És 3 év múlva?Süti írta:Inkább nézem a Ronaldo - M'Bappé - Asensio hármast, ha már választani lehet.
Mondjuk arra ott lesz nekünk az aktuális brazil tinicsillag.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. július 28., péntek 22:14
És 3 év múlva?Süti írta:Inkább nézem a Ronaldo - M'Bappé - Asensio hármast, ha már választani lehet.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. július 28., péntek 22:11
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. július 28., péntek 21:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 28., péntek 20:54
Jelen.Gascoigne írta:Na azert tegye fel a kezet, aki nem nezne el a Ronaldo-Neymar-Mbappe harmast elol.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. július 28., péntek 20:44
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2017. július 28., péntek 20:43
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. július 28., péntek 20:33
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. július 28., péntek 19:54
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 28., péntek 18:54
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 28., péntek 18:54
Áhhá, így már tiszta.RaúlCF írta:a kivásárlási ár a szerződésre vonatkozik ami a mindennapokban a játékos de jogilag a játékos játékjogának a tulajdoni szerződése. más csapat nem szüntetheti meg a játékos szerződését hanem ő maga tudja magát kivásárolni a szerződéséből, ergo aki leteszi a kivásárlási árat az kihagyja a birtokló klubot és a játékoson keresztül megsemmisíti annak a szerződését.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 28., péntek 18:06
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 28., péntek 17:55
És ennek a szabálynak mi értelme? Az, hogy több pénz folyjon be az adóból az államnak? Mert akkora hülyeség, mint 6 másik. A Barca is bele ment, hogy ennyi legyen a kivásárlási ár, akkor miért kell megvarjálni, hogy "átmegy" Neymarékon is a pénz? Legalábbis az én értelmezéseben a kivásárlási ár nem a játékosnak szól, hanem az érdeklődő klubnak. Ezek szerint rosszul tudtam?RaúlCF írta:technikai szabály. a PSG adja Neymarnak a pénzt amivel kvázi megszűnteti a szerződését és kivásásrolja magát a Barcából és így szabadon aláírhat más csapathoz.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 28., péntek 17:48
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 28., péntek 17:45
De ha leteszik érte a kivásárlási árát, akkor miért Neymar vásárolja ki magát? Ugyanúgy a PSG vásárolja ki, nem? Legalábbis józan paraszti ésszel bele gondolva, nem értem, hogy ettől miért Neymar vásárolná ki magát.palesz77 írta:Mivel Neymar vasarolna ki magat
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. július 28., péntek 17:34
Mivel Neymar vasarolna ki magat, elmeletileg nagyobb adokulcs van, mintha a ket klub egyezne meg. Igy 333 millio lenne a PSG-nek osszesen a transzfer, mert ilyen penznel mar 50%-os az adokulcs. Ezert erne meg a PSG-nek is elmeletileg, ha tobbet fizetnenek nekunk, es nem Neymarnak kene kivasarolni magat. 100%-ig hiteles forrast nem tudok rola adni sajna, de sok helyen olvastam.dannen írta:erről van valami részletesebben? nem nagyon értem ebben a formában.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. július 28., péntek 17:34
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. július 28., péntek 17:31
Nem mind1 nektek,hogy hova megy? Még ez a jobbik eset,ha egy bayernt,Chelseat vagy ne adj isten minket erősítenétek akkor lenne miért aggódni.lesliejr írta:Persze nem azért lesz elengedve mert Semedo-val balhézott, hanem mert ezt ő erőszakolta ki kb a semmire. Edzést is félbeszakította és írtam, állítólag renitens késő. Menni akar, napnál is világosabb. De annyi nem volt eddig benne, hogy ezt közölje. Amúgy is az amerikai túra végéig kapott időt tőlünk, hogy eldöntse mit akar.
Hamarosan vége ennek és szégyen, hogy igy távozik. Nem tiszteli sem a klubot sem a csapattársait. Mindenkit hülyének néz, mindenki csak találgatott, hogy mit akarhat.
Én csak azt bánom, hogy pont a PSG-hez megy, ahol a katari ..... van. Verratti hiába akarna hozzánk jönni, őt ott tartják, bár nem tudom, hogy Raiola ebben tud e nekünk segíteni.
Viszont az, hogy Coutinho-t akarjuk vszínű kizárja az olasz érkezését. Persze a Pool-t sem lesz könnyű meggyőzni, pláne ha csillagászati pénzt kapunk Neymar-ért. Bárkiért megyünk az egekbe emelik az árát.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 28., péntek 17:19
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. július 28., péntek 17:14
HozzászólásSzerző: ravenite » 2017. július 28., péntek 17:12
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem