Koszi, akkor felkeszutem testem-lelkem.d.gergo írta:Mostanság járt le, már be tud lépni.Donát írta:A Neymar saga margojara; hehe tiltasa mikor jar le? Nekem alapbol nem hianyozna, de most kivancsi lennek a velemenyere.

HozzászólásSzerző: Donát » 2017. augusztus 2., szerda 14:12
Koszi, akkor felkeszutem testem-lelkem.d.gergo írta:Mostanság járt le, már be tud lépni.Donát írta:A Neymar saga margojara; hehe tiltasa mikor jar le? Nekem alapbol nem hianyozna, de most kivancsi lennek a velemenyere.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. augusztus 2., szerda 14:09
Mostanság járt le, már be tud lépni.Donát írta:A Neymar saga margojara; hehe tiltasa mikor jar le? Nekem alapbol nem hianyozna, de most kivancsi lennek a velemenyere.
HozzászólásSzerző: Donát » 2017. augusztus 2., szerda 14:06
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 31., hétfő 17:07
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. július 31., hétfő 16:48
Ezt úgy kell szofisztikáltan megfogalmazni, hogy "Ha ilyennek kell lennie, akkor hibátlan."Babinho írta: Az egyiket kóstoltam, nem rossz, de mondjuk a jó sem ilyen...
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. július 31., hétfő 11:07
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. július 30., vasárnap 11:35
Nem hiába a 8 eredet védett pálinkánkból 3 Szabolcs megyében van...sebydani írta:Eddig mi itt kisebbségben és elnyomva éreztük magunkat a földikkel, erre kiderül itt a végén, hogy a szíve mélyén mindenki szabolcsi (alkoholista)
![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 29., szombat 13:27
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. július 29., szombat 4:04
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. július 28., péntek 22:42
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 28., péntek 22:17
nyílt titok, hogy mindenki ide vágyik szabolcsországba. ez maga a földi paradicsom es meg a föld alkoholcsakrái is itt futnak összesebydani írta:Eddig mi itt kisebbségben és elnyomva éreztük magunkat a földikkel, erre kiderül itt a végén, hogy a szíve mélyén mindenki szabolcsi (alkoholista)
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. július 28., péntek 22:14
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. július 28., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. július 28., péntek 20:57
Annyira szélre nem vagyok ismerős. Nyíregyháza, Mátészalka vonalon, a homokon nem él meg, csak az őszibarack és a nektarin. Valószínűleg ott északabbra már más talaj van.csabi* írta: háznál kertben sokaknak van, é-k szabolcsi vagyok az ukrán határtól pár km-re
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. július 28., péntek 20:36
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 28., péntek 20:33
háznál kertben sokaknak van, é-k szabolcsi vagyok az ukrán határtól pár km-redonor írta:Érdekelne, hogy merre terem a kajszi Szabolcson belül? (Szakmai kíváncsiság)csabi* írta:igazából de van barack is, meg minden más![]()
leggyakoribb még mindig a szilva egyébként, de van eper, meggy, cserkó, alma, bodza, szőlő meg bármi amiből alkoholt lehet csinálni
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. július 28., péntek 20:25
Érdekelne, hogy merre terem a kajszi Szabolcson belül? (Szakmai kíváncsiság)csabi* írta:igazából de van barack is, meg minden más![]()
leggyakoribb még mindig a szilva egyébként, de van eper, meggy, cserkó, alma, bodza, szőlő meg bármi amiből alkoholt lehet csinálni
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. július 28., péntek 20:15
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 28., péntek 20:08
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 28., péntek 19:39
Most, hogy mondod, lehet almáról ment a téma.donor írta:Ha Szabolcs és pálinka, akkor az max alma
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem