Pacsi Nolannek, hogy kockáztatott a témaválasztással, valamint nem egy tipikus háborús filmet készített. Viszont így elsőre nem dobtam akkora hátast tőle, mint a legtöbb ember.

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. július 24., hétfő 16:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 23., vasárnap 22:31
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy valaki mondja, hogy nem ismerem ezt a világot Brucenak. Szerintem Martian Manhunter lesz az.P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt mondta Steppenwolf, No protectors here... no Lanterns, no Kryptonian. Szerintem ezt magára a Földre értette, hogy itt nincs belőlük és csak egy Lámpás vagy Kriptoni érhet fel az erejével, ezért könnyebben szétkúrhat mindent.Kerlon írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amit sikerült kiértenem, amikor Steppenwolf mondja, hogy nincsenek már lámpások és kriptoniak,
Supi "haláláról tud", de azért érdekes, hogy Hallel így mi lesz. Flash harc tudása meg lol
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. július 23., vasárnap 21:16
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 23., vasárnap 12:30
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. július 23., vasárnap 12:27
ugyanazat a trélert hozták mindkettőre. de egyikről se került még fel nézhető minőségben.P. Krisz írta:Ez az Infinity War trailer a D23 Expon debütált múlt héten. Comic-conon asszem kint se volt.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. július 23., vasárnap 12:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 23., vasárnap 12:09
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. július 23., vasárnap 12:06
én is ezt keresem már pár napja. de ezt meg se nézem, csak ha elfogadható lesz a minőség.MyStiQ írta:Nem hiszem el, hogy nincs ennél jobb minőség. Akármilyen barom vagyok, hogy trailert nézek, de erre kíváncsi vagyok.
Ui.: ha bárki talált jobb minőséget, akár ide, akár privátba fenje be légyszi.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. július 23., vasárnap 11:33
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 23., vasárnap 11:31
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. július 23., vasárnap 11:23
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt mondta Steppenwolf, No protectors here... no Lanterns, no Kryptonian. Szerintem ezt magára a Földre értette, hogy itt nincs belőlük és csak egy Lámpás vagy Kriptoni érhet fel az erejével, ezért könnyebben szétkúrhat mindent.Kerlon írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amit sikerült kiértenem, amikor Steppenwolf mondja, hogy nincsenek már lámpások és kriptoniak,
Supi "haláláról tud", de azért érdekes, hogy Hallel így mi lesz. Flash harc tudása meg lol
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. július 23., vasárnap 0:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 22., szombat 22:42
Mondjuk alapból nem tudom, hogy milyen fordulatokra számítottál. Túl sok váratlan nem lehet benne, ez szerintem a BvS óta tiszta mindenkinek.Berti írta:Ha tudtam volna, hogy ennyi minden kiderül benne, lehet meg sem nézem.![]()
Az egész film benne van lényegében.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. július 22., szombat 22:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 22., szombat 21:58
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. július 22., szombat 21:53
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. július 21., péntek 11:42
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. július 20., csütörtök 23:42
En is szerettem oket,es ezt most jo rendezok is csinaljak. Azt olvastam,hogy veresnek veres marad, meg lesz csapda azert boven,de inkabb ijesztgetosnek, es tobbnyire egy izgalmas kriminek csinaltak meg, kicsit visszanyulva a gyokerekhez. Sokat en se vartam tole,de ilyen infok utan elkezdett erdekelni. Bar ha lesz benne csavar az sajnos ugyis eroltetett lesz, bar 8 resz utan nem csoda...lordgabi írta:Én bírtam a Fűrész sorozatot, túl sok elvárásom nincs felé, tartsa a feszültséget a kezdetektől, és legyen benne újdonság/egyediség, ami a betegségeket illeti.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. július 20., csütörtök 23:34
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 20., csütörtök 21:50
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szegeny Tom Hardy, egesz film alatt 2 alkalommal mutattak a teljes arcat.pheco írta:Dunkirk
Hardyt imadom
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem