Nálam a francia liga nem a legmagasabb szint, ahogyan a Manchester City és a Borussia Dortmund sem. Nem a teljesítményét akarom lehúzni, de még csak az sem mondható el róla, hogy egy EB-n vagy VB-n mutatott zseniálisat, ami indokolttá tenné ezt az árat, amit elkérnek érte.
Bale meg Cé is úgymond kiforrott játékos volt már, amikor elhoztuk őket, még akkor is, ha Bale nekem egyáltalán nem hiányzik ide, ehhez képest Mbappé ára lassan már ott tart, mint amennyit a Cé-Bale duóért együtt fizettünk. Nyilván tehetséges meg minden, illetve nem az én pénzem, de embertelen összeget kérnek el érte, aminek a terhe alatt azért bőven meg lehet törni, pláne Madridban, ahol az első szar meccse után fütyülik.
Senki alatt egyébként a fórumozókat értettem, egy éve még nem igazán pörgött itt a neve.
A hozzáértők meg bőven benéztek már játékosokat, szóval az, hogy Zidane kinézett valakit, még nem garancia semmire, Perez meg pont leszart szerintem egy 12-14-16 éves játékost, még akkor is, ha most azt mondja, hogy évek óta hatalmas rajongója.

Nyilván én is örülnék Mbappénak, mert tényleg ügyesen mozog, de semmi nem indokolja ezeket az összegeket, amik vele kapcsolatban repkednek. Jövőre, egy ugyanilyen szezon után, amire rápakol egy fasza kis VB-vel már inkább megérteném, de jelenleg nem.