Le fog lépni Neymar, nagyon úgy néz ki.Realista24 írta:PSG ma sajtótájékoztatót tart 23:00-kor, honlapon megerősítve.
Barca 23:30-kor a hírek szerint, ezt hivatalosan nem erősítették meg.
Coutinhoért már be is jelentkezett a Barca nem véletlenül.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. július 25., kedd 11:22
Le fog lépni Neymar, nagyon úgy néz ki.Realista24 írta:PSG ma sajtótájékoztatót tart 23:00-kor, honlapon megerősítve.
Barca 23:30-kor a hírek szerint, ezt hivatalosan nem erősítették meg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 25., kedd 10:57
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. július 24., hétfő 19:14
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 24., hétfő 18:52
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. július 24., hétfő 18:08
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. július 24., hétfő 17:56
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 24., hétfő 17:15
az arabok a fejükre is állhatnak a nulla pénzes csapataikkal. Neymar pont nem reprezentatív mert egy pénzéhes örömkisfiú oda megy ahol jobban megtömik. top játékosnak eszébe sem jutna hogy egy Barcából elmenjen a PSGbe hacsak nincs valami óriási balhé házon belül. a presztízs ugyanúgy marad a Real-Barca-Bayern-Juve négyesnél és talán ha a United egyszer visszatalál de ők már most is iszonyat pénzeket fizetnek szóval ők felemások. de aki az európai nagyoktól elmegy ilyen PSG,City vonalhoz pénzért az nem való a top klubokba. ezen akármennyi arab dollár sem segít.CS0ki írta:Megmondom őszintén, én nem örülnék, ha Neymar lelépne. És most a liga és hosszú távú szempontokat nézve.
Nem tetszik, hogy az arabok pénzén a barcelona egyik legnagyobb játékosát simán kivásárolják, és neki is van kedve menni egy PSG-be. Persze lehet, hogy ez csak egyszeri dolog, meg a legtöbb játékosnál továbbra is vannak más szempontok, de az irány nem jön be.
Hosszabban terveztem kifejteni, csak most nincs hozzá kedvem...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 24., hétfő 16:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 24., hétfő 16:21
Szerintem ebbe semmi nincs. Alapból eltolódtak az árak felfelé, most egy top10-es játékos fog rekordot felállítani, aki amúgy a legnagyobb futball qrva az apjával együtt. Neymar soha nem lesz a legnagyobbak között, mert többnyire elég neki a rivaldafény meg a töménytelen zseton.CS0ki írta:Megmondom őszintén, én nem örülnék, ha Neymar lelépne. És most a liga és hosszú távú szempontokat nézve.
Nem tetszik, hogy az arabok pénzén a barcelona egyik legnagyobb játékosát simán kivásárolják, és neki is van kedve menni egy PSG-be. Persze lehet, hogy ez csak egyszeri dolog, meg a legtöbb játékosnál továbbra is vannak más szempontok, de az irány nem jön be.
Hosszabban terveztem kifejteni, csak most nincs hozzá kedvem...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. július 24., hétfő 16:13
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. július 24., hétfő 16:01
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 24., hétfő 14:26
Így is van pénzük igazolni, mégsem jön össze. Mert érthető módon olyan játékosokra mennek rá, akik a csapataikban kulcsjátékosok. Most attól mert a Barcának 300 milliója lesz igazolni és nem csak 100 mondjuk, attól még nem lesz eladó Verratti meg Coutinho, sőt még Eriksen sem. Mert annyi pénze van a kluboknak, hogy akár egy 100 millás ajánlatot is vissza dobhatnak, mert fontosabb az adott játékos, mert nekik is pótolni kéne, amit nem nagyon tudnának. Ugye a Pool sem tudja megvenni 75 millióért a Naby Keitat, vagy kicsodát. Akkor mi lenne nekik biznisz abban, hogy eladják a legjobbukat a Barcának, és ugyanannyiért pótolják egy gyengébb Keitával? Nem tudnák minőségben pótolni, úgyhogy menjen csak el.Remy írta:Nem látom azt az opciót, amivel mi jól járunk, ha Neymar lelép onnan. Nem lesz orrnehéz a Barca, tudnak igazolni lényegében bárkit középpályára. Cou + Verratti duót, vagy legalábbis az egyiket majdhogynem készpénznek lehet venni, ha Neymar lelép. Formációváltással, erősebb középpályával (amire bőven ráférne az erősítés) ismét veszélyesek lehetnek.
Én nem örülnék, ha lelépne.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 24., hétfő 12:57
Nekem úgy rémik, hogy mindkét játékos klubja kijelentette, hogy nem hajlandóak tárgyalni sem.az egyiket majdhogynem készpénznek lehet venni
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. július 24., hétfő 12:56
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. július 24., hétfő 12:39
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. július 24., hétfő 12:03
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. július 23., vasárnap 22:00
Komolyan mondom, az ilyenekbe jobban belesérül, mint amúgy...ziro4vr írta:Ez fotosopp? Ilyen mozgás nincs is bakker.Realista24 írta:van ami nem változik
https://giphy.com/gifs/d3ywlTxqtxlcLntS/
![]()
Zárójelben, mi ez az okádék számozás?![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 23., vasárnap 21:33
Pont azt néztem, hogy egy ilyet mégis hogy a 'csába lehet kivitelezni?ziro4vr írta:Ez fotosopp? Ilyen mozgás nincs is bakker.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. július 23., vasárnap 21:19
Ez fotosopp? Ilyen mozgás nincs is bakker.Realista24 írta:van ami nem változik
https://giphy.com/gifs/d3ywlTxqtxlcLntS/
![]()
Zárójelben, mi ez az okádék számozás?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 23., vasárnap 21:10
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem