eReMA írta:dzsi91 írta:Nem szoktam átigazolási összegekkel foglalkozni, meg a klub pénzügyi dolgai sem izgatnak de ez azért már tényleg beteg kategória.
Na mind1,ha beválik a gyerek az sem érdekel ha 1 milliárd volt...
Zidane és CR is "beteg" igazolás volt az idejében. Aztán Pereztől megtudtuk, hogy Zizu volt a legolcsóbb igazolása (

) és CR is elég jól bevált finoman fogalmazva.
Amit szeretnék kihozni belőle: Igazából nekem nem a "beteg" összeggel van a bajom. Szemrebbenés nélkül figyelnék egy ilyen kiadást, de.... ez most egy tehetségre/ígéretre/jövőre/rulettre megy. Ezt így rizikósabbnak érzem, mint amikor aranylabdás BL győztesek érkeztek. Így azért félelmetes.
Oké de Zidane és CR is aranylabdás world class játékosok voltak.Bizonyított, befutott minőséget képviseltek.
Még csak nem is az árral van a baj, hanem,hogy teljesen felborult a piac, nincs semmilyen mérce már,hogy pl ha Neymar 220 milla, akkor a 18 éves bappé sehogy nem lesz 180 milla hanem pl 70.
Amikor leigazoltuk Cé-t 90 milláért, akkor még volt egyfajta egyensúly mert hoztunk egy benzemát 35ért(ha jól emlékszem) egy kákát 70-80ért.. volt egy fajta rendezettség benne.Most meg 0 kilométeres igazolások többe kerülnek mint bejáratott sztárok.
De mint mondtam ha beválik nem érdekel, igazából akkor sem ha nem, max ha a csődközelbe kerülne a klub emiatt, de ilyentől nem kell tartani.Egyszerűen csak nem látni már az egészben rendszert, farokméregetés lett az egész.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams