A rendőrség nem csinál semmit.
Max. ha a munkaadója polgári úton megy perre.
Jobb híján.
De csak nem Real szurkoló, bár fene tudja.

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 25., kedd 22:51
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. július 25., kedd 22:44
Az pedig már csak mellékes, hogy büszke sem lennék rá és nem nyíltan újságolnám a dolgot egy fórumon példát mutatva az erre esetleg fogékony embereknek..VanillaSky írta:Csak egy javaslat, a helyedben nem reklámoznám, mivel kimerítheted a lopás alapesetét! Kell hozzá egy szabálysértési értékhatár (x<= 50 ezer ft) meg az üzletszerűség (ugyanolyan v hasonló jellegű bűncselekmények révén rendszeres haszonszerzésre törekvés) Ez 2 évig terjedő szabvesztéses vétség, ha meg 50 ezernél drágább dolgokat árulsz és valaha lebuksz minimum felfüggesztettet kapsz, az meg megy az erkölcsi bizonyítványba. Leírásod szerint az üzletszerűség áll, munkavállalóként a céged vagyontárgyainak árulása megvalósítja a birtokállapot változást, már csak az érték kérdéses, de tankönyvi eset kb.Én is feketén árulom ha van rá lehetőségem a cégemtől való értékeket. Nem részletezném mikről van szó. Miért? Mert mindenki a munkahelyéből él... és a fizetés nem elég rá. Jah persze tovább kellett volna tanulni... tudom.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. július 25., kedd 22:35
Csak egy javaslat, a helyedben nem reklámoznám, mivel kimerítheted a lopás alapesetét! Kell hozzá egy szabálysértési értékhatár (x<= 50 ezer ft) meg az üzletszerűség (ugyanolyan v hasonló jellegű bűncselekmények révén rendszeres haszonszerzésre törekvés) Ez 2 évig terjedő szabvesztéses vétség, ha meg 50 ezernél drágább dolgokat árulsz és valaha lebuksz minimum felfüggesztettet kapsz, az meg megy az erkölcsi bizonyítványba. Leírásod szerint az üzletszerűség áll, munkavállalóként a céged vagyontárgyainak árulása megvalósítja a birtokállapot változást, már csak az érték kérdéses, de tankönyvi eset kb.Én is feketén árulom ha van rá lehetőségem a cégemtől való értékeket. Nem részletezném mikről van szó. Miért? Mert mindenki a munkahelyéből él... és a fizetés nem elég rá. Jah persze tovább kellett volna tanulni... tudom.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. július 25., kedd 22:15
Sajnos nem vagyok a földitek, de még lehetek.csabi* írta:csak nem egy újabb földi?Steve írta: Cukik vagytok.![]()
![]()
Lávcsi van.![]()
![]()
![]()
meg ukráncigiresebydani írta: Ha valaki akar még a barink lenni van tagfelvétel, pü-ben várjuk az önéletrajzokat meg az ötezrest. Cefrére kéne.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. július 25., kedd 22:09
Vett cefréből pálinkát főzni, ki ne zavarjanak egy ilyen után a megyéből, mint Frodót.sebydani írta: Ha valaki akar még a barink lenni van tagfelvétel, pü-ben várjuk az önéletrajzokat meg az ötezrest. Cefrére kéne.
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. július 25., kedd 22:08
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. július 25., kedd 22:05
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 25., kedd 22:04
csak nem egy újabb földi?Steve írta: Cukik vagytok.![]()
![]()
Lávcsi van.![]()
meg ukráncigiresebydani írta: Ha valaki akar még a barink lenni van tagfelvétel, pü-ben várjuk az önéletrajzokat meg az ötezrest. Cefrére kéne.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. július 25., kedd 22:03
Ha valaki akar még a barink lenni van tagfelvétel, pü-ben várjuk az önéletrajzokat meg az ötezrest. Cefrére kéne.Steve írta: Cukik vagytok.![]()
![]()
Lávcsi van.![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. július 25., kedd 22:02
Haver már asszondja vodkát hoz a kannába, annak literén több a haszonikarus93 írta:Szabolcsba nagy üzlet még az Ukrán benzinezés ?
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. július 25., kedd 22:02
Cukik vagytok.csabi* írta:én meg téged imádlak, hogy mindig jössz és idézel minden topikbansebydani írta: Imádom ahonnan jövünk Csabikám![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. július 25., kedd 21:57
Ha a munkahelyem csődbe megy, örülni fogok. Jobban utálom a tulajdonost, mint amennyire szeretem a munkám.___Samy___ írta:A jó öreg komcsi mondás, a munkahelybol kell megélni. Aztán mikor emiatt meg csődbe megy a cég, akkor meg mindenki haborog.Én is feketén árulom ha van rá lehetőségem a cégemtől való értékeket. Nem részletezném mikről van szó. Miért? Mert mindenki a munkahelyéből él... és a fizetés nem elég rá. Jah persze tovább kellett volna tanulni... tudom.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 25., kedd 21:48
én meg téged imádlak, hogy mindig jössz és idézel minden topikbansebydani írta:Imádom ahonnan jövünk Csabikámcsabi* írta:előző témához hozzátenném még, hogy itt mifelénk az ügyesebb vámosok is megkeresik az 1 milliót. naponta![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. július 25., kedd 21:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. július 25., kedd 21:43
Ebből se lesz gracias Samy tetkó...___Samy___ írta: De nézzük már meg, hogy kik mennek rendornek, tisztelet a kivételnek.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. július 25., kedd 21:40
A jó öreg komcsi mondás, a munkahelybol kell megélni. Aztán mikor emiatt meg csődbe megy a cég, akkor meg mindenki haborog.Én is feketén árulom ha van rá lehetőségem a cégemtől való értékeket. Nem részletezném mikről van szó. Miért? Mert mindenki a munkahelyéből él... és a fizetés nem elég rá. Jah persze tovább kellett volna tanulni... tudom.
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. július 25., kedd 21:39
+1..Solari írta:Felesleges altalanositani. Legalabb annyira mint csabi kommentjeit olvasni.
Nincs olyan munkakor amelyen emberek altal valamilyen ertek atmegy ami ne lenne korrupt. Nem kell ehhez rendornek lenni csak embernek.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. július 25., kedd 21:34
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. július 25., kedd 21:29
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem