Ha a főnököd lop, neked is szabad? Ha a főnököd valakit agyonver, neked is szabad?Ladislao írta:Az a baj sok a ferdítés. Nem büszkén hirdettem és nem is részleteztem semmit , nem véletlenül.
De csak annyit írok le, hogy a valódi fizetésem 30-40-%-án vagyok bejelentve az állam bácsi felé így ugye nem kell részleteznem, hogy a munkáltatóm havi szinten mennyivel lopja meg az államot és engem is?
Akkor miről beszélünk?
Egyébként meg aki ebben az országban él és adózik és közben fel van háborodva egy ilyenen annak nem tudom milyen rózsaszín köd van a szeme előtt.
Aki érti, érti.
Lezártam, mielőtt kattan a bilincs...
Megtehetnéd, hogy keresel másik állást, ahol bejelentenek rendesen, de nem teszed, mert látod a kiskapukat, látod a lehetőséget a fizetésed kiegészítésében, ráérsz még a nagyon távoli jövőn gondolkodni.
A gazdasági hatásokon meg eleve nem gondolkodsz, mert láthatóan túl magas neked.
Ezt a munkavállalónak el kell fogadni, amikor aláírja a papírjait. A cég is hibás, de a munkavállaló is.legnagyobb adócsalók. Szerintem a legtöbb helyen a a fizetésed felére vagy bejelentve a többi feketén megy.