szintje. Kell csatár, jöjjön Mpabbe kerül amibe kerül aztán Zidane-é a legjobb, legtehetségesebb keret a világon.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"