Az a baj hogy ilyenekkel tele már a szekrény.
Csak az a baj, hogy 10 milliókért vettek holland meg nem tudom milyen balfaszokat, hogy tele legyen velük a szekrény. Most legalább neveljük őket, nem feleslegesen szórjuk szét a pénzt kiegészítő játékosokra. Ez lenne a minimum, amit elvárhatunk az utánpótlástól, aztán remélhetőleg a következő lépcső, amikor már a kezdőbe tudjuk rakni őket. Talán Carvajal, Jesé vonalnál ebből is lesz valami.
ami tegnap nagyon fájt az az amikor hehe beírta a gólpassz után hogy ezért játszik benzema,de amikor özil csinálja ezt hogy eltűnik van néhány passza és add egy gólpasszt akkor meg üti,hogy na a zseni.
Ha csak egy gólpassza lett volna, szidnám, mint a bokrot. Ahogy megtettem olyan meccs után is, amikor gólt+gólpasszt hozott össze, de egyébként semmi. Nekem ne két mozdulatból álljon egy játékos meccse...

Kezdjen valamit a fellőtt labdákkal, kényszerítőzzön, jussunk valamerre, ne csak hátrapasszok legyenek, bontsa meg a védelmet az elfutásokkal, vigye ki a védőt a helyéről, ezzel is teret csinálva a többieknek. Meg persze vegyen részt a védekezésben, ha tud, szerezzen labdát. Ezek érdekelnek engem. Hogy hasznos legyen a csapatnak. Emellett mivel elől van, nyilván kellenek a gólok, gólpasszok is.