Higuaín, Morata, Danilo 3-asRealista24 írta:Babinho írta:Azért ez kétszer 90 millió...
Hát kiket tudnánk megvenni 90 millióért?
Bánja a tököm vegyük meg aztán felejtsük el az árát. Jobb opció úgysincs sportszakmailag.
.
Kiket?

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 25., kedd 13:37
Higuaín, Morata, Danilo 3-asRealista24 írta:Babinho írta:Azért ez kétszer 90 millió...
Bánja a tököm vegyük meg aztán felejtsük el az árát. Jobb opció úgysincs sportszakmailag.
.
Kiket?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. július 25., kedd 13:36
Nem beszélve arról, hogy a szezon nagy részében elég esetlegesek voltak a támadásaink, a góljaink nagy része beívelésekből meg pontrúgások után jött, erre meg nem lehet alapozni. Az nem kérdés, hogy szükségünk van egy csatárra, ha meg elhozhatjuk a legnagyobb potenciállal rendelkező fiatal csatárt, akkor nem értem hogy sportszakmailag miért lenne hibás döntés.Úgy, hogy CR-nek egy, max két éve van, és a 100+ gólnak ő hozza a felétLegalábbis én ezzel védem részben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 25., kedd 13:27
Úgy, hogy CR-nek egy, max két éve van, és a 100+ gólnak ő hozza a felétAnthony írta:Hogyan védhető sportszakmailag ha nélküle is 100+ gólt vertünk az előző idényben, és csak Morata ment el (20 gólos ember aki alig játszott), ráadásul a középpályánkon sosem látott kreativitás van, sportszakmailag egy jó befejező csatár kéne nekünk, mert a helyzetei meglesznek ha egy terhes pelikán sebessége van akkor is.Babinho írta:De mint említettem sportszakmailag védhető.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. július 25., kedd 13:26
wZoLee7 írta: Ugy csinalsz, mintha neked kellene kifizetned.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 25., kedd 13:23
Szerintem jóval többet lehet nyerni az üzleten, mint veszíteni, szóval én is meghúznám a leigazolását.Anthony írta:Használd a fejed, mert azért vanwZoLee7 írta: Meg jo hogy neked egy centet sem kell adnod.![]()
1 szezont láttunk tőle, a 180 milla arra bőven lutri, majdnem megduplázni az eddigi legdrágább játékosra kifizetett összeget az őrület bárki bármit mondjon.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. július 25., kedd 13:23
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. július 25., kedd 13:23
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. július 25., kedd 13:23
Hogyan védhető sportszakmailag ha nélküle is 100+ gólt vertünk az előző idényben, és csak Morata ment el (20 gólos ember aki alig játszott), ráadásul a középpályánkon sosem látott kreativitás van, sportszakmailag egy jó befejező csatár kéne nekünk, mert a helyzetei meglesznek ha egy terhes pelikán sebessége van akkor is.Babinho írta:De mint említettem sportszakmailag védhető.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 25., kedd 13:23
Hu de kemeny beszolas volt, jar a keksz. Nem tudom mirol beszelsz, de hogy ki mit hasznal abba a te erdekedbe ne kezdjunk bele, koszi.Anthony írta:Használd a fejed, mert azért vanwZoLee7 írta: Meg jo hogy neked egy centet sem kell adnod.![]()
1 szezont láttunk tőle, a 180 milla arra bőven lutri, majdnem megduplázni az eddigi legdrágább játékosra kifizetett összeget az őrület bárki bármit mondjon.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. július 25., kedd 13:20
Realista24 írta:Add el a mazdádat és küldd el az éhezőknek, most erre pont ekkora hülyeséget tudok csak írniSteve írta:Van pénz, de ezek micsoda összegek már??!!
Azt nem megemlítve,hogy hány éves a srác..stb..stb.
Én piszkosul örülök ha érkezik és sztem megérhet sok pénzt inkább mint mindenféle balfaxokra kiadni 50 körül, de ezek az összegek betegesek már.
A világ nagy részén éheznek emberek és nincs tiszta ivóvízük.
Hány ember juthatna élelemhez ezekérta pénzekért.
De ez mellékes most alapvetően.![]()
![]()
A korát leszarom, igazából az árát is, 100-120-130 vagy 180? Mindegyik beteg összeg. De!
Egy posztra kell igazolnunk már csak, az a támadó. Mindenki sír-rí, hogy így Karim, úgy Bale, elment Morata, elment James, ki fog gólt lőni, hiszen Cé is csak tavasszal lesz jó.
Aztán végignézed a piacot, és nem találsz más lehetőséget, mint egy törött lábú Ibrát, egy Cavanit, aki egészségesen sem ér annyit, mint Ibra sérülten, egy bruttó 50-60 milliós fizetést kérő Neymart, aki még drágább is lenne, egy túlszopott Dybalát, aki nem is illene hozzánk, és akkor itt van ez a gyerek, akiben olyan dinamika, erő és tudás van, ami Zidane figyelmét is felkeltette már korábban.
Minden posztra van rutinos, és fiatal játékosunk, egyet kivéve.
A hírek szerint beszéltek többször, most már Pérez és José Angel is elkötelezte magát a gyerek mellett. A Monaco nincs eladásra kényszerítve, ott a PSG és a City is, akik letennének érte bármilyen összeget, kicsit ezek miatt most beszoptuk, de senki ne várja, hogy 50 millióért meg tudjuk venni az európai futball egyik legnagyobb tehetségét. Vagy aki igen, az zárja be az FM-et.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 25., kedd 13:20
A második részével én is így vagyok, ahogy írtam is. Viszont nekünk semmi szükségünk Hazardra, amikor itt van Isco, Ceballos, Asensio. Falcao meg csak fizetésért a padra jó lehetne, de mi a jövőt építjük, oda meg Mbappé a megoldás, legalábbis remélemBabinho írta:Hát igazság szerint egy rutinos és egy fiatal játékos duplát tudtunk volna igazolni.
Szerintem egy Hazard-Falcao pakk kijött volna, aztán ki tudja mennyivel lennénk hátrébb.
De mint említettem sportszakmailag védhető. A fizetés részt meg amit írtál abszolút bele kell számolni....
Csak az ember kicsit megbicsaklik, ha ezt a számot látja...De el tudom fogadni
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. július 25., kedd 13:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 25., kedd 13:17
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. július 25., kedd 13:16
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. július 25., kedd 13:16
Használd a fejed, mert azért vanwZoLee7 írta: Meg jo hogy neked egy centet sem kell adnod.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 25., kedd 13:13
Babinho írta:Azért ez kétszer 90 millió...
.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 25., kedd 13:12
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. július 25., kedd 13:11
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 25., kedd 13:10
Meg jo hogy neked egy centet sem kell adnod.Anthony írta:Dis iz madne$$!!
120 milla, egy centtel sem adok többet, zárolom a számlákat!
HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. július 25., kedd 13:10
Zidane és CR is "beteg" igazolás volt az idejében. Aztán Pereztől megtudtuk, hogy Zizu volt a legolcsóbb igazolása (dzsi91 írta:Nem szoktam átigazolási összegekkel foglalkozni, meg a klub pénzügyi dolgai sem izgatnak de ez azért már tényleg beteg kategória.
Na mind1,ha beválik a gyerek az sem érdekel ha 1 milliárd volt...
Jelenlévő fórumozók: 45 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem