Alice Cooper - Poison Live @ Alcatraz (Milano) 14-6-16
Alice Cooper Live - Hey Stoopid - Sault Ste Marie, MI 6/27/2014
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. július 25., kedd 0:43
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. július 24., hétfő 22:49
Akkor mar Bustaval zaklasdpheco írta:Pont Essemm veszi rá, hogy csak negyed annyira legyen aktív, mint ő és akkor jön az az album
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. július 24., hétfő 22:13
Pont Essemm veszi rá, hogy csak negyed annyira legyen aktív, mint ő és akkor jön az az albumSeraf írta:most kajak be kellett kavarnod Essemm-el... ezzel most legalább 3évvel eltoltad az albumot, igazán megvárhattad volna legalább amíg az kijönpheco írta:Megzaklattam fb-n, hogy ez egy teljesen új album vagy, amit beígért 3 éve azt fejezi be? Azt írta, hogy új projekt, mert amiről szó volt akkor, arról mindent kiraktak akkor. Hát tudtommal két számot raktak ki, ha tényleg annyi volt csak kész, nem tudom miért promózta be, hogy hamarosan új albumPlusz megkérdeztem, hogy Essemmel nem tervez-e új közös trekket. Azt válaszolta, hogy nagy király az Essemm és lehet csinálnak valami újat.
![]()
Steve Antal - Eredeti maradtam (Dogma Official)![]()
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. július 24., hétfő 22:06
most kajak be kellett kavarnod Essemm-el... ezzel most legalább 3évvel eltoltad az albumot, igazán megvárhattad volna legalább amíg az kijönpheco írta:Megzaklattam fb-n, hogy ez egy teljesen új album vagy, amit beígért 3 éve azt fejezi be? Azt írta, hogy új projekt, mert amiről szó volt akkor, arról mindent kiraktak akkor. Hát tudtommal két számot raktak ki, ha tényleg annyi volt csak kész, nem tudom miért promózta be, hogy hamarosan új albumPlusz megkérdeztem, hogy Essemmel nem tervez-e új közös trekket. Azt válaszolta, hogy nagy király az Essemm és lehet csinálnak valami újat.
![]()
Steve Antal - Eredeti maradtam (Dogma Official)
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. július 24., hétfő 21:50
Megzaklattam fb-n, hogy ez egy teljesen új album vagy, amit beígért 3 éve azt fejezi be? Azt írta, hogy új projekt, mert amiről szó volt akkor, arról mindent kiraktak akkor. Hát tudtommal két számot raktak ki, ha tényleg annyi volt csak kész, nem tudom miért promózta be, hogy hamarosan új albumSeraf írta:Steve Antal
4 órája ·
Elkezdtünk dolgozni az új albumon!![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. július 24., hétfő 21:23
fasza lett, kár, hogy tavaly nem voltam végül strandonsoadroli írta:Hollywood Undead - California Dreaming
egész jó lett.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. július 24., hétfő 21:08
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. július 24., hétfő 11:42
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. július 23., vasárnap 19:28
Nem volt nehez dolga, ez az egyik leggyengebb beatmaking reszcsabi* írta:ezt phat elvitte
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. július 23., vasárnap 18:34
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. július 21., péntek 21:56
HozzászólásSzerző: primrose » 2017. július 21., péntek 11:19
Nagyon jók, hatalmas pogózás volt az elején. Habár a jó öreg Marilyn a világáról se tudott, de azért odatette magát és csípte a közönséget.d.gergo írta:Új számok milyenek voltak? Láttam a setlistet Index-en, sajnálom hogy nem jutottam el végül.primrose írta:Éppen Marilyn Manson koncerten voltam
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. július 21., péntek 11:09
Új számok milyenek voltak? Láttam a setlistet Index-en, sajnálom hogy nem jutottam el végül.primrose írta:Éppen Marilyn Manson koncerten voltam
HozzászólásSzerző: primrose » 2017. július 21., péntek 10:34
HozzászólásSzerző: Victor » 2017. július 21., péntek 8:49
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. július 21., péntek 4:01
HozzászólásSzerző: gunner » 2017. július 21., péntek 1:06
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. július 20., csütörtök 22:53
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. július 20., csütörtök 22:37
ThePilgrim írta:Hátborzongató végighallgatni most azt a számot...Tádám írta:Elképesztő.
A one more light konkrétan egy búcsú.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem