(Az eredetit is szívesen fogadom

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. július 28., péntek 22:22
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 28., péntek 22:16
Semmi kozom a tweethez, de itt van egy angol forras.Süti írta:Bár alapvetően nem értek egyet vele, azért ez is egy érdekes, és végiggondolandó álláspont.Hugo Sanchez Mbappé áráról: "Mindez azért van, mert a piac itt tart. Nekem tetszik, mert azt jelenti, hogy fejlődünk."![]()
(Nem tudom ki dobta twitterre, de egy forrást kaphatnék esetleg? Elérne ez az idézet a szakdolgozatomban.)
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. július 28., péntek 22:09
Bár alapvetően nem értek egyet vele, azért ez is egy érdekes, és végiggondolandó álláspont.Hugo Sanchez Mbappé áráról: "Mindez azért van, mert a piac itt tart. Nekem tetszik, mert azt jelenti, hogy fejlődünk."
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. július 28., péntek 16:41
Nem. Úgy tűnik arról van szó, hogy nem csak az a játékos buta, hanem az a csapat is amiben van atletikusság.M1Ö írta:Végig arról írsz, hogy csak futnak, a sebességből áll a játékuk, meg amúgy egyszerű őket levédekezni. Tehát más kifejezéssel csak szaladgálnak össze-vissza. Közbe meg abszolút nem csak ennyi a történet.wxyz írta:Hol írtam, hogy szaladgálnak össze-vissza?
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. július 28., péntek 16:24
Nézd el neki, a fociban minnél egyszerubben nezki valami annál nehezebb amugy végrehajtani. Ez zavarhatta össze.M1Ö írta:Végig arról írsz, hogy csak futnak, a sebességből áll a játékuk, meg amúgy egyszerű őket levédekezni. Tehát más kifejezéssel csak szaladgálnak össze-vissza. Közbe meg abszolút nem csak ennyi a történet.wxyz írta:Hol írtam, hogy szaladgálnak össze-vissza?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 28., péntek 15:46
Végig arról írsz, hogy csak futnak, a sebességből áll a játékuk, meg amúgy egyszerű őket levédekezni. Tehát más kifejezéssel csak szaladgálnak össze-vissza. Közbe meg abszolút nem csak ennyi a történet.wxyz írta:Hol írtam, hogy szaladgálnak össze-vissza?
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. július 28., péntek 15:02
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. július 28., péntek 14:57
Karim is evente max 3 szor, nem kell itt kiemelni senkit, egyik sem jobb a másiknál ilyen tekintetben. Ezért is kell váltani a a szezonban midenképp.ericco írta:Ennek a BBC az oka, mert kb csak Karim szokott néha hasznosan letámadni. Cr szinte egyáltalán, Bale csak lássék-tessék módon. Meg néha visszazár védkezni, de akkor az már nem letámdás.wxyz írta:a letámadás is csak megyeget.
Amúgy egyre több híres madridista nyilatkozza, hogy Mbappé minden pénzt megér. Tömegpszichózis lvl99![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 28., péntek 14:57
Ezt mondom én is. Készítik fel a közvéleményt és a szurkolókat. Viszont hála Neymarnak nem sokáig lesz ez rekorddannen írta:sajnos pont, hogy így lesz az ára 200 millió és nem csodálkoznék ha annyiért nem jönne.ericco írta:Amúgy egyre több híres madridista nyilatkozza, hogy Mbappé minden pénzt megér. Tömegpszichózis lvl99![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 28., péntek 14:49
Ennek a BBC az oka, mert kb csak Karim szokott néha hasznosan letámadni. Cr szinte egyáltalán, Bale csak lássék-tessék módon. Meg néha visszazár védkezni, de akkor az már nem letámdás.wxyz írta:a letámadás is csak megyeget.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. július 28., péntek 14:40
Igen, a Barca nagyon jó példa, mert ott is kellett futni, nem csak végig álldogálni.ericco írta:A focihoz hozzátartozik a futás, séot alap. A Barca tiki-takájához annyi futás kellett bizonyos játékosoktól, hogy az embertelen. Amikor nekünk jól megy a letámadás, csapatvédekezés, ahhoz is sok futás kell.wxyz írta:Mi, miről tehet? Hogy jön ez ide?
