Nem mind1 nektek,hogy hova megy? Még ez a jobbik eset,ha egy bayernt,Chelseat vagy ne adj isten minket erősítenétek akkor lenne miért aggódni.lesliejr írta:Persze nem azért lesz elengedve mert Semedo-val balhézott, hanem mert ezt ő erőszakolta ki kb a semmire. Edzést is félbeszakította és írtam, állítólag renitens késő. Menni akar, napnál is világosabb. De annyi nem volt eddig benne, hogy ezt közölje. Amúgy is az amerikai túra végéig kapott időt tőlünk, hogy eldöntse mit akar.
Hamarosan vége ennek és szégyen, hogy igy távozik. Nem tiszteli sem a klubot sem a csapattársait. Mindenkit hülyének néz, mindenki csak találgatott, hogy mit akarhat.
Én csak azt bánom, hogy pont a PSG-hez megy, ahol a katari ..... van. Verratti hiába akarna hozzánk jönni, őt ott tartják, bár nem tudom, hogy Raiola ebben tud e nekünk segíteni.
Viszont az, hogy Coutinho-t akarjuk vszínű kizárja az olasz érkezését. Persze a Pool-t sem lesz könnyű meggyőzni, pláne ha csillagászati pénzt kapunk Neymar-ért. Bárkiért megyünk az egekbe emelik az árát.
A psg-nek meg pont nem egy neymar hiányzik a sok naplopó mellé de ők tudják.
Kicsit tartok azért tőle,hogy 1-2 szezon múlva nállunk köt ki...