Ziccerek fele Ramoson ment el, illetve szerintem Casemiro sem szűrt jól, loholt Messi után megint.realistahuni írta:Online akartam visszanézni a meccset, de természetesen egy értelmes oldal lespoilerezte a végeredményt.![]()
Így csak összefoglalót nézem, de aggasztó eddig, hogy mennyi ziccert ki tudott dolgozni a barca, simán lőhettek volna 6-7 gólt és egy szavunk nem lehetett volna. Egyre inkább az látom körvonalazódni, hogy hiba volt Pepét elengedni. Bale és Benzema teljesítménye ahogy olvastam megint nulla volt. Nem túl jó jelek a szuperkupa meccsek előtt.
Kovacic remekelt, Asensio még kiemelkedő, illetve Modric és Varane is dolgoztak becsülettel. A kapu előtt meg nincs gólvágy. Se Bale, se Benzema nem elég agresszív. Cserék közül Isconak és Ceballosnak voltak szép dolgai, Llorrente eddig nagyon vékony nekem.
Mondjuk írtam már, hogy szar ezt így látni, hogy Zidane nem variál a középpályán pedig rendre bedobhatna egy egy alternatívát.
Kova, Modric ritmus váltásain, Isco cselein és Asensio sebességén sok múlhat idén, másban eddig nincs fantázia.
Gól szerzési mutatónk még mindig tart.