Az a téma, hogy a Monaco stílusát a sok futás jellemzi.
Télen is olyankor szenvedtünk, és sok pontot veszítettünk, amikor jóval kevesebbet futottunk az ellenfélnél.
Ezek alapján, meg amiket te írsz, Mbappé tökéletesen illik a mi játékunkba.
HozzászólásSzerző: volt » 2017. július 28., péntek 14:28
Remélem padra kerül ha nem teljesít és nem lesz bérelt helye a csapatban.Realista24 írta:Barnett [Bale's agent]: Bale leaving Real Madrid? It's a ridiculous, stupid story. [bbc sport]
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 28., péntek 13:47
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. július 28., péntek 12:09
Visszasírjátok még DanilótDanilo debütálása a Real Madridban: Real Madrid Manchester City 4-1
Danilo debütálása a Manchester Cityben: Manchester City - Real Madrid 4-1
Star Wars music..Danilo: ÉN VAGYOK A FIAD!Danilo: "Zidane olyan volt a számomra, mintha az apám lenne.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. július 28., péntek 11:49
Hol írtam, hogy szaladgálnak össze-vissza?M1Ö írta:
Volt a szélkakasban egy elemzés. Tudom, ők nem szakértők, de tökéletesen le volt vezetve, hogy Jardimnak milyen komoly munkája van a csapatban. Volt egy PSG-Monaco bajnoki, ahol már a kirúgásnál is bajban volt a PSG, mert minden passzsávot kizárt a Monaco. Egész meccsen ment a presszing, együtt mozog az egész csapat és tökéletesen kisegítik egymást. Bejátszák az egész pályát, használják a szélső védeiket is támadásnál, Lemarék középen is feltűnnek, stb. stb. Nagyon meg volt oldva ott a játék, abszolút nem csak annyi volt, hogy rohangálnak össze-vissza.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 28., péntek 11:36
A focihoz hozzátartozik a futás, séot alap. A Barca tiki-takájához annyi futás kellett bizonyos játékosoktól, hogy az embertelen. Amikor nekünk jól megy a letámadás, csapatvédekezés, ahhoz is sok futás kell.wxyz írta:Mi, miről tehet? Hogy jön ez ide?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 28., péntek 11:24
Volt a szélkakasban egy elemzés. Tudom, ők nem szakértők, de tökéletesen le volt vezetve, hogy Jardimnak milyen komoly munkája van a csapatban. Volt egy PSG-Monaco bajnoki, ahol már a kirúgásnál is bajban volt a PSG, mert minden passzsávot kizárt a Monaco. Egész meccsen ment a presszing, együtt mozog az egész csapat és tökéletesen kisegítik egymást. Bejátszák az egész pályát, használják a szélső védeiket is támadásnál, Lemarék középen is feltűnnek, stb. stb. Nagyon meg volt oldva ott a játék, abszolút nem csak annyi volt, hogy rohangálnak össze-vissza.wxyz írta:Hagyták őket futni.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. július 28., péntek 11:22
Hogy hagyták őket futni. Csak értelmezni kellene amit ír az ember.wxyz írta:Mi, miről tehet? Hogy jön ez ide?
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. július 28., péntek 11:20
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. július 28., péntek 11:17
És erről a Monaco tehet?wxyz írta:Francia liga topbajnokság?
Azért lettek BL elődöntősök, mert két olyan ellenfelet kaptak, akiknek az edzőik meg sem próbáltak alkalmazkodni hozzájuk és a focijuk a lehető legjobban feküdt nekik. Hagyták őket futni.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem