Banán bahhhmeg....
Az egyiket kóstoltam, nem rossz, de mondjuk a jó sem ilyen...
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. július 31., hétfő 11:07
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. július 30., vasárnap 11:35
Nem hiába a 8 eredet védett pálinkánkból 3 Szabolcs megyében van...sebydani írta:Eddig mi itt kisebbségben és elnyomva éreztük magunkat a földikkel, erre kiderül itt a végén, hogy a szíve mélyén mindenki szabolcsi (alkoholista)
![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 29., szombat 13:27
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. július 29., szombat 4:04
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. július 28., péntek 22:42
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 28., péntek 22:17
nyílt titok, hogy mindenki ide vágyik szabolcsországba. ez maga a földi paradicsom es meg a föld alkoholcsakrái is itt futnak összesebydani írta:Eddig mi itt kisebbségben és elnyomva éreztük magunkat a földikkel, erre kiderül itt a végén, hogy a szíve mélyén mindenki szabolcsi (alkoholista)
![]()

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. július 28., péntek 22:14
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. július 28., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. július 28., péntek 20:57
Annyira szélre nem vagyok ismerős. Nyíregyháza, Mátészalka vonalon, a homokon nem él meg, csak az őszibarack és a nektarin. Valószínűleg ott északabbra már más talaj van.csabi* írta: háznál kertben sokaknak van, é-k szabolcsi vagyok az ukrán határtól pár km-re
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. július 28., péntek 20:36
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 28., péntek 20:33
háznál kertben sokaknak van, é-k szabolcsi vagyok az ukrán határtól pár km-redonor írta:Érdekelne, hogy merre terem a kajszi Szabolcson belül? (Szakmai kíváncsiság)csabi* írta:igazából de van barack is, meg minden más![]()
leggyakoribb még mindig a szilva egyébként, de van eper, meggy, cserkó, alma, bodza, szőlő meg bármi amiből alkoholt lehet csinálni

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. július 28., péntek 20:25
Érdekelne, hogy merre terem a kajszi Szabolcson belül? (Szakmai kíváncsiság)csabi* írta:igazából de van barack is, meg minden más![]()
leggyakoribb még mindig a szilva egyébként, de van eper, meggy, cserkó, alma, bodza, szőlő meg bármi amiből alkoholt lehet csinálni
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. július 28., péntek 20:15
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 28., péntek 20:08

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 28., péntek 19:39
Most, hogy mondod, lehet almáról ment a téma.donor írta:Ha Szabolcs és pálinka, akkor az max alma
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. július 28., péntek 19:31
Szabolcsban nem él még a kajszi, max elszórtan, de én nem tudok róla. A kecskemétit jól tudod. Emellett még a gönci tájkörzet ami kiemelkedő illetve a Dunántúlon vannak még termő területek.M1Ö írta:Kösz srácok!Akkor vagy egymást húzták vele annó, vagy valamit nagyon benéztem.donor írta:Te jó szagú málnabokor. Szabolcsi barack pálinka? Na az ami nem létezikAzt tudom, hogy Duna-Tisza közén, főleg Kecskemét híres a barack pálinkájáról, azt hittem ezek szerint Szabolcsban is, mert tényleg úgy emlékszek, mintha szóba jött volna.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 28., péntek 19:22
Akkor vagy egymást húzták vele annó, vagy valamit nagyon benéztem.donor írta:Te jó szagú málnabokor. Szabolcsi barack pálinka? Na az ami nem létezik
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. július 28., péntek 19:15
Te jó szagú málnabokor. Szabolcsi barack pálinka?M1Ö írta:Ha már ennyire össze jöttetek, abból a híres szabolcsi barack páleszből össze dobhatnátok nekem 1 lityót, kifizetem.![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. július 28., péntek 19:10
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. július 28., péntek 19:09
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem