M1Ö,
én az elmúét évek alapján egyértelműen azt a tendenciát látom, hogy a teljesen elszállt árak mellett mintha sokkal jobban érvényesülne a dominóeffektus mint korábban, ráadásul egyre több ún. világvállogatott épül, ahol a helyek száma is fontos tényező.
Pl nálunk:
Ment Özil nagy pénzért, jött Bale még nagyobbért, ment Di Maria nagy pénzért, jött James.
Máshol: Ment Pogba, jött Higuaín.
Van a piacon egy nagy lufi, az nagyon meg tudja kavarni a szálakat.
Sztem Morata ára is egy lufi, de nagyon druván. Ezért fog jönni iszonyatos pénzért Mbappé... szerintem.
És könnyen lehet, hogy így lesz Neymarnál is. 250 millió Euró plusz pénz, akkor Coutinho nem 80, hanem már 110, és mi tudom én.. Kanté, vagy Verratti, vagy bárki másik top kp-s meg nem 60-70, hanem megint 100.
És már jók is a Barcáék.
De ez persze csak egy egyszerű felvetés.
Vagy ha az idei évet beáldozzák, és kuka az sem baj, 1-2 jó előszerződéssel akkor majd 1 év múlva tarolnak a piacon.
Akár.(Ilyen volt nálunk is, 2008-ban, Robinho elment, de tudta az akkori vezetőség, hogy el is lehet engedni, mert jön jobb max 1 év így kicsit karcsú.)
Nekünk nyilván az lenne a jó, ha idén nyáron nem tudnák érdemben felhasználni ezt a sok pénzt, azzal sztem visszük is a ligát jövőre, ami azért jó dolog