Attól jobbat még nem ittam.
Tarpa az egyik leggyümölcsösebb hely Szatmáron belül.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. július 28., péntek 20:36
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 28., péntek 20:33
háznál kertben sokaknak van, é-k szabolcsi vagyok az ukrán határtól pár km-redonor írta:Érdekelne, hogy merre terem a kajszi Szabolcson belül? (Szakmai kíváncsiság)csabi* írta:igazából de van barack is, meg minden más![]()
leggyakoribb még mindig a szilva egyébként, de van eper, meggy, cserkó, alma, bodza, szőlő meg bármi amiből alkoholt lehet csinálni
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. július 28., péntek 20:25
Érdekelne, hogy merre terem a kajszi Szabolcson belül? (Szakmai kíváncsiság)csabi* írta:igazából de van barack is, meg minden más![]()
leggyakoribb még mindig a szilva egyébként, de van eper, meggy, cserkó, alma, bodza, szőlő meg bármi amiből alkoholt lehet csinálni
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. július 28., péntek 20:15
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 28., péntek 20:08
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 28., péntek 19:39
Most, hogy mondod, lehet almáról ment a téma.donor írta:Ha Szabolcs és pálinka, akkor az max alma
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. július 28., péntek 19:31
Szabolcsban nem él még a kajszi, max elszórtan, de én nem tudok róla. A kecskemétit jól tudod. Emellett még a gönci tájkörzet ami kiemelkedő illetve a Dunántúlon vannak még termő területek.M1Ö írta:Kösz srácok!Akkor vagy egymást húzták vele annó, vagy valamit nagyon benéztem.donor írta:Te jó szagú málnabokor. Szabolcsi barack pálinka? Na az ami nem létezikAzt tudom, hogy Duna-Tisza közén, főleg Kecskemét híres a barack pálinkájáról, azt hittem ezek szerint Szabolcsban is, mert tényleg úgy emlékszek, mintha szóba jött volna.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 28., péntek 19:22
Akkor vagy egymást húzták vele annó, vagy valamit nagyon benéztem.donor írta:Te jó szagú málnabokor. Szabolcsi barack pálinka? Na az ami nem létezik
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. július 28., péntek 19:15
Te jó szagú málnabokor. Szabolcsi barack pálinka?M1Ö írta:Ha már ennyire össze jöttetek, abból a híres szabolcsi barack páleszből össze dobhatnátok nekem 1 lityót, kifizetem.![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. július 28., péntek 19:10
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. július 28., péntek 19:09
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 28., péntek 19:05
HozzászólásSzerző: mocsok » 2017. július 28., péntek 17:35
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 28., péntek 16:49
jajj annyira mocsok vagy. de legalább mindig önmagadmocsok írta:Féltem hogy nem fog leesni hogy rád gondolok.
Na mindegy.![]()
(most küldenék egy szívet, csak félek sebydanitol)
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. július 28., péntek 16:45
Neked szabad, csak nyugodtan! Ha már nekem nem vagy a barim, Csabinak legyél.mocsok írta: (most küldenék egy szívet, csak félek sebydanitol)
HozzászólásSzerző: mocsok » 2017. július 28., péntek 16:40
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 28., péntek 16:36
pörög a fórum, az adminok jól menedzselik ezt. madridom is illuminatimocsok írta:Csak nekem fura hogy mindig kell egy mindennel és mindenkivel szembemeno idegesítő ember a fórumra?
Ha az épp aktuális tag végre kap egy veglegest akkor előlép valaki a semmiből hogy egyszerre több topicot is porgessen.
Zseniális.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2017. július 28., péntek 16:32
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. július 26., szerda 15:04
Véletlenül sem kioktatás volt. Te emelted ki a az adómentes minimálbért, mint ami az ellátórendszereket a tönk szélére sodorta. Szerintem meg önmagában nem ez a kiesés okozott ilyen hatásokat.Mond, ki beszélt itt a SZJA-ból befolyó nominális adóbevételekről?
Tudom, hogy épül fel egy fizetési szalag, köszönöm a kioktatást.
És mi változott azóta, hogy már van rajta szja? Most még inkább érdemes zsebbe adni a minimálbér feletti részt, hiszen az azalattin még többet veszítenek a munkáltatók, még többe kerül ugyanazt a pénzt odaadni a dolgozónak.És de, pont azért jelentették be minbérre rengetegen. Amit megfogtak a SZJA-n, abból nevetve kifizették a min. bér alacsony járulékait, a többi ment zsebbe adó és járulék nélkül. Ép az volt, adókötelessé tétel trükkje, hogy 2010-2016 között 50 százalékkal nőtt a bruttó mini.bér, miközben nettoban ez csak ennek közel a fele volt.
1. Nominálisan - az bruttó - viszonylag jelentős módon megemelték a min. bért.
2. Elvezetik belőle az SZJA-t.
3. A nominálisan magasabb bruttó min. bérből több járulékot vezetnek el.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 26., szerda 13:14
A NER-esek le sem hajolnak annyi pénzért, amennyiről pl. Szlovákiában van szó, ha korrupcióval gyanúsítanak meg valakit.istimester írta:Nem hinném, hogy a NER különleges lenne ebből a szempontból.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem