Majd megkérdezték, hogy mi volt az a kép , hogy Neymar marad, elmondta, hogy a személyes véleményeBlancoMark írta:Pique: Megertenem ha Neymar tavozna azert hogy o lehessen egy masik csapat vezere.
Ha mar o is ezt mondja.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 26., szerda 8:21
Majd megkérdezték, hogy mi volt az a kép , hogy Neymar marad, elmondta, hogy a személyes véleményeBlancoMark írta:Pique: Megertenem ha Neymar tavozna azert hogy o lehessen egy masik csapat vezere.
Ha mar o is ezt mondja.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 26., szerda 8:00
A játékos mindig könnyebben meggyőzhető. A klubbal nehéz megegyezni, ha nincs kivásárlási ár, és nem akarják eladni.wZoLee7 írta:Még mindig ugyan azt tudom leírni...ha a játékos nem akar váltani akkor az arab vagy akármilyen milliárdos kitörölheti a pénzével
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. július 26., szerda 1:19
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. július 26., szerda 1:06
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 26., szerda 0:24
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2017. július 26., szerda 0:05
Lett valami?Realista24 írta:PSG ma sajtótájékoztatót tart 23:00-kor, honlapon megerősítve.
Barca 23:30-kor a hírek szerint, ezt hivatalosan nem erősítették meg.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 25., kedd 22:44
Ez a kulcsmondat. A Barca csak dobálózhat a milliókkal, mert Neymarnál jobbat úgy sem fognak találni. És ebből jön az is, hogy ha a Pool eladja Coutinhot csak gyengébb játékost tud venni, ráadásul még drágán is. Na mindegy, én nem látom egyelőre, hogy annyira jól el tudnák költeni azt a rengeteg pénzt. Legalábbis ez a Verratti-Coutinho-Eriksen vonal kb esélytelen szerintem, másra meg tőlem szórhatják a pénzt.petiamadridista írta:Ilyen volt nálunk is, 2008-ban, Robinho elment, de tudta az akkori vezetőség, hogy el is lehet engedni, mert jön jobb max 1 év így kicsit karcsú
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. július 25., kedd 22:36
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 25., kedd 22:28
De kit vennének meg? Engem komolyan érdekel. Mert eddig bárhol érdeklődtek el lettek küldve.petiamadridista írta:Annyi plusz pénzből már simán lehet világverő csapatot építeni, és olyan nagyon sok ész sem kell hozzá.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. július 25., kedd 22:24
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 25., kedd 21:41
De a PSG börtön...h3x0r írta:"Bayern can do many things, like not letting others go over our heads and toy with us. That's the problem. I hear about a lot of transfers where the player is signed in July and in September they're discussing where he'll move to the following season. There has to be some continuity and seriousness in the business again. Bayern can send a strong message once again. A contract at Bayern is a contract that ends when Bayern says so."
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 25., kedd 21:29
A Bayern elnoketol is lattam egy hasonlo nyilatkozatot ma: "Bayern can do many things, like not letting others go over our heads and toy with us. That's the problem. I hear about a lot of transfers where the player is signed in July and in September they're discussing where he'll move to the following season. There has to be some continuity and seriousness in the business again. Bayern can send a strong message once again. A contract at Bayern is a contract that ends when Bayern says so."M1Ö írta:Nem fog oda menni, mint Verratti sem. Nem fognak tudni minőséget igazolni, legyen bármennyi pénzük. Ezért remélem, hogy Neymar lép. Aztán majd tényleg az lesz a vége, hogy azt a pénzt oda adják Messinek.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 25., kedd 21:02
lestat írta:Viszont ha Coutinho oda megy sajnalni fogom,bírom a tagot de a Barcaban valahogy hirtelen mindenki elkezd szineszkedni.
Nem fog oda menni, mint Verratti sem. Nem fognak tudni minőséget igazolni, legyen bármennyi pénzük. Ezért remélem, hogy Neymar lép. Aztán majd tényleg az lesz a vége, hogy azt a pénzt oda adják Messinek.Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere szemmel láthatóan kezdi megelégelni a rengeteg pletykát, melyek arról szólnak, épp mely kulcsjátékosát adja el a klub.
„A probléma ezzel az egésszel, hogy bármit is mondok, úgy is találnak benne valamit, ami alapján tovább spekulálnak – közölte Klopp. – Ha egyszer azt mondtam, nem eladó, akkor nem eladó. Nincs más mondanivalóm, kész! Ez a klub döntése, ez az én döntésem, ez van.”
„Luís Suárez vagy Raheem Sterling eladásánál én még egyáltalán nem voltam itt, így a két szituációnak semmi köze a jelenlegihez. Fontos pillanathoz érkeztünk: jobbak akarunk lenni és erősödni szeretnénk, ennek érdekében meg kell tartanunk a kulcsjátékosainkat. Ez a válasz.”
„Elmondhatom még hússzor, hogy nem eladó. Nem eladó. Ha kifordítják és másként fogalmazzák meg a kérdést, amire én azt mondom »Nincs rá biztosíték«, úgy is megírják a saját sztorijaikat, ám ezek engem nem érdekelnek, nem nekem szólnak. Bármi is történik másnál, én azt mondom, nem eladó. Az újságírók azt mondanak, amit akarnak. Az én válaszom: nem eladó.”
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 25., kedd 12:30
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. július 25., kedd 12:08
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 25., kedd 11:51
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. július 25., kedd 11:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 25., kedd 11:26
Csak neki nincs kivásárlási ára.ikarus93 írta:Le fog lépni Neymar, nagyon úgy néz ki.Realista24 írta:PSG ma sajtótájékoztatót tart 23:00-kor, honlapon megerősítve.
Coutinhoért már be is jelentkezett a Barca nem véletlenül.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. július 25., kedd 11:22
Le fog lépni Neymar, nagyon úgy néz ki.Realista24 írta:PSG ma sajtótájékoztatót tart 23:00-kor, honlapon megerősítve.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 25., kedd 10:57
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem