Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. július 28., péntek 22:11

Inkább nézem a Ronaldo - M'Bappé - Asensio hármast, ha már választani lehet. :shifty:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. július 28., péntek 21:47

Ha nem lenne egy fobbalkurva és az apja bábja, na meg tanúsítaná, hogy nem 16 éves fejjel látja a világot, akkor még talán.
Mert tudni nagyon tud. De ebben az önpusztító üzemmódban sokáig nem fogja húzni.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 28., péntek 20:54

Gascoigne írta:Na azert tegye fel a kezet, aki nem nezne el a Ronaldo-Neymar-Mbappe harmast elol.
Jelen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. július 28., péntek 20:44

Én jelentkezem. Szerintem semmi szükség a brazilra, attól függetlenül, hogy egy nagyszerű futballista.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2017. július 28., péntek 20:43

Na azert tegye fel a kezet, aki nem nezne el a Ronaldo-Neymar-Mbappe harmast elol.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. július 28., péntek 20:33

Ez a Neymar amit leművel az nevetséges, sajnos nekem is van egy olyan érzésem, hogy ő neki a PSG csak egy kanyar hozzánk, de így már nem kéne ide.
Az apjával túl sok baj lenne, meg Neymar se szimpatikus amit művel.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. július 28., péntek 19:54

Addig csavarják majd a jogászok ezt míg megint bíróságra járunk miatta... :mrgreen:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 28., péntek 18:54

kvázi a vége ez csak a jogi része komplex

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 28., péntek 18:54

RaúlCF írta:a kivásárlási ár a szerződésre vonatkozik ami a mindennapokban a játékos de jogilag a játékos játékjogának a tulajdoni szerződése. más csapat nem szüntetheti meg a játékos szerződését hanem ő maga tudja magát kivásárolni a szerződéséből, ergo aki leteszi a kivásárlási árat az kihagyja a birtokló klubot és a játékoson keresztül megsemmisíti annak a szerződését.
Áhhá, így már tiszta. :) Azt hittem annyi az egész, hogy egy úgymond irányár, hogy ha ennyit fizetsz, akkor viheted.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 28., péntek 18:06

a kivásárlási ár a szerződésre vonatkozik ami a mindennapokban a játékos de jogilag a játékos játékjogának a tulajdoni szerződése. más csapat nem szüntetheti meg a játékos szerződését hanem ő maga tudja magát kivásárolni a szerződéséből, ergo aki leteszi a kivásárlási árat az kihagyja a birtokló klubot és a játékoson keresztül megsemmisíti annak a szerződését.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 28., péntek 17:55

RaúlCF írta:technikai szabály. a PSG adja Neymarnak a pénzt amivel kvázi megszűnteti a szerződését és kivásásrolja magát a Barcából és így szabadon aláírhat más csapathoz.
És ennek a szabálynak mi értelme? Az, hogy több pénz folyjon be az adóból az államnak? Mert akkora hülyeség, mint 6 másik. A Barca is bele ment, hogy ennyi legyen a kivásárlási ár, akkor miért kell megvarjálni, hogy "átmegy" Neymarékon is a pénz? Legalábbis az én értelmezéseben a kivásárlási ár nem a játékosnak szól, hanem az érdeklődő klubnak. Ezek szerint rosszul tudtam?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 28., péntek 17:48

technikai szabály. a PSG adja Neymarnak a pénzt amivel kvázi megszűnteti a szerződését és kivásásrolja magát a Barcából és így szabadon aláírhat más csapathoz.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 28., péntek 17:45

palesz77 írta:Mivel Neymar vasarolna ki magat
De ha leteszik érte a kivásárlási árát, akkor miért Neymar vásárolja ki magát? Ugyanúgy a PSG vásárolja ki, nem? Legalábbis józan paraszti ésszel bele gondolva, nem értem, hogy ettől miért Neymar vásárolná ki magát. :hmmm: :mrgreen:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. július 28., péntek 17:34

dannen írta:erről van valami részletesebben? nem nagyon értem ebben a formában.
Mivel Neymar vasarolna ki magat, elmeletileg nagyobb adokulcs van, mintha a ket klub egyezne meg. Igy 333 millio lenne a PSG-nek osszesen a transzfer, mert ilyen penznel mar 50%-os az adokulcs. Ezert erne meg a PSG-nek is elmeletileg, ha tobbet fizetnenek nekunk, es nem Neymarnak kene kivasarolni magat. 100%-ig hiteles forrast nem tudok rola adni sajna, de sok helyen olvastam.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. július 28., péntek 17:34

Neymar mentálisan gyenge. A tudása, tehetsége megvan, de amíg fejben nem nő fel, sosem lesz ő a legjobb. Sokszor bohóckodik a pályán felelőtlenül.
Coutinho azért nem lenne rossz vétel. A Pool-ban neki kell mozgatnia az egész csapatot, amit lehet, hogy nem bír el egész évben. Nálunk azért lennének játszótársai is.

Dzsi! Nem mindegy. A PSG katari tulaja senkit sem engedett el hozzánk, még ha jönni is akart, mert az neki presztízs veszteség lett volna. Szóba sem állt velünk. Erre megszerzi az egyik legnagyobb nevet tőlünk.
Remélem a vezetőség egy centet sem enged az árból. Most nekünk kell mutatni a fuckot, hogy ha akartok vmit, tudjátok az összeget.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. július 28., péntek 17:31

lesliejr írta:Persze nem azért lesz elengedve mert Semedo-val balhézott, hanem mert ezt ő erőszakolta ki kb a semmire. Edzést is félbeszakította és írtam, állítólag renitens késő. Menni akar, napnál is világosabb. De annyi nem volt eddig benne, hogy ezt közölje. Amúgy is az amerikai túra végéig kapott időt tőlünk, hogy eldöntse mit akar.
Hamarosan vége ennek és szégyen, hogy igy távozik. Nem tiszteli sem a klubot sem a csapattársait. Mindenkit hülyének néz, mindenki csak találgatott, hogy mit akarhat.
Én csak azt bánom, hogy pont a PSG-hez megy, ahol a katari ..... van. Verratti hiába akarna hozzánk jönni, őt ott tartják, bár nem tudom, hogy Raiola ebben tud e nekünk segíteni.
Viszont az, hogy Coutinho-t akarjuk vszínű kizárja az olasz érkezését. Persze a Pool-t sem lesz könnyű meggyőzni, pláne ha csillagászati pénzt kapunk Neymar-ért. Bárkiért megyünk az egekbe emelik az árát.
Nem mind1 nektek,hogy hova megy? Még ez a jobbik eset,ha egy bayernt,Chelseat vagy ne adj isten minket erősítenétek akkor lenne miért aggódni.

A psg-nek meg pont nem egy neymar hiányzik a sok naplopó mellé de ők tudják.

Kicsit tartok azért tőle,hogy 1-2 szezon múlva nállunk köt ki...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 28., péntek 17:19

ha Coutinho jönne Neymar helyére én örülnék. jó kis játékos Coutinho de borzalmasan ingadozó. biztos hogy meglennének a statok meg szép pillanatok de mióta európában van nem volt egy kiegyensúlyozott éve mindig csak 1-2 hónap aztán szürkeség majd megint 1-2 hónap. Neymar egy tahó de jóval magasabb szinten van mint Coutinho.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. július 28., péntek 17:14

Persze nem azért lesz elengedve mert Semedo-val balhézott, hanem mert ezt ő erőszakolta ki kb a semmire. Edzést is félbeszakította és írtam, állítólag renitens késő. Menni akar, napnál is világosabb. De annyi nem volt eddig benne, hogy ezt közölje. Amúgy is az amerikai túra végéig kapott időt tőlünk, hogy eldöntse mit akar.
Hamarosan vége ennek és szégyen, hogy igy távozik. Nem tiszteli sem a klubot sem a csapattársait. Mindenkit hülyének néz, mindenki csak találgatott, hogy mit akarhat.
Én csak azt bánom, hogy pont a PSG-hez megy, ahol a katari ..... van. Verratti hiába akarna hozzánk jönni, őt ott tartják, bár nem tudom, hogy Raiola ebben tud e nekünk segíteni.
Viszont az, hogy Coutinho-t akarjuk vszínű kizárja az olasz érkezését. Persze a Pool-t sem lesz könnyű meggyőzni, pláne ha csillagászati pénzt kapunk Neymar-ért. Bárkiért megyünk az egekbe emelik az árát.

ravenite
Kedvenc játékosaid: Isco, Modric, Kovacic, Carvajal, Marcelo

HozzászólásSzerző: ravenite » 2017. július 28., péntek 17:12

Igazi sportember, ha csupán nem tetszésből nekimegy. Ráadásul tegnap Neymar rúgta fel Semedot, akkor nem volt semmi kakaskodás, Semedo szó nélkül tűrte. Óriási arca van, tanulhatna egy kis alázatot, az új srácnak segíteni kell a beilleszkedésben, nem nekimenni.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. július 28., péntek 17:09

Csak nem tetszett neki az új fijú, és helyrerakta. Biztos nem akart szimulálni :lol:

Vissza